Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


Έχουμε ήδη μπει στις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου. Αυτές καθορίζουν πάντα και το τελικό αποτέλεσμα.
Το τι θα ψηφίσουμε την ερχόμενη Κυριακή είναι ένα μεγάλο ερώτημα που απασχολεί σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων.
Είδαμε προχθές ένα Τσίπρα να αναπτύσσει, κατά τη γνώμη μου, ήρεμα και εύστοχα τα επιχειρήματα του και ένα Μειμαράκη σε συνεχή προσπάθεια αποδόμησης του.
Ο κ. Τσίπρας απαρίθμησε τα θετικά βήματα που έκανε η κυβέρνηση του, παραδέχθηκε όμως και τα λάθη του και ζήτησε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο κ. Μειμαράκης προσπάθησε να φορτώσει όλα τα δεινά της χώρας μας στην 7μηνη κυβέρνηση Τσίπρα και να τον αποδομήσει. Ζήτησε συνεργασία με την επικοινωνιακή φράση «Εθνική Ομάδα» την οποία απέρριψε ο κ. Τσίπρας επισημαίνοντας ότι συνεργασία με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σημαίνει συνεργασία με τη διαπλοκή, τη διαφθορά και τα μεγάλα συμφέροντα. Σημαίνει συνεργασία μ’ αυτούς που καταρράκωσαν την Ελλάδα.
Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δια στόματος Πάνου Καμμένου, πάντα λάβρου, ενάντια στην ολιγαρχία, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. 

            Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν τελικά εκείνοι που κράτησαν το τρένο στις ράγες να μην εκτροχιαστεί και τώρα, είναι όχι απλά το Αναγκαίο Καλό, αλλά πιο αναγκαίοι από ποτέ.
Η πιθανή απουσία των ΑΝΕΛ από την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης θα οδηγήσει το ΣΥΡΙΖΑ σε μία αναγκαστική συμφωνία με τις δυνάμεις της συναλλαγής, της διαπλοκής και της διαφθοράς και δεν θα επέλθει ποτέ η κάθαρση, η διαφάνεια και η δικαίωση.
Ο Πάνος Καμμένος, με τον αγώνα του κατά των οργανωμένων συμφερόντων και των ολιγαρχών που λυμαίνονταν το δημόσιο πλούτο, είναι διαχρονικά ο εγγυητής της Κάθαρσης και το έχει αποδείξει δίνοντας στη δικαιοσύνη όλους τους φακέλους των σκανδαλωδών εξοπλιστικών προγραμμάτων.    
Για μία πιθανή συγκυβέρνηση με το ΣΥΡΙΖΑ καιροφυλακτούν και οι δυνάμεις του εθνομηδενισμού που θέλουν το Έθνος να εξαιρείται από το προοίμιο του Ελληνικού Συντάγματος, την Θράκη να κοσσοβοποιείται, την Τουρκία να είναι συγκυρίαρχος στο Αιγαίο, την Κύπρο να διχοτομείται οριστικά με Σχέδιο Ανάν 2, την ονομασία Μακεδονία να παραδίδεται στους σκοπιανούς.
Ο Πάνος Καμμένος, υπηρετεί με πίστη την Πατρίδα, τιμά και σέβεται την Εκκλησία, είναι ασυμβίβαστος στα Εθνικά Θέματα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουν στη δύναμη και τη συμβολή της Ιδιωτικής Οικονομίας στη συνολική προσπάθεια που καλούμαστε να καταβάλουμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Ο επενδυτής, ο επιχειρηματίας χρειάζονται κίνητρα, έντιμη αντιμετώπιση, άρση της γραφειοκρατίας, τραπεζιτική στήριξη και χρηματοδότηση, φορολογική ομαλότητα και σταθερότητα, με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές, μία Πολιτεία η οποία θα θέτει και θα τηρεί το πλαίσιο για ανάπτυξη και προώθηση του υγιούς επιχειρείν. Στηρίζουν επίσης τις στοχευμένες αποκρατικοποιήσεις, αρκεί να γίνονται στη λογική του δημοσίου συμφέροντος και όχι της γενικής εκποίησης, εξαιρώντας τα δίκτυα εθνικής στρατηγικής σημασίας.
Σε όλα τα παραπάνω, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι και πάλι ο εγγυητής, ο ρυθμιστής, το ιδεολογικό και πολιτικό αντίβαρο, ο ισχυροποιητικός και σταθεροποιητικός παράγοντας σε μία νέα συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Θα είναι και πάλι το Αναγκαίο Καλό, πιο αναγκαίο από ποτέ.
Τονίζουμε επίσης ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την κατάληψη της 1ης θέσης έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρας και μάλιστα με ευκρινή διαφορά καθώς διατηρούν σημαντικό κομμάτι της δυναμικής των τελευταίων εκλογών και την ίδια ώρα, η ΝΔ-Μεϊμαράκης εκπροσωπούν το παλιό, το φθαρμένο και το διεφθαρμένο.
Οι δημοσκοπήσεις υποεκτιμούν τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ διότι εξαιρούν από το δείγμα τους νέους, τους άνεργους και τους φτωχούς (επειδή δεν διατηρούν σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις), που όλοι μαζί αποτελούν ένα τεράστιο τμήμα του πληθυσμού της χώρας και τους εκλογικού σώματος. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς, είναι απίθανο να ψηφίσουν τα κόμματα που έφεραν την Ελλάδα, μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης, στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Επιπλέον, σε όσους απαντούν στα τηλεφωνήματα, 5 με 6 στους 10 κλείνουν αμέσως το τηλέφωνο, επομένως ούτε και αυτοί μετριούνται ως προς τις προθέσεις τους. Τέλος, σε όσους τελικά απαντούν υπάρχει και πάλι ένας μεγάλος αριθμός αναποφασίστων, ή ερωτώμενων οι οποίοι σκοπίμως δίνουν παραπλανητικές απαντήσεις. Αυτοί είναι και οι λόγοι που οι δημοσκοπήσεις έπεσαν τόσο τραγικά έξω στις 25/1, στις 5/7, αλλά και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.
Σε ότι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τέτοιες περίπου μέρες τον Ιανουάριο μας έδιναν στο 1,7%, 2,1% και 2,3%. Τελικά πετύχαμε ποσοστό 4,75%.
Υπάρχει προφανής πολιτική πρόθεση να παρουσιάζουν τους ΑΝΕΛ ως «χαμένη υπόθεση» για να στέλνουν τους ψηφοφόρους αλλού και επιπλέον, είναι γνωστό ότι τους πολεμούν διότι δεν ρίχνουν χρήμα μέσα στο σακούλι των δημοσκόπων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι οι συνεχιστές των ιδεών του Κωνσταντίνου Καραμανλή περί της Ενωμένης Ευρώπης των εθνών και των λαών, της συνοχής και της αλληλεγγύης και όχι της Ευρώπης των ολιγαρχών και των τραπεζών.
Αποτελούν εγγυητές στα Εθνικά Θέματα, στη σχέση Πολιτείας-Εκκλησίας, στην Ιδιωτική Οικονομία. Η ΝΔ έχει αλλοιωθεί με την προσχώρηση ακροδεξιών στοιχείων τα οποία οι παλαιοί ηγέτες της παράταξης δεν θα άφηναν καν να τους χτυπήσουν την πόρτα. 
Η ΝΔ έχει καταστεί συνήγορος του ΠΑΣΟΚ στα σκάνδαλα και ενίοτε συνέταιρος του και σπεύδει να καλύψει πολιτικά τους διάφορους Παπασταύρους της λίστας Λαγκάρντ ενώ βρίσκονται καθοδόν προς το γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσουν ως ύποπτοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή.
ΟΙ Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η αναδυόμενη πολιτική δύναμη, εθνικής, πατριωτικής, κοινωνικής και δημοκρατικής ευθύνης. Είναι απαραίτητοι σαν πολιτικό και ιδεολογικό αντίβαρο μέσα σε μία κυβέρνηση που έχει μπροστά της αριστερό πρόσημο.
Τέλος επισημαίνω ότι ψηφίζοντας ΝΔ, στηρίζουμε ένα κόμμα το οποίο μαθηματικά θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση (διότι ο Τσίπρας την απορρίπτει εκ των προτέρων ως κυβερνητικό εταίρο), ενώ ψηφίζοντας Ανεξάρτητους Έλληνες, ψηφίζουμε απευθείας ένα κυβερνητικό κόμμα. 

Αν θέλουμε πραγματική κάθαρση,
Αν θέλουμε δικαίωση,
Αν θέλουμε να μπει τέλος στη διαπλοκή,
Αν θέλουμε να παταχθεί η διαφθορά,
Αν θέλουμε να πάψει η ολιγαρχία να κυβερνάει αυτό τον τόπο,
Αν θέλουμε εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο,

Ψηφίζουμε

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ»