Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

 


Αλήθεια, αναρωτιέται κανείς σ' αυτό τον τόπο τι μέλει γενέσθαι στις επόμενες εβδομάδες ή και μέρες στην περιοχή μας;

Το Ισραήλ αυτή τη στιγμή βομβαρδίζει δύο χώρες: Το Λίβανο και τη Συρία ενώ οι επιθέσεις στη Γάζα συνεχίζονται. Μεταξύ των άλλων βομβάρδισε και μια Ρωσική βάση στη Λαττάκεια της Συρίας.
Το Ιράν, με τη σειρά του, βομβάρδισε με βαλλιστικούς πυραύλους το Ισραήλ! Και να ληφθεί υπ’ όψη ότι οι πύραυλοι αυτοί ήταν παλαιάς τεχνολογίας ενώ διαθέτει υπέρ-πυραύλους νέας τεχνολογίας καθώς και πυρηνικές κεφαλές!  
Οι Ισραηλινοί δεν κινούνται αν δεν πάρουν την άδεια των Αμερικάνων.
Προχθές ο Τράμπ δήλωσε: "Αν ήμουν εγώ πρόεδρος οι Ισραηλινοί δεν επιτίθεντο στο Λίβανο και τη Συρία" πράγμα που σημαίνει ότι όντως το Ισραήλ δρα με την ευλογία των Αμερικάνων.
Τώρα, αν αποφασίσει το Ισραήλ να προβεί σε αντίποινα εναντίον του Ιράν και μάλιστα να κτυπήσει πυρηνικές εγκαταστάσεις, μοιραία πάμε σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο καθώς  αναπόφευκτα, θα υπάρξει Ρωσική ανάμιξη.


Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασικοί στόχοι είναι οι Αμερικάνικες βάσεις στη Σούδα και την Αλεξανδρούπολη και η Ελλάδα έχει κηρυχθεί εχθρική χώρα από τη Ρωσία.

Βλέπεται ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του έσπευσαν να επιβάλουν … μέτρα κατά της Ρωσίας (εδώ γελάνε) στα πλαίσια του ΝΑΤΟ
Ένας μήνας έμεινε από τις Αμερικάνικες εκλογές.

Η Χάρις των δημοκρατικών ποιείται την νήσσαν σχετικά με το Ουκρανικό και τις επιθέσεις του Ισραήλ, σε αντίθεση με τον Τράμπ ο οποίος δηλώνει ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσει η πορεία προς την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Η λογική, σύμφωνα με αυτά που φθάνουν στη δημοσιότητα, απαιτεί την έλευση τουΤράμπ και των Ρεπουμπλικάνων, όχι ότι ο αυτός είναι ο καλύτερος αλλά τουλάχιστον δηλώνει ότι θα σταματήσει τους πολέμους! Άλλωστε είναι ιστορικά δεδομένο ότι σχεδόν όλους τους πολέμους, οι Δημοκρατικοί τους άρχισαν ή τους υποστήριξαν.
Ωστόσο εγώ δεν θα πάψω να αναρωτιέμαι τι μυαλό κουβαλούν οι στρατοκέφαλοι της Αμερικής, του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ.
Ο φανατικός Νετανιάχου πιστεύει, άραγε, ότι μπορεί να εξολοθρεύσει τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.
Απατάται!



Και οι δύο αυτές οργανώσεις είναι φανατικά θρησκευτικά κινήματα, που αντιπροσωπεύουν εκατομμύρια πιστούς φονταμενταλιστές και όχι απλά ένας στρατός ή ακόμα και ένα κράτος που με στρατιωτική υπεροπλία μπορεί να υποταχθεί ή να διαλυθεί. Είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, κόβεις ένα κεφάλι και στη θέση του φυτρώνουν δύο.
Για την Ιστορία:

Η Χαμάς ή Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης είναι εθνικιστική Σουνιτική οργάνωση και κόμμα στο Παλαιστηνιακό κράτος που όμως διαθέτει και παραστρατιωτικό σκέλος.
Η Χεζμπολάχ (κόμμα του Θεού-Αλάχ) είναι Σιϊτική εθνικιστική οργάνωση με τη μορφή πολιτικού κόμματος που συμμετέχει στο κοινοβούλιο του Λιβάνου ενώ και αυτή διαθέτει παραστρατιωτικό σκέλος.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη και επηρεάζει άμεσα τη χώρα μας. Ας ευχηθούμε λοιπόν να επικρατήσουν οι νουν έχοντες και να σταματήσει αυτός ο όλεθρος που, νομοτελειακά, οδηγεί στην καταστροφή.

Οι ψηφοφόροι, Αμερικάνοι, Ισραηλινοί, Έλληνες, ας σκεφθούν, αυτή τη φορά καλά, πριν πάνε στην κάλπη, όποτε αυτή στηθεί!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.