Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ


                                                                                                                                                                                       
                                                                              Του Δημοσθένη Συρμή
          
         Τελευταία διαβάζω, κυρίως στο διαδίκτυο, θεωρίες και σενάρια συνομωσίας σκοτεινών κέντρων ενάντια στη χώρα μας αλλά και στις άλλες .. αδύναμες χώρες. Έχουν φθάσει δε σε τέτοιο σημείο τα σενάρια αυτά, που σε συνδυασμό με τους αδέξιους χειρισμούς του πολιτικοοικονομικού μας προβλήματος εκ μέρους των τελευταίων κυβερνήσεων, να γίνονται πιστευτά απο μεγάλο μέρος πολιτών ακόμα και μορφωμένων ανθρώπων.
          Πολυπληθή άρθρα γράφονται στο διαδίκτυο, blogs έχουν δημιουργηθεί που φιλοξενούν ότι συνωμοσία μπορείτε να φαντασθείτε, σχετικά περιοδικά και βιβλία κυκλοφορούν και ο γνωστός Λιακόπουλος θησαυρίζει.
          Για όλα λοιπόν σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, φταίνε, οι Μασόνοι οι Εβραίοι η λέσχη Μπίλντερμπεργκ οι Ιλουμινάτοι, τα ΧΑΑΡΠ τα ... Νεφελίμ και άλλοι διάολοι που συνωμοτούν σε μυστικές λέσχες και μας …ραντίζουν για να μας αποχαυνώσουν και να μην αντιδρούμε.
          Αναρωτηθήκαμε ποτέ αν όλα αυτά είναι αλήθεια; Τα παραπάνω που αναφέραμε συνδέονται μεταξύ τους; Υπάρχει παγκόσμια συνομωσία; Ποιοι συνωμοτούν; Για ποιο λόγο και εναντίων ποίων;

          Πως μπορούμε να δώσουμε απάντηση αν δεν γνωρίζουμε; 
          Έτσι λοιπόν στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως σε    κάποια πράγματα, όχι απ’ έξω αλλά από μέσα!
          Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τους Εβραίους και την παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων που υποτίθεται ότι … επιδιώκουν!!
 
ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ - ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΒΡΑΙΟΣ HAREDI (ΦΩΤΟ Δ.ΣΥΡΜΗΣ)
          Εβραίοι ονομάζονται τα μέλη του Ιουδαϊκού έθνους ή γιοι του Ισραήλ, Εθνικοθρησκευτική ομάδα που κατάγεται από τους αρχαίους Ισραηλίτες και τα μέλη της οποίας ασκούν κατά παράδοση τον Ιουδαϊσμό.
          Η Βίβλος καταγράφει την εθνική και θρησκευτική τους ιστορία ενώ το γραπτό και άγραπτο Torah και το Talmud, περιγράφουν τους Εβραϊκούς Νόμους. Ο πληθυσμός τους σήμερα αριθμεί περισσότερο από 14,5 εκατομμύρια άτομα παγκόσμια, η πλειοψηφία των οποίων ζουν στο Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
          Οι Εβραίοι ανά τον κόσμο ΔΕΝ ανήκουν σε μία εθνότητα αλλά σε πολλές, με διαφορετικές γλώσσες, θρησκευτικές τελετουργίες, θρησκευτικές ερμηνείες, διατροφή, ήθη και έθιμα και συχνά συγκρούονται μεταξύ τους.
          Τα Εβραϊκά δόγματα σήμερα χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες και πολυπληθείς υποκατηγορίες: Ορθόδοξοι, Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές. Και τα τρία δόγματα έχουν πιστούς μέσα και έξω από το Ισραήλ.
          Οι Ορθόδοξοι (είναι αυτοί που ντύνονται στα μαύρα με καπέλο και κοτσιδάκια) χωρίζονται στους Haredi και Hasidik. Οι τελευταίοι (Χασιντίκ) είναι οι φανατικοί φονταμενταλιστές Εβραίοι των οποίων η πίστη εδράζεται στην Καμπάλα (Kabbalah). Η Καμπάλα είναι μια σειρά από εσωτερικές διδασκαλίες που έχουν ως στόχο να εξηγήσουν τη σχέση ανάμεσα σε ένα αμετάβλητο, αιώνιο και μυστηριώδες Sof Ein  (χωρίς τέλος) και το θνητό και πεπερασμένο σύμπαν. Οι Hasidik ζουν και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο πειθαρχημένο και αυστηρό τρόπο και δεν ενδιαφέρονται για τα εξωτερικά θέματα.
          Οι Heredi έχουν και αυτοί πολύ αυστηρές παραδόσεις και επί πλέον είναι εθνικιστές - Σιωνιστές. Πιστεύουν δηλαδή στην καθαρότητα της Εβραϊκής φυλής και θεωρούν του μη Εβραίους «ξένους και εχθρούς».
          
           Οι συντηρητικοί Εβραίοι γνωστοί ως Masorti δεσμεύονται μεν από τους εβραϊκούς νόμους και παραδόσεις, τηρούν την αργία του Σαββάτου, τρώνε kosher, όμως δρουν και συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα, και δέχονται εν μέρει τους νεωτερισμούς της σύγχρονης εποχής. Σε θέματα πίστης διαφωνούν κάθετα με τους Ορθόδοξους.
          Οι μεταρρυθμιστές που αποτελούν και την πλειοψηφία των Εβραίων μέσα και έξω από το Ισραήλ, ορίζουν μεν τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία αλλά όχι ως φυλή ή πολιτισμό, απορρίπτουν δε το μεγαλύτερο μέρος των τελετουργιών και ζουν και συμπεριφέρονται κατά το δυτικό τρόπο ζωής. Υποκατηγορίες των μεταρρυθμιστών είναι:
         - Η κίνηση Ανασυγκρότησης του Ιουδαϊσμού. Αυτοί δεν ενδιαφέρονται για τον Εβραϊκό νόμο ούτε τον εφαρμόζουν. Τηρούν όμως κάποιες παραδόσεις και υποστηρίζουν την ένωση των Εβραίων.
         - Η Εβραϊκή ανανέωση είναι μια  πρόσφατη κίνηση της Βορείου Αμερικής η οποία επικεντρώνεται στην πνευματικότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη, και δεν ασχολείται με θέματα της εβραϊκής νομοθεσίας και θρησκείας.
          -Τέλος ο Ανθρωπιστικός Ιουδαϊσμός είναι ένα μικρό αθεϊστικό κίνημα που επικεντρώνεται στη Βόρεια Αμερική και στο Ισραήλ.  Το κίνημα αυτό δίνει έμφαση στον εβραϊκό πολιτισμό και την ιστορία ως τις πηγές της εβραϊκής ταυτότητας και τελευταία κερδίζει έδαφος.
          Στισ παραπάνω εθνότητες ανήκουν όλοι οι Εβραίοι τόσο του Ισραήλ όσο και της Διασποράς.

          Όπως βλέπουμε λοιπόν, αυτό που λέμε Εβραίοι δεν είναι ένα ταυτόσημο πράγμα αλλά πολλά, με σημαντικές διαφορές ανάμεσά τους.
Δεν διοικούνται από κεντρική εξουσία στις επιμέρους ομάδες τους και δεν έχουν κοινούς στόχους, με εξαίρεση ίσως θέματα που έχουν να κάνουν με το Ισραήλ, αν και ακόμα και εκεί δεν υπάρχει πάντα ομοφωνία στόχων. Σαφή παραδείγματα μάλιστα βλέπουμε στους Εβραίους της Αμερικής όπως οι Νόαμ Τσόμσκυ και Τζον Στιούαρτ που ασκούν σκληρή κριτική προς το Ισραήλ,
          Ωστόσο υπάρχει η άποψη ότι όλοι αυτοί συμφωνούν όταν πρόκειται για  την διάδοση των ιδεών τους που αποσκοπούν στο σενάριο της ολικής κυριαρχίας τους κόσμου.
          Επίσης πολλά λέγονται για το Εβραϊκό Λόμπι. Μια συνωμοτική ομάδα Εβραίων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και επιρροή που εδράζεται κυρίως στην Αμερική και κινεί τα πολιτικά και οικονομικά νήματα. Όμως και αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο επειδή όχι μόνο έχουν διαφορετικές απόψεις αλλά είναι και φανατικοί ανταγωνιστές, όπως για παράδειγμα οι Lieman Brothers και οι  Goldman Suchs που υποστήριξαν διαφορετικά πολιτικά σχήματα στις ΗΠΑ.
          Αυτοί λοιπόν είναι με λίγα λόγια οι Εβραίοι και δεν νομίζω ότι με τις διαφορές μεταξύ τους μπορούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο!!! (Πιο πιθανοί για κυρίαρχοι, μου φαίνονται οι Κινέζοι!!!)  

   
                                                                  ΜΑΣΟΝΙΑ (ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ)

          Ο Τεκτονισμός (Masons = Μασονία) είναι ένα κοινωνικοφιλοσοφικό σύστημα, ένας τρόπος ζωής, που όμως αντλεί την καταγωγή του από τα βάθη των αιώνων. Η ιστορική καταγωγή του τεκτονισμού πηγαίνει πίσω στις Συντεχνίες των Αρχιτεκτόνων – Οικοδόμων που εμφανίστηκαν τον 11ο  αιώνα στην Ευρώπη. Οι συντεχνίες αυτές είχαν καθαρά τεχνικό χαρακτήρα και κατοχύρωναν τα μυστικά τους με σύμβολα και ειδικούς τρόπους αναγνώρισης. Τα παραπήγματα τους ήταν δίπλα στις οικοδομές και ονομάζονταν Στοές.
ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΜΙΚΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

          Στις αρχές του 16ου αιώνα μπαίνουν στις αρχιτεκτονικές στοές άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης και μεταβάλλονται σιγά σιγά από καθαρά τεχνικές συντεχνίες σε φιλοσοφικά κέντρα έρευνας.
          Τον Ιούνιο του 1717 ο Τεκτονισμός συγκροτείται σε κοινωνικοφιλοσοφική οργάνωση.  Από τότε μέχρι σήμερα, εξαπλώνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο επηρεάζοντας θετικά πολλούς προοδευτικούς ανθρώπους και κατά προέκταση την ανθρωπότητα με τις θεμελιώδεις αρχές της Ελευθερίας της Σκέψης και του Λόγου, την Ανεξιθρησκία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη την Ισότητα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων και την Ειρήνη μεταξύ των Λαών.
          Στην αρχή το προνόμιο της συμμετοχής στον Τεκτονισμό είχαν μόνο οι άνδρες. Όμως από το 1893 μπαίνουν στις Στοές και οι γυναίκες.
          Ο Τεκτονισμός ΔΕΝ ασχολείται με την πολιτική ούτε υποδεικνύει πολιτικές κατευθύνσεις. Τα μέλη του είναι ελεύθερα να ανήκουν στον πολιτικό χώρο της επιλογής τους. Ωστόσο είναι κάθετα αντίθετος με οποιοδήποτε ολοκληρωτικό καθεστώς, που καταργεί τις ατομικές και κοινωνικές ελευθερίες.
         
        Οι 10 βασικές αρχές του Τεκτονισμού είναι οι ακόλουθες:
1.      Η πίστη στην ύπαρξη ανώτατης δύναμης με οποιαδήποτε μορφή και όνομα.
2.      η πίστη στην αθανασία του ανθρωπίνου πνεύματος.
3.      η Απόλυτη Ελευθερία της σκέψης και του λόγου
4.      το δικαίωμα της πίστης σε οποιαδήποτε θρησκεία. (Ανεξιθρησκία).
5.      η ισότητα των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα από καταγωγή, χρώμα, φυλή, φύλο, εθνικότητα, γλώσσα και θρησκεία.
6.      η κοινωνική δικαιοσύνη και η ειρήνη μεταξύ των λαών.
7.      η εργασία ως καθήκον αλλά και δικαίωμα κάθε ανθρώπου.
8.      η πίστη στη επιστήμη και τα επιτεύγματα της που σχετίζονται με τη      βελτίωση των συνθηκών ζωής πάνω στη γη.
9.      η καταπολέμηση του Φανατισμού, της Φιλαρχίας, της Απληστείας και των προκαταλήψεων, ιδιοτήτων που μέχρι σήμερα ταλανίζουν τον πλανήτη.
10. τέλος η προαγωγή της αδελφοσύνης μεταξύ όλων των ανθρώπων με
      την καλλιέργεια της ανοχής της αγάπης και της επιείκειας. 
ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Δ:.Τ:.Τ:. "ΔΕΛΦΟΙ"
         
          Να διευκρινίσουμε ότι ο Τεκτονισμός ΔΕΝ είναι θρησκεία, ούτε υποκαθιστά τη θρησκεία, ούτε επιδίδεται σε λατρευτικές διαδικασίες. Τα μέλη του είναι ελεύθερα να λατρεύουν οποιαδήποτε θρησκεία επιλέξουν. Δεν έχει συγκεκριμένη διδασκαλία ούτε δόγμα το οποίο πρέπει να ακολουθούν.
          Ο Τεκτονισμός δέχεται ως μέλη ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους ανεξάρτητα από, πεποιθήσεις, χρώμα, γλώσσα, φυλή, μόρφωση, οικονομική κατάσταση. 
Για να μιλήσει σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους χρησιμοποιεί σύμβολα που άγουν την καταγωγή τους από τα πανάρχαια χρόνια.
          Επίσης ο Τεκτονισμός ΔΕΝ είναι μυστική οργάνωση. Δεν κρύβει την ύπαρξή της ούτε απαγορεύει στα μέλη της να κρατούν κρυφή την ιδιότητα τους αυτή. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τα Εβραϊκά πιστεύω.  Ο θρύλος αυτός προέκυψε γιατί ανάμεσα στα σύμβολα του, υπάρχουν και Εβραϊκά όπως βέβαια υπάρχουν Αιγυπτιακά, Ελληνικά, Ρωμαϊκά, κλπ.  
           Έτσι ο Τεκτονισμός δεν είναι μια ελιτίστικη οργάνωση που μπορεί να επιβάλει απόψεις. Μπορεί όμως να διαμορφώσει συνειδήσεις με τις αρχές της Ελευθερίας της Ισότητας και της Αδελφότητας που προαναφέραμε ώστε ο καθένας να βελτιώσει τον εαυτό του και κατά προέκταση, ανάλογα με την κοινωνική του θέση, να συμβάλει στη βελτίωση της ανθρωπότητας.
          Σήμερα υπάρχουν ανά τον κόσμο πληθώρα Τεκτονικών οργανώσεων με διάφορα οργανωτικά σχήματα όμως, ΔΕΝ υπάρχει κάποια παγκόσμια διοίκηση ή ιεραρχία. Υπάρχει μόνο το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο στο οποίο συγκαλούνται όλες οι μασονικές δυνάμεις του κόσμου. Τη σύγκληση αυτή διενεργεί η ομάδα CLIPSAS ( Centre de Liaison et d’Information des Puissances Maçonniques Signataires de l’Appel de Strasbourg.)
Διαβάστε εδώ περισσότερα: http://www.clipsas.com/en/home.htm
          Για να δώσουμε μια πρακτικότερη ιδέα του Τεκτονισμού θα αναφέρουμε μερικούς επιφανείς Τέκτονες που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του πολιτισμού και τη βελτίωση της ανθρωπότητας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Αρχηγοί κρατών - Πολιτικοί: Οι βασιλείς της Αγγλίας Γεώργιος VI και IV και Εδουάρδος ο VII, George Washington, Benjamin Franklin, Theodore Roosevelt, Franklin Roosevelt, Winston Churchill, Harry S Truman, Yassar Arafat, Francoi Mitterand, , Salvador Alliente, Giuseppe Garibaldi κα.

Στρατιωτικοί - Eπαναστάτες: Simón Bolívar, Hose Marti, Ernesto Tse Guevara, Emiliano Zapata, Marquis de Lafayette, Robespierre, Mara, κα

Επιστήμονες: Alexander Fleming, Ερρίκος Ντυνάν, Enrico Fermi, Αθ. Τσίλλερ, Έρασμος Δαρβίνος, Αδελφοί Montgolfier, James Wat  κα.

Φιλόσοφοι – Συγγραφείς: Charles-Louis de Montesquieu, Denis Diderot, François-Marie Arouet (Voltaire), Mikhail Bakunin, Karl Marx, Oscar Wilde, Rabindranath Tagore,  Federico García Lorca, , Wolfgang Goethe,

Καλλιτέχνες: Aleksander Pushkin, Johannes Brahms, Wolfgang Amadeus Mozart, John Wayne, Walt Disney, Jerry Lewis, Paul McCartney, κα.

Έλληνες: Ρήγας Φεραίος, Εμμανουήλ Ξάνθος, ΝικόλαοςΤσακάλωφ, Διονύσιος Σκουφάς, Δημήτριος και Νικόλαος Υψηλάντης, Ιωάννης Καποδίστριας, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Ίων Δραγούμης, Σπυρίδων Τρικούπης, Βασιλιάς Γεώργιος, Πατριάρχης Αθηναγόρας, Γεώργιος Ράλλης, και πολλοί άλλοι. 
Ειρήσθω εν παρόδω, ΚΑΝΕΝΑΣ σημερινός Έλληνας πολιτικός δεν είναι Τέκτονας.
Περισσότερα εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Freemasons

        Άλλες παγκόσμιες Οργανώσεις που να έχουν σχέση με τον Τεκτονισμό ΔΕΝ υπάρχουν! Έχουν όμως δημιουργηθεί από Τέκτονες και λειτουργούν  άλλες παγκόσμιες οργανώσεις όπως π.χ. οι Rotary και οι Lions δύο καθαρά φιλανθρωπικά σωματεία.
Οργανώσεις - μυστικά σωματεία όπως οι Ιλουμινάτοι, οι Ροδόσταυροι, οι Ιππότες της Μάλτας, οι Βλαβατσκιστές, οι Ιππότες Ναΐτες, κλπ, είναι γραφικά δημιουργήματα ευφάνταστων νοσταλγών του παρελθόντος.  

        Και για να καταλάβετε ότι όλα αυτά είναι αλήθεια πηγαίνετε εδώ και διαβάστε: http://www.delphiorder.org/gr/html/ethsio.php?page=6

 Ας έρθουμε τώρα σε ένα … άλλο κέντρο συνομωσίας, την περίφημη λέσχη Μπίλντερμπεργκ. 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DE BIELDERBERG ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

Η ΛΕΣΧΗ BIELDERBERG:

          Υπάρχει η περίφημη λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τι ακριβώς είναι;
Το Bielderberg Club ή Bielderberg group ή για την ακρίβεια Σύνοδος Μπίλντερμπεργκ ( Bielderberg conference) , υπάρχει και λειτουργεί.
          Η σύνοδος αυτή δεν έχει συγκεκριμένα μέλη αλλά κάθε φορά γίνεται πρόσκληση 120 ως 140 διαφορετικών ατόμων που όμως διαθέτουν μεγάλη πολιτική και οικονομική επιρροή σε παγκόσμιο επίπεδο κυρίως από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
          Η «λέσχη» ξεκίνησε τις εργασίες της (δεν χρησιμοποιούμε τη λέξη «ιδρύθηκε» γιατί όπως είπαμε δεν πρόκειται για οργάνωση με συγκεκριμένα μέλη) τον Μάη του 1954. Πρωτεργάτες της ήταν ο Πολωνός πολιτικός Józef Retinger, ο Βέλγος πρωθυπουργός Minister Paul Van Zeeland, επικεφαλής τότε της πολυεθνικής Unilever και ο πρίγκιπας Bernhard Lippe-Biesterfeld της Ολλανδίας.
          Η σύνοδος (conference) έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο  De Bielderberg στο Oosterbeek της Ολλανδίας, από το οποίο και πείρε το όνομα της. Σήμερα έδρα της «λέσχης» είναι το πανεπιστήμιο Leiden της Ολλανδίας. Σκοπός της συνόδου ήταν η πολιτική, οικονομική αλλά και αμυντική (ενίσχυση του ΝΑΤΟ) σύσφιξη των δεσμών Δυτικής Ευρώπης και Αμερικής.
          Η πρώτη αυτή σύνοδος θεωρήθηκε επιτυχής και συμφωνήθηκε να πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο, ορίσθηκε δε μόνιμη οργανωτική επιτροπή που θα συγκαλεί τη σύνοδο. Αυτή αποτελείται από 2 μέλη από κάθε μία από τις 18 χώρες που λαμβάνουν μέρος, ένα πρόεδρο και ένα γραμματέα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ HENRI DE CASTRIE
           
         Ο σημερινός πρόεδρος της λέσχης, είναι ο Κόμης  Henri de Castries πρόεδρος της πολυεθνικής ασφαλιστικής ΑΧΑ και πρόεδρος της Παγκόσμιας οργάνωσης προστασίας των παιδιών με αναπηρία. 
          Κατά τις συναντήσεις, δεν προτείνονται ψηφίσματα, δεν γίνονται ψηφοφορίες, ούτε παίρνονται πολιτικές ή οικονομικές αποφάσεις. Οι συμμετέχοντες δεν δεσμεύονται να εφαρμόσουν τίποτα, απλά συναινούν με το τι πρέπει να γίνει και ο καθένας χρησιμοποιεί την επιρροή του σε τοπικό και διεθνές επίπεδο για το σκοπό για τον οποίο συναίνεσαν. Οι συνεδριάσεις γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών», όμως τα ονόματα των συμμετασχόντων δίνονται στη δημοσιότητα.
          Στα πρώτα χρόνια η σύνοδος ασχολούνταν κυρίως με την αντιμετώπιση του …κομουνισμού. Τελευταία ασχολείται κυρίως με την διεθνή τρομοκρατία και ζητήματα ασφαλείας, με το ισλαμικό πρόβλημα, και τα προβλήματα του τρίτου κόσμου.
          Οι σύνοδοι λαβαίνουν χώρα σε διάφορα μέρη στην Ευρώπη και στην Αμερική. Στην Ελλάδα έγιναν δύο σύνοδοι, το 1993 και το Μαΐο του 2009, στο Αστήρ Πάλας της Βουλιαγμένης στην οποία είχε κληθεί και πείρε μέρος ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Η τελευταία έγινε τον Μάιο του 2012  στο  Chantilly, Virginia, των ΗΠΑ και προσκλήθηκαν και έλαβαν μέρος από την Ελλάδα οι εξής τρεις: Αναστάσιος Γιαννίτσης (πρώην Υπουργός Εσωτερικών)
               Δημήτρης Παπαλεξόπουλος (πρόεδρος της Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ )
               Λουκάς Τσούκαλης (Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ) 
         
          Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στη σύνοδο Bielderberg παίρνουν μέρος αυτοί που κυβερνούν τον πλανήτη. Κορυφαίοι πολιτικοί, τραπεζίτες, οικονομικοί παράγοντες, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, κά.  Όμως οι φωνές που ακούγονται εκεί ανήκουν σε Ευρωπαίους και Αμερικάνους τελευταια και σε Ρώσους, δεν είναι πάντα σύμφωνες και το αντικείμενο της συναίνεσης τους δεν πραγματοποιείται πάντοτε. Κάποια ωστόσο πραγματοποιούνται, όπως για παράδειγμα η επέμβαση στο Kuwait ή, η τοποθέτηση του  Herman Van Rompuy ως πρόεδρου του Ευρωπαϊκού συμβουλίου. 
          Θα λέγαμε λοιπόν ότι η λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι η παγκόσμια κυβέρνηση αλλά μια σύνοδος των Δυτικών ισχυρών της γης για να ανταλλάξουν απόψεις για τα παγκόσμια τεκταινόμενα και να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αν συμφωνούν να διαλύσουν την οικονομία μιας άλφα ή βήτα χώρας, εξυπηρετώντας άνομα συμφέροντα, δεν μπορώ να σας το πω, όπως δεν μπορώ να σας πω αν ετοιμάζουν μια νέα τάξη πραγμάτων, όμως εμένα προσωπικά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο γιατί δεν πρόκειται για οργάνωση. Σημεώνω δε οτι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν προσκαλούνται Ασιάτες που αποτελούν σήμερα την κάθετα ανερχόμενη δύναμη.
          Τώρα ποια σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ Εβραίων, Μασόνων και Λέσχης Μπίλντερμπεργκ;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ.  Βέβαια είναι φυσικό κάποιοι Μασόνοι ή Εβραίοι να καλούνται στις συνόδους της Μπίλντερμπεργκ, ή κάποιοι Εβραίοι να είναι και Μασόνοι, άλλωστε είπαμε ότι ο Τεκτονισμός δέχεται στις τάξεις του όλους τους ανθρώπους. Όμως οργανωτική σχέση μεταξύ των τριών ΔΕΝ υπάρχει.

Και όλοι αυτοί οι παραπάνω τι κάνουν σε μας το φουκαριάρη λαό; ΜΑΣ … ΨΕΚΑΖΟΥΝ !!!! 
 
ΟΙ ... ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

          Ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει μεταξύ άλλων στοιχείων και μόρια νερού σε μορφή αερίου. Όσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία τόσο περισσότερο νερό μπορεί τελικά να βρίσκεται σε αέρια μορφή στον αέρα.
          Η μηχανή του αεροπλάνου ρουφάει αέρα για να χρησιμοποιήσει το οξυγόνο που περιέχει στις καύσεις της. Στο πίσω μέρος του κινητήρα αποβάλλονται τα αέρια της καύσης, στα οποία περιέχεται και μεγάλη ποσότητα υδρατμών.
          Τα πολιτικά επιβατικά αεροπλάνα πετούν σε πολύ μεγάλο ύψος γύρω στα 10.000 μέτρα (εξαρτάται από τον αεροδιάδρομο που εντέλλεται να πετάξει ένα αεροσκάφος). Σε αυτό το ύψος η εξωτερική θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή γύρω στους 50οC υπό το μηδέν.  Όταν τα καυσαέρια του αεροπλάνου εξέρχονται από την τουρμπίνα, χάνουν ακαριαία θερμότητα και οι υδρατμοί υγροποιούνται ή τις περισσότερες φορές, στερεοποιούνται σε μικροσκοπικούς κρυστάλλους από πάγο. Έτσι σχηματίζεται η γραμμή που βλέπουμε πίσω από τα αεροπλάνα.
          Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου όπως είπαμε κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες.        Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης. Το αν θα σχηματιστεί αυτή η γραμμή ή όχι, εξαρτάται αυστηρά από την υγρασία που υπάρχει και το ύψος στο οποίο πετάει το αεροπλάνο.
ΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ Ή ΧΗΜΙΚΑ;
          Αυτή λοιπόν η γραμμή είναι τα περίφημα «λευκά ίχνη», που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη πετώντας στον αέρα και για τα οποία έχουν γραφτεί πολλά… Δεν πρόκειται λοιπόν για μυστήριο αλλά για απλά καυσαέρια συνηθισμένων αεροσκαφών.
          Σημειώνω εδώ ότι όλες ανεξαιρέτως οι πτήσεις αεροσκαφών (ακόμα και των στρατιωτικών) πάνω από τον εναέριο χώρο μιας χώρας εγκρίνονται και ελέγχονται αυστηρά από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ή δε Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον Ελληνικό εναέριο χώρο για οποιαδήποτε δραστηριότητα.
Ψεκαστικά αεροπλάνα υπάρχουν και χρησιμοποιούνται για να ψεκάζουν περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε πολύ χαμηλό ύψος (30-50 μέτρα) και κάτω από αυστηρές συνθήκες. 
           Οι συνομωσιολόγοι δεν μπορούν βέβαια να δώσουν εξήγηση στο γιατί μας ψεκάζουν και αν μέσα σ' αυτούς που ψεκάζονται δεν μπορεί να είναι και οι ...υπεύθυνοι!!!! Οι δικαιολογίες που δίνουν είναι επιπέδου νηπιαγωγείου.  
         
          Τελευταία, προκειμένου να αποδείξουν τους … αεροψεκασμούς, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες εσωτερικού, του υπό κατασκευή αεροσκάφους Α380 (το μεγαλύτερο επιβατικο αεροσκάφος του κόσμο) με βαρέλια γεμάτα με... χημικά υγρά!!! Μόνο που τα βαρέλια άλλο σκοπό εξυπηρετούν! Είναι, απλά, έρμα γεμάτα με νερό και αντιψυκτικό που με αυτόματο τρόπο πηγαινοέρχεται από βαρέλι σε βαρέλι για να διαπιστωθεί η ευστάθεια του αεροσκάφους. Το γράφει βέβαια και η λεζάντα. (Τα βαρέλια αυτά τα έχω δει προσωπικά στο εργοστάσιο της Airbus στην Τουλούζη της Γαλλίας) 
          
         Όμως τόσο είναι το μυαλό των συνομωσιολόγων που δεν σκέπτονται ότι αν επρόκειτο για χημικά η Airbus δεν θα έδινε ποτέ στη δημοσιότητα φωτογραφίες ούτε θα επέτρεπε  επισκέψεις και δη τεχνικών και διευθυντών Αεροπορικών Εταιριών.
          
          Τελικά το διαδίκτυο είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο και πολλά από αυτά που διαβάσατε προέρχονται από εκεί, όμως θα πρέπει να διαχωρίζουμε τη βλακώδη από τη σοβαρή ενημέρωση.  
           
Με τα παραπάνω ίσως να δίνω μια ευκαιρία για την αναγνώριση του πραγματικού προβλήματος που δεν εδράζεται στους … Εβραιομασόνους και σε άλλα .. μυστικά κέντρα εξουσίας αλλά σε μας τους ίδιους.
Για το κατάντημα μας δεν φταίει κανείς παρά μόνο εμείς! Οι ηλίθιοι, συμφεροντολόγοι, ψεύτες και κλέφτες πολιτικοί μας δεν κατέβηκαν από τον Άρη, είναι μέρος δικό μας, είναι μερικοί από μας. Εμείς τους φέραμε στην εξουσία και παρ’ όλα τα δεινά που μας επισώρευσαν εξακολουθούμε να τους ψηφίζουμε!
          Ας πάψουμε λοιπόν να ψάχνουμε για Εβραιομασόνους και Μπιλντερμπέργκιους και για νέες τάξεις πραγμάτων και ας κοιτάξουμε τον καθρέφτη.
Ναι!  ΕΓΩ, ΕΣΥ και ΑΥΤΟΣ φταίμε και όχι τα Χάαρπ και τα Νεφελίμ!!! Ας το συνειδητοποιήσουμε και ας κάνουμε κάτι επιτέλους!