Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


 
Αγαπητοί Συμπατριώτες
          Παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις δραματικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα. 
          Η Βουλή της Κύπρου, η Εκκλησία και σύσσωμος ο Κυπριακός λαός όρθωσε το ανάστημα του στα συμφέροντα των Μερκελιστών και  των υποχθόνιων συμφερόντων που μοναδικό σκοπό είχαν, όχι να σώσουν την Κύπρο αλλά να βάλουν χέρι στα πετρέλαια, στο φυσικό αέριο, αλλά και να διώξουν τους Ρώσους και τον Πούτιν από τα πόδια  τους.
          Η δική μας  Βουλή και ο Ελληνικός λαός δεν παραδειγματίζεται από τη σθεναρή στάση  και λεβεντιά των Κυπρίων; Πρέπει να αφυπνιστούμε γρήγορα και να πούμε όχι στην ξύλινη πολιτική γλώσσα της συγκυβέρνησης της εξαθλίωσης και της ισοπέδωσης της Ελλάδας και της περηφάνιας των πολιτών.
          Θέτω το δίλημμα: Συνεχίζουμε να λέμε ναι στην πολιτική της αλαζονείας και του αυταρχισμού της τροικανής συγκυβέρνησης ή επιτέλους ορθώνουμε το ανάστημα μας και τους διώχνουμε όσο το δυνατόν  πιο  γρήγορα για το καλό του τόπου.
          Η πολιτική των απειλών προς τους πολίτες από τους δωσίλογους και οσφιοκάμπτες των εγχώριων συμφερόντων που μοναδικό στόχο έχουν το ξεπούλημα της χώρας στους ΕυρωπαίουςΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ.
          Πρέπει επιτέλους τα φερέφωνα - παπαγαλάκια να αφήσουν την εντεταλμένη και προδοτική τους προσφορά προς την ομάδα Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και να ταχθούν υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων.
          Καλώ όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, πρωτοπόρους ως είθισται, να αντισταθούμε  πρώτοι, απέναντι σε αυτούς που ξεφτιλίζουν τη χώρα μας.
          Μας ενώνει όλους η αγάπη για την πατρίδα έξω από κομματικές ταυτότητες και χωρίς υποκρισία και συμβιβασμούς.
         Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!


Από τον
Σταύρο Λυκούδη,
Πολιτικό Μηχανικό,  
Πολιτευτή Ανεξάρτητων Ελλήνων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ


Μετά από σχεδόν δύο μήνες είμαστε και πάλι εδώ!!!
Συνεχίζουμε, ακαταμάχητα αγωνιστικοί, την προσπάθεια για επίλυση των τόσων και τόσων προβλημάτων σε τοπικό επίπεδο και σε επίπεδο χώρας.
Πάντα με πνεύμα όσο γίνεται πιο αντικειμενικό μακριά από συμφέροντα και αλλότριες επιδιώξεις.  
Δημοσθένης Συρμής