Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Νομού Κεφαλληνίας κ Ιθάκης

                                                     Δελτίο Τύπου                              11-10-2013

Η συντονιστική Κεφαλονιάς & Ιθάκης, δεν έχει συνηθίσει να απαντά σε διάφορα αστεία λεγόμενα, αλλά για όλα υπάρχει πρώτη φορά.

Κε Αυγουστάτε, υποπέσατε με την απάντηση σας στα ΜΜΕ των νησιών μας, σε κάποια ατοπήματα. Επιτρέψτε μας να τα επισημάνουμε.

ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Δεν ενημερώνατε για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά μόνο ενημερώνατε ότι δεν μπορούσατε να τα λύσετε, διότι…………
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο κος Κουίκ, την τελευταία φορά, σας είχε προτείνει να παραιτηθείτε και απαντήσατε: « νομίζετε ότι αν έρθει κάποιος άλλος θα τα καταφέρει καλύτερα;» (?!?)

ΑΤΟΠΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Στις 20-05-2013 είχε εκδοθεί δελτίο τύπου της συντονιστικής επιτροπής Κεφαλονιάς & Ιθάκης για την επίσκεψη του κου Κουίκ στις 22-05-2013 ενημερώνοντας ότι: «θα επισκεφθεί την νέα πτέρυγα «Βεργωτή» του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, η οποία όπως είναι γνωστό ενώ έχει αποπερατωθεί εδώ και καιρό και μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψίστης σημασίας, παραμένει κλειστή.»  Νομίζαμε ότι δεν χρειαζόσασταν πάνω από τρεις ημέρες για να βρείτε που είναι τα κλειδιά!!!!
Για ποιο ατυχές γεγονός ακριβώς μιλάτε;;

ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΡΊΤΟ: Ευτυχώς για εσάς, τα μέλη της συντονιστικής δεν είχαν αναφέρει τίποτε στον Πρόεδρο του Κινήματος, κο Καμμένο, για το ….……«ατυχές γεγονός», πράγμα που έγινε από τον κο Κουίκ την Τετάρτη το πρωί, με αποτέλεσμα ο κος Καμμένος να μην θέλει να χάσει χρόνο σε μια ξενάγηση, που θα μπορούσε και να μην γίνει «λόγω ατυχιών», αλλά να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, ακριβώς διότι σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνει το Νοσοκομείο μας, αλλά ενδιαφέρθηκε για τα πραγματικά προβλήματα του.
Εκτός και οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τι λένε!

Παρ΄  όλα αυτά σας ευχαριστούμε για τις «υπηρεσίες» σας.

Για την Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης
anexartitoikef@gmail.com