Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ


Αγαπητοί φίλοι

Τον Απρίλιο και το Μάιο του 2010 είχα γράψει δύο άρθρα αντίστοιχα. Το πρώτο με τίτλο « H ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ SPREADS ΚΑΙ ΤΩΝ CDS» δημοσιεύθηκε στα “Νέα της Ιθάκης” (θα το βρείτε εδώ: http://dimos-syrmis.blogspot.com/2011/10/h-spreads-cds.html )
ενώ το δεύτερο «ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ» στον “Ημερήσιο”. (θα το βρείτε εδώ: http://dimos-syrmis.blogspot.com/2011/10/blog-post_5415.html )
Στα άρθρα εκείνα προσπαθούσα να εξηγήσω το λόγο που η χώρα έφτασε στα σημερινά αδιέξοδα καθώς επίσης και την έννοια των όρων της εποχής. Προέβλεπα μάλιστα και την κατάσταση έτσι όπως εξελίχθηκε, παρά τις τότε διαβεβαιώσεις των πολιτικών.
Σήμερα έρχονται να με δικαιώσουν τα γεγονότα. Όμως οι υπεύθυνοι και μάλιστα ο κύριος υπεύθυνος ο σημερινός πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καλά κρατούν και εξακολουθούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη ενός, πλέον, πένητα λαού για να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες – αφεντικά τους!
Δεν μας μένει παρά η επανάσταση το ξεσήκωμα!
Το ίδιο λέει και ο  Max Keiser ένας από τους ποιο έγκριτους οικονομικους αναλυτές του κόσμου. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ