Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝΣτο προηγούμενο μας άρθρο με τίτλο «Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» αναφερθήκαμε διεξοδικά στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα: Τα πλήθη των μουσουλμάνων που εισβάλλουν συνεχώς και αδιαλείπτως.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει τότε ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα και μάλιστα για πρώτη φορά το είχε ονομάσει μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό, όπως το αποκαλούσαν οι ευαίσθητοι "ανθρωπιστές" του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την άλλη όμως μεριά μιλούσε και αυτός, για πολυπολιτισμικές κοινωνίες ελπίζοντας στην ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στην Ελληνική κοινωνία, πράγμα εντελώς ουτοπικό. (Αναρωτιέμαι, δεν βλέπει τι γίνεται στη Σουηδία και αλλού ή μήπως οι συμβουλάτορες του το κρύβουν;)
Έτσι δεν πείρε τα μέτρα που πομπωδώς είχε εξαγγείλει προεκλογικά. Αντίθετα, με συνεχείς παλινωδίες, (τον Ιούλιο του 19 κατάργησε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον Ιανουάριο του 20 το επανίδρυσε). Καταφανώς υποταγμένος στην κα. Μέρκελ, καθώς έβλεπε το πρόβλημα να γιγαντώνεται, αποφάσισε με περίσσια επιπολαιότητα, πρόχειρες λύσεις χωρίς καμία μελέτη, π.χ. προμήθεια ...διχτυών 2.5 χλμ και το χειρότερο, την δημιουργία κλειστών δομών στα νησιά Λέσβος, Χίος και Σάμος αναθέτοντας μάλιστα την κατασκευή τους, σε ημετέρους!!!
Φυσικό ήταν, οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι αυτών των νησιών να αντιδράσουν και μάλιστα δυναμικά. Σε απάντηση ο κ. Μητσοτάκης αντί να συζητήσει το θέμα, έστειλε τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώσουν τους νησιώτες. Μια ενέργεια εντελώς επιπόλαιη και εκτός πάσης λογικής. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. (Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο)

Από την αντίπερα όχθη, ο Σουλτάνος έχοντας ηττηθεί κατά κράτος στη Συρία και έχοντας οδηγήσει τη χώρα του στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής, προσπαθεί να εκβιάσει την Ευρώπη με τον υβριδικό (*) μεταναστευτικό πόλεμο και να κερδίσει ότι μπορεί από την ΕΕ και την Ελλάδα. Έτσι αυτή τη φορά πραγματοποίησε την απειλή του και όχι μόνο άνοιξε τα σύνορα του αλλά διευκολύνει τους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν πράκτορες της ΜΙΤ, Τζιχαντιστές και μέλη της διαβόητης Μπόκο Χαράμ.
Εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες μεταφέρονταν με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη στα Ελληνικά σύνορα. Μετανάστες και Τούρκοι στρατιώτες εκτοξεύουν χημικά και μολότοφ προς την Ελληνική πλευρά, ενώ ειδικά οχήματα προσπαθούν να γκρεμίσουν το φράχτη. Επιπλέον, για την ενίσχυση των εισβολέων ο σουλτάνος απελευθέρωσε εκατοντάδες ποινικούς κρατούμενους και τους έστειλε στον Έβρο.
Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι οι Τούρκοι μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. (εκτός μερικών ανεγκέφαλων Συριζαίων «αριστερο-ανθρωπιστών»)
Η κατάσταση δεν φαίνεται να εκτονώνεται, αντίθετα μέρα με την ημέρα κλιμακώνεται. 
Ο τρελός Σουλτάνος απειλεί τώρα να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Πώς θα αντιδράσει άραγε η Ελληνική κυβέρνηση; Θα ακολουθήσει τις επιταγές της φράου Μέρκελ και θα ποιήσει την νήσσα ή θα κλείσει, όπως οφείλει, το Τούρκικο προξενείο της Θράκης, το μουσείο Ατατούρκ, να κηρύξει εκτός νόμου το ΚΙΕΦ, με παράλληλο βέτο στο ΝΑΤΟ προσφυγή στην ΕΕ κλπ. κλπ.
Οι εισροές από την Τουρκική ακτογραμμή φαίνεται να έχουν μειωθεί καθώς τώρα οι Τούρκοι τους κατευθύνουν όλους προς τον Έβρο.
Ο Ερντογάν επιθυμώντας να ανορθώσει το γόητρό του, προσπαθεί να αναβιώσει τον Οθωμανισμό, στα πλαίσια του οποίου, επιχειρεί να εφαρμόσει το σχέδιο Οζάλ. Δηλαδή την μετακίνηση στην Ελλάδα τουλάχιστον 2.000.000 μουσουλμάνων (σήμερα οι υπάρχοντες μαζί με αυτούς της Θράκης υπολογίζονται στους 800.000) που φυσικά θα αλλοιώσουν την εθνική συνοχή της χώρας και σε μικρό χρονικό διάστημα η Ελλάδα θα έχει πλήρως ισλαμοποιηθεί.
Να σημειώσω εδώ ότι, προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει το θρησκευτικό σκέλος, αλλά η πολιτισμική οπισθοδρόμηση που μοιραία θα φέρει το ισλάμ και βέβαια, η επικυριαρχία της Τουρκίας.
Μπορεί αυτό να μη το κατορθώσει, όμως, κλιμακώνοντας την πίεση (ενδεχομένως και με θερμό επισόδιο) ελπίζει είτε να πάρει περισσότερα χρήματα από την ΕΕ είτε να πάρει το Καστελόριζο και την Κύπρο είτε να πετύχει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.
Όμως κάτω από την πίεση των γεγονότων, η κυβέρνηση ξύπνησε και αποφάσισε να αντιδράσει και μάλιστα δυναμικά. Ανέπτυξε αστυνομικές δυνάμεις στον Έβρο ενώ παράλληλα έστειλε και στρατό με ειδικά άρματα μάχης, ενώ στο Αιγαίο περιπολούν σκάφη του πολεμικού ναυτικού και ελικόπτερα.
Επιπρόσθετα αποφασίσθηκε από το ΚΥΣΕΑ να ζητηθεί η εφαρμογή του άρθρου 78 παρ. 3, της συνθήκης του Μάαστριχτ που προβλέπει αυστηρά μέτρα, όταν ένα κράτος μέλος βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας ξαφνικής εισροής υπηκόων ξένων χωρών.
Αποφασίσθηκε, ακόμα, η αναστολή αιτήσεων ασύλου για ένα μήνα, ο οποίος όμως τελείωσε και λόγω … κορωνοϊού, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει καθώς τα συστημικά ΜΜΕ αποσιωπούν τις εξελίξεις. Επίσης ζητήθηκε από τη FRONTEX η επέμβαση της ομάδας RABIT (Rapid Border Intervention Team) Εξειδικευμένη ομάδα απώθησης λαθρομεταναστών.
Στο μεταξύ όμως οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί και παρά την υγειονομική και συγχρόνως οικονομική κρίση που τους ταλανίζει, εξακολουθούν την καθημερινή πίεση τόσο στον Έβρο όσο και στο Αιγαίο. Τελευταία κατέλαβαν ένα μικρό κομμάτι Ελληνικού εδάφους στον Έβρο, πράγμα το οποίο η Ελληνική κυβέρνηση, δια στόματος Δένδια, έσπευσε να υποβαθμίσει!
Τούτη τη στιγμή δεν γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκεται η κατάσταση καθώς η πανδημία του κορωνοϊού, τα μέτρα και οι ενέργειες αποκατάστασης της κανονικότητας, έχουν επισκιάσει τα άλλα γεγονότα.
Σαν να μην έφθανε το τεράστιο αυτό πρόβλημα , προστέθηκε και η υγειονομική αυτή κρίση του κορωνοϊού που τώρα εξελίσσεται σε γιγαντιαία οικονομική κρίση.
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η κυβέρνηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας  αυστηρά μέτρα, για να περιορίσει την μετάδοση του ιού. Και πράγματι τα μέτρα απέδωσαν και έτσι οδηγηθήκαμε σήμερα στη χαλάρωση με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει μελλοντική έξαρση. Όμως, τα μέτρα, βύθισαν τη χώρα σε ύφεση. Ο τουρισμός για φέτος θα πρέπει να θεωρείται χαμένος. Αυτό σημαίνει συρρίκνωση της οικονομίας κατά τουλάχιστον 10%, μόνο από τον τουρισμό.
Βεβαίως και οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου θα πληρώσουν ανάλογο τίμημα. Εμείς όμως έχουμε μια διαλυμένη οικονομία αλλά και το τεράστιο πρόβλημα της ασύμμετρης Τουρκικής απειλής και τους λαθρομετανάστες (που ειρήσθω εν παρόδω, αποτελούν και εστία μετάδοσης του ιού).
Οι λαθρομετανάστες, παρά την κρίση, δεν έπαψαν να εισβάλουν βοηθούμενοι, απροκάλυπτα πλέον, από τους Τούρκους.
Τα μέτρα που μέχρι τώρα έχουν παρθεί δεν επαρκούν! Όσο ξέρουν οι εισβολείς ότι εδώ θα βρουν στέγη, υγειονομική περίθαλψη, φαγητό και επίδομα 400€ (όταν η μέσες αποδοχές στις χώρες τους δεν ξεπερνούν τα 50€) θα συνεχίσουν να εισβάλουν με κάθε τρόπο, προωθούμενοι  από τους Τούρκους.
Τα μέτρα λοιπόν που απαιτεί η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, να πάρει η Κυβέρνηση θα πρέπει να είναι ακόμα πιο αυστηρά, τολμηρά και αποτελεσματικά.
Αυτά που προτείνω παρακάτω, ίσως να μη βρίσκουν σύμφωνους τους Ευρωπαίους «εταίρους μας» και κυρίως τους Γερμανούς οι οποίοι σημειωτέον ακόμα δεν καταδίκασαν την ενέργεια του Ερντογάν να ανοίξει τα σύνορα, όμως οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να θυμηθεί ότι είμαστε ένα ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος! (ακόμα)
Τα μέτρα λοιπόν που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ληφθούν συνοψίζονται στα εξής.
1) Σφράγισμα των χερσαίων συνόρων με ανάπτυξη αδιαπέραστου συρματοπλέγματος πολλών χιλιομέτρων κατά μήκους του Έβρου και ναρκοθέτηση της περιοχής.
2) Συνεχείς περιπολίες στο Αιγαίο του στόλου στα νοητά θαλάσσια σύνορα και εφαρμογή του συστήματος push back.
Παράλληλα να χρησιμοποιηθούν κανόνια ήχου LRAD (Long range acoustic devices). Τα όπλα αυτά δεν είναι θανατηφόρα και χρησιμοποιούνται για διάλυση διαδηλώσεων και την αποτροπή της πειρατείας, σε ποντοπόρα πλοία.
3) Δημιουργία κλειστών δομών σε ακατοίκητα νησιά πχ. Στη Γιάρο, Σαν Τζώρτζη, Σύρνα κλπ. και μεταφορά των μεταναστών προσωρινά, μέχρι την μαζική απέλαση τους ή τη χορήγηση ασύλου αναλόγως. Το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για την περαιτέρω άφιξη εισβολέων.
4) Μαζικές απελάσεις χωρίς δημιουργία φακέλου και άλλων γραφειοκρατικών διαδικασιών, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που πρόσφατα δικαίωσε την Ισπανία για τις μαζικές απελάσεις παρανόμως εισελθόντων μεταναστών.
5) Αναστολή λειτουργίας ΟΛΩΝ των ΜΚΟ, Ελληνικών και ξένων, μέχρις ότου ελεγχθούν αυστηρά τα οικονομικά τους και οι δραστηριότητες τους. Όσες συλληφθούν παράνομες να οδηγούνται στη δικαιοσύνη με την κατηγορία του δουλεμπορίου.
      6) Κατάργηση των πάσης φύσεως επιδομάτων τα οποία λειτουργούν ως μαγνήτης για τους λαθρομετανάστες που γνωρίζουν εκ των προτέρων με σήμα στα κινητά τους, ότι στην Ελλάδα θα βρουν τροφή, στέγη. περίθαλψη και επίδομα που ούτε οι Έλληνες δεν παίρνουν. Και φυσικά άμεση κατάργηση του προγράμματος επιδότησης των νέων παιδιών, που μόνο παιδιά δεν είναι.
7) Άμεση αφαίρεση των κινητών τηλεφώνων. Οι πάσης φύσεως εισβολείς δέχονται οδηγίες, εντολές και προπαγάνδα στα κινητά τους. Δεν είναι περίεργο οι λαθρομετανάστες να χάνουν όλα τους τα έγγραφα εκτός από τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά τους; Το μέτρο θα πρέπει να εφαρμοστεί πανελλήνια με αυστηρούς ελέγχους σε όλους τους αλλοδαπούς της ενδοχώρας που δεν διαθέτουν κανονικά έγγραφα παραμονής στη χώρα.
8) Έλεγχος των χρηματικών εμβασμάτων που στέλνονται ή λαμβάνονται από τους μουσουλμάνους μετανάστες.
9) Έλεγχος «σκούπα» σε όλους τους αλλοδαπούς και μεταφορά των παρανόμων σε κλειστές δομές μέχρι την απέλαση τους ή τη χορήγηση ασύλου αναλόγως.
      10) Δημιουργία site στα Αραβικά, Ουρντού, Ντάρι, Φαρσί και Παστούν, σε όλα τα social media, που να προειδοποιεί ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον ούτε στέγη, ούτε περίθαλψη, ούτε επιδόματα και όσοι συλλαμβάνονται να εισέρχονται παράνομα θα φυλακίζονται άμεσα και θα απελαύνονται.Το μέτρο αυτό θα λειτουργήσει εξαιρετικά αποτρεπτικά καθώς οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούν κατά κόρον τα social media για την ενημέρωσή τους.
11) Η αίτηση ασύλου θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στις διπλωματικές μας αποστολές, παγκόσμια.
 12) Τέλος ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να ορθώσει ανάστημα απέναντι στους Γερμανούς, και την ΕΕ χωρίς βέβαια να ελπίζει και πολλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχθεί χρήματα από την ΕΕ για να ανοίξει τα σύνορα. Επίσης θα πρέπει να επιμείνει στην αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου.
Το παιδάκι αυτό δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ενταχθεί στην Ελληνική κοινωνία! 
Προσωπικά πιστεύω, ότι σε αυτή την περίπτωση είμαστε μόνοι μας παρά τη στήριξη που δήλωσαν οι Ευρωπαίοι. Κανείς δεν θέλει να χάσει την τεράστια αγορά της Τουρκίας και προ πάντων οι Γερμανοί στους οποίους ο κ. Μησοτάκης θα πρέπει να έχει ελάχιστη έως καθόλου εμπιστοσύνη.
Η Ευρώπη πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι τα σύνορα της είναι στην Ελλάδα και εισβολή στην Ελλάδα σημαίνει εισβολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο κ. Μητσοτάκης, όπως είπαμε, φαίνεται να στέκεται μέχρι στιγμής, στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι, αφενός η θωράκιση της χώρας και αφ’ εταίρου η σωστή αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών από την υγειονομική κρίση, είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξει στον Ελληνικό λαό ότι είναι ηγέτης.
Ευελπιστεί ο κ. Μητσοτάκης το κοριτσάκι αυτό να βγάλει τη μαντίλα υιοθετώντας τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας!!!  Αυτό δεν θα γίνει ΠΟΤΕ!!!
Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να μελετήσει  καλύτερα το Ισλάμ.   
* Υβριδικός πόλεμος: Ο πόλεμος που διεξάγεται με οτιδήποτε άλλο εκτός των όπλων π.χ. προπαγάνδα, κατασκοπεία, οικονομικός αποκλεισμός, εκφοβισμός του λαού, κλπ.