Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Ιθάκης «Ο Φήμιος», η Διεθνής Εταιρία Προβολής της Οδυσσειακής Κληρονομιάς (Δ.Ε.Π.Ο.Κ.) και ο Κοινωφελής Όμιλος Πλατρειθιά (Κ.Ο.Π.) σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνουν και κατά την οποία θα μιλήσει ο διακεκριμένος ψυχίατρος – ψυχολόγος κ. Πάνος Συκιώτης με θέμα: 

“Τα παιδιά της εξουσίας και το τόξο του Οδυσσέα ”

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 11 Αυγούστου 2012 ημέρα Σάββατο στις Λίμνες Πλατρειθιά και ώρα 20.30
Θα επακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Αναψυκτικά και ποτά, θα προσφέρει ο Κοινωφελής Όμιλος Πλατρειθιά.    

Πριν την έναρξη της Ομιλίας θα τιμηθεί από τον Κ.Ο.Π. , ο χορηγός της Πλατείας «Νίκος Δευτεραίος» στην Κολιερή
κ. Μιχάλης Δευτεραίος.

Δ.Ε.Η - ΠΡΟΣΟΧΗ


Διαβάστε το και μεταδώστε το!!

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της ”χαράτσι” το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν ” ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29″ το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά… ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 1,9 δις. ΕΥΡΩ) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο “κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ” κ.λ.π.

Το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, όμως, έχει καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2010, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί κανονικά και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του “χαρατσιού” αυτού είναι (τουλάχιστον τυπικώς) παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. (εκτός αν σπεύσει η “κυβέρνηση” να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα…)   

    Ας αντιδράσουμε επιτέλους στα παράνομα ευρήματα της κυβέρνησης και των οργάνων της, για να μας πάρουν και την τελευταία δεκάρα μέσα από την τσέπη, τη στιγμή που τα λαμόγια που κατάκλεψαν τη χώρα μας αλωνίζουν με τις θαλαμηγούς τους τις θάλασσες μας φιλοξενώντας σημερινούς υπουργούς!!!!