Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

LARRY KING
«Όταν ένα δημοσιογράφο τον βρίζουν και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές σημαίνει ότι λέει την αλήθεια»      
                                                Larry King

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο Π.Β.Ι.


       Ο γνωστός - άγνωστος ΠΒΙ ή ΧΣ ή ΧΧ ή ΧΧΧ, επιμένει στην προσπάθεια μείωσης της προσωπικότητας μου με διάφορα λιβελογραφήματα!
       Στην πρόκλησή μου για επώνυμο δημόσιο διάλογο απαντά κρυμμένος πίσω από τη φούστα της ανωνυμίας.
       Όμως φίλε, με τα τεχνάσματα αυτά, δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνεις! Σε γνωρίζει ο κόσμος όπως γνωρίζει και την οικογένεια Συρμή. Τι έχεις προσφέρει στον τόπο; Το μόνο πού κάνατε εσύ και οι φίλοι σου είναι να παίζετε τα λεφτά του κληροδοτήματος Συρμή στο χρηματιστήριο επί 12 ολόκληρα χρόνια αφήνοντας άστεγους τους ηλικιωμένους αναξιοπαθούντες του νησιού μας.
       Και αυτό το ονομάζεις ηθική ε; και κρίνεις, δικάζεις και καταδικάζεις το Γιάνναρο; Ας κρίνουν επιτέλους οι Θιακοί ποιο είναι μεγαλύτερο έγκλημα να χρωστάς στο κράτος ή να αφήνεις αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να σαπίζουν μακριά από τα σπίτια τους; Και να μην αναφερθώ σε χίλια δυο άλλα! 
       Και μάθε επιτέλους πως ο Συρμής δεν έχει ανάγκη  να χαϊδέψει τα αυτιά ΚΑΝΕΝΟΣ! Ο Συρμής επέλεξε να ζήσει στην Ιθάκη για αγαπάει το νησί, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να ζήσει όπου θέλει σε ολόκληρο τον κόσμο! Δείγμα η φωτογραφία που έχεις αναρτήσει!  Σε αντίθεση με σένα και τους φίλους σου που είσαστε εγκλωβισμένοι σε τούτο τον τόπο!! Αυτή είναι η διαφορά μας και από εκεί πηγάζει το μίσος σας.  
       Λέγε ότι θέλεις γιατί κάθε φορά που το ρολόι του Πλατρειθιά χτυπάει την ώρα ο Συρμής θα σου τρυπάει την καρδιά.
       Στο άρθρο μου «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ ΙΘΑΚΗΣ» έκρινα αυστηρά το Δήμαρχο και θα εξακολουθήσω να το κάνω!
       Όμως δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα θετικά του. Τόσα χρόνια κανείς Δήμαρχος δεν κατόρθωσε να πάρει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ με αποτέλεσμα την απίστευτη χρονοτριβή των οποιωνδήποτε έργων. 

Ο Γιάνναρος το κατόρθωσε και του αξίζουν συγχαρητήρια.
       Αν διαθέτατε και ελάχιστο ανδρισμό θα το κάνατε πρωτοσέλιδο!
       Αυτό είναι ηθική κε ΠΒΙ ή ΧΣ ή ΧΧ η ή ή ή … και όχι η δική σου! 
Ειρήσθω εν παρόδω δεν ξαναασχολούμαι μαζί σου. Απο δώ και πέρα το λόγο θα έχει η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.