Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΧΙΤΖΑΜΠ

Οι Ρωμαίοι έλεγαν  si fueris Rōmae, Rōmānō vīvitō mōre; si fueris alibī, vīvitō sicut ibi δηλαδή: «αν είσαι στη Ρώμη να ζεις σαν Ρωμαίος, αν είσαι αλλού να ζεις όπως ζουν εκεί» Η αρχή αυτή είναι θεμελιώδης για ένα έθνος με ιστορία σαν τη δική μας. Δυστυχώς η βλακώδης πολύπολιτισμικότητα, τύπου Φίλη, δεν μας αφήνει να εφαρμόσουμε αυτή την αρχή, όπως κάνουν, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Αυστραλία, η Κίνα κλπ. κλπ.
Δεν με πειράζει αν ο/η σημαιοφόρος και οι παραστάτες είναι, άσπροι, μαύροι, κόκκινοι, κίτρινοι, μουσουλμάνοι, βουδιστές, κομφουκιστές, σιντοϊστές. Με πειράζει όμως, ότι όντας στην Ελλάδα οι μουσουλμάνοι, θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο ζωής! Θέλουν να επιβάλλουν το σκοταδισμό όπου η γυναίκα είναι res και δεν έχει κανένα δικαίωμα, μπορεί υφίσταται γάμο στα 6 χρόνια ζωής, δαρμό, λιθοβολισμό και κλειτοριδεκτομή. Η γυναίκα δεν μπορεί να δείχνει ούτε καν το πρόσωπο της, παρά μόνο στον αφέντη άντρα της που έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω της. Αυτό σημαίνει το χιτζάμπ, η μαντίλα δηλαδή και το μέχρι αστραγάλων ένδυμα!

Ο μουσουλμανισμός, δεν είναι μόνο θρησκεία, είναι τρόπος ζωής που πρέπει να επιβληθεί παγκόσμια σύμφωνα με το κοράνι, είναι επιθετική και κατακτητική πολιτική μηχανή, είναι κράτος με συγκεκριμένους ταγούς είτε ακολουθούν τον Αμπού Μπάκρ είτε τον Αλί. Το Κοράνι καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει. Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.
Είναι ένα κείμενο, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής. Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι το μέχρι θανάτου μίσος για τους αλλόθρησκους, τους άπιστους όπως τους αποκαλούν. Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού.
Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.
Οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ενσωματώνονται ΠΟΤΕ στις κοινωνίες που ζουν. Αντίθετα προσπαθούν να τις αλλοτριώσουν επιβάλλοντας τους δικούς τους κανόνες. 

Η κοπελίτσα με τη μαντίλα είναι δημιούργημα του Κορανίου όπως απαιτεί η Σούρα 68. Είναι μια φανατισμένη της Αιγυπτιακής «μουσουλμανικής αδελφότητας» που εύκολα θα υπάκουε στο Χαλιφάτο, ενάντια στην Ελλάδα που ζει.
Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει τις  ιδέες του στη δυτική κοινωνία, όμως ελάχιστοι φανατισμένοι τις διατρανώνουν με ιδιαίτερες ενδυμασίες. Για μένα η κοπελίτσα εκφράζει βίαια την υπακοή της στο κοράνι και τη θέληση της να γκρεμίσει την «άπιστη» κοινωνία της Ευρώπης. Η δικαιολογία της, ότι ήθελε να δείξει πώς διάφορες κοινωνικές αντιλήψεις μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά, είναι σαθρή γιατί την ίδια ενδυμασία φοράει καθημερινά και στο σχολείο και στο σπίτι και αυτή και η αδελφή της και η μητέρα της. Το γεγονός δε ότι είναι Αιγύπτια επιβεβαιώνει έτι περισσότερο τα λεγόμενα μου. 
Δείτε στη φωτογραφία που παραθέτω, παραπάνω, 4 κοπέλες Αιγύπτιες, στην Αίγυπτο. (Ευχαριστώ τη φίλη μου Φαρίντα Χαμπίμπ, τρίτη από αριστερά, για τη φωτογραφία). Και αυτές Μουσουλμάνες δηλώνουν, αμφιβάλω όμως αν ποτέ άνοιξαν Κοράνι. Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, αυτές είναι μειονότητα.
Ο χριστιανισμός έφερε τον πολιτισμό αιώνες πίσω, το ίδιο και ο μουσουλμανισμός, με μια κολοσσιαία διαφορά: Στο χριστιανισμό υπήρξε η αναγέννηση που τον εκσυγχρόνισε και τον προσάρμοσε στο σύγχρονο κόσμο. Το Ισλάμ, παρά τις προσπάθειες κάποιων ηγετών, πχ. Κεμάλ στην Τουρκία, Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, Σάχη στο Ιράν, Σουκάρνο στην Ινδονησία κ.α., ξαναγυρνάει πάλι πίσω σε περασμένους αιώνες. Η ψυχή του Ισλάμ αντίθετα από την χριστιανική στερείται κάθε δυνατότητα εξέλιξης. Η μαντίλα που φορούν οι μουσουλμάνες, στις μη Ισλαμικές χώρες, είναι επίδειξη απόρριψης  των κοσμικών αξιών και του πολιτισμού της Δυτικής κοινωνίας.
Τώρα οι Χαλίφες προσπαθούν να μας ξαναφέρουν στο μεσαίωνα! Να επιβάλουν με κάθε τρόπο τους δικούς τους κανόνες: Τη μαντίλα και τη μπούργκα, την κλειτοριδεκτομή, τους δημόσιους λιθοβολισμούς, τους δημόσιους αποκεφαλισμούς, τη διάλυση της ιστορίας με τη καταστροφή των μουσείων, τη διάλυση του ίδιου του πολιτισμού! Αν αυτό αρέσει σε σας που δεν είστε «ξενοφοβικοί» και δηλώνετε πολυπολιτισμικοί, αριστεροί κλπ, καλώς, εμένα που δεν «φοβήθηκα» να παντρευτώ γυναίκα από την πολυπληθέστερη μουσουλμανική χώρα του κόσμου, την Ινδονησία που αριθμεί 185.000.000 μουσουλμάνους Σούνι (Μαλίκ), δεν μου αρέσει!!!

Θα ακολουθήσει εκτενής μελέτη μου πάνω στο θέμα.