Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΣΤΟ ΘΙΑΚΟ ΤΥΠΟ !!

ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ  ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!



Το “Ithacanews” χθες αναδημοσίευσε μέρος του άρθρου μου « Η έξυπνη εξειδίκευση» (πιο κατω) και το σχολίασε! 

          Η αναδημοσίευση μέρους ενός άρθρου και όχι όλου του άρθρου είναι συνήθης τακτική όσων θέλουν να παραπλανήσουν το αναγνωστικό τους κοινό.

          Η τακτική αυτή εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά το 1923 από τον τότε δημοσιογράφο και κατοπινά επικεφαλής της προπαγάνδας και διαφώτισης του Χίτλερ, Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς  (Paul Joseph Goebbels)

          Ο Γκέμπελς συνήθιζε να αναδημοσιεύει κομμάτια από άρθρα του Σοσιαλδημοκρατικού, τότε, κόμματος της Γερμανίας και στη συνέχεια να σχολιάζει τα κομμάτια αυτά βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα. Τα διάνθιζε μάλιστα με άσχετες φωτογραφίες ή γκραβούρες με σκοπό να γελοιοποιήσει τους συγγραφείς των άρθρων.

          Ακριβώς μα ακριβώς όπως έκανε και το “Ithacanews”. 

Χιτλερικές μέθοδοι στο Θιάκι.

          Που καταντήσαμε !!!

Επί πλέον αναρωτιέμαι γιατί ο κ. Καραβίας διάλεξε τη φωτογραφία μου στο Σουλαβέσι της Ινδονησίας, με τον υπό θυσία βούβαλο! (από το άρθρο μου «Προορισμός Sulawesi Tana Toraja» http://dimos-syrmis.blogspot.gr/2013_03_01_archive.html).  Ανεξήγητο!!  όπως άλλωστε και η γενικότερη στάση του κατά τα άλλα, συμπαθούς πρώην Δημάρχου….

          Και δεν ξέχασα ούτε το Γιάνναρο ούτε τον Τελαμώνα!!! Απλά ο πρώτος εξακολουθεί να είναι ο Δήμαρχος (με αυστηρή κριτική εκ μέρους μου) ενώ ο δεύτερος προς τιμή του κράτησε εξαιρετικά αξιοπρεπή στάση προς όφελος του νησιού.

          Αυτά!! (Προς το παρόν !!)