Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητοί  Φίλοι του Blog
     Οι αυριανές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μας και του λαού της.  Η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δηλαδή των κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα και εξαθλίωσαν το λαό, πρέπει να πάρει ένα ισχυρό μήνυμα:
     Ο λαός δεν αντέχει άλλο στύψιμο. Το 14% των Ελλήνων δεν έχει να φάει, το δε 20% των ελληνόπουλων υποσιτίζεται. Υπολογίζεται ότι μέχρι τώρα έχουν αυτοκτονήσει 5.700 συμπολίτες μας και ο μακάβριος αυτός ρυθμός συνεχίζει αυξανόμενος. Χιλιάδες άλλοι αργοπεθαίνουν γιατί δεν μπορούν πια να προμηθευθούν τα φάρμακα τους. Οι δρόμοι γέμισαν άστεγους, όχι αλλοδαπούς αλλά Έλληνες. Δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά.   
     Φτάνει πια! Δεν μπορεί να πληρώνει η μεσαία και κατώτερη τάξη αυτά που καταχράστηκαν οι τραπεζίτες και οι κεφαλαιούχοι συνεργάτες τους.
     Ανεξάρτητα αν τούτη η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία ή πάει σε πρόωρες εκλογές είναι ανάγκη να αλλάξει η πολιτική. Το ξεζούμισμα του Ελληνικού λαού και συγκεκριμένα των μικρομεσαίων εισοδημάτων για άλλα 50 χρόνια (πρόταση Μέρκελ – Σόιμπλε) πρέπει να σταματήσει.
     Μας δίνεται η ευκαιρία να διαμαρτυρηθούμε.
Ας το κάμουμε!
     Μαύρο στους υποστηριζόμενους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλά και σ΄ αυτούς που φόρεσαν την προβιά του ανεξάρτητου..
     Εμείς εδώ στην Ιθάκη έχουμε και ένα παραπάνω λόγο!΄
 Ο σφουγγοκωλάριος του Σαμαρά, κ. Σπύρου και ο συνεργός του κ. Σωτήρης Κουρής, δεν κάνανε απολύτως τίποτα όταν το Θιάκι υποβαθμίζονταν, όταν  η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η Εφορία, το ειρηνοδικείο, το ιστορικό αρχείο έκλειναν το ένα μετά το άλλο. Το λιμάνι του Πίσω Αετού καρκινοβατεί ενώ το λιμάνι των Φρικών ξεχάσθηκε! Το αποκορύφωμα δε ήταν το κλείσιμο της γραμμής Ιθάκη -Πάτρα ενώ Σπύρου και Κουρής έκαναν την πάπια εξυπηρετώντας εφοπλιστικά συμφέροντα όπως βέβαια και ο υπουργός τους κ. Βαρβιτσιώτης.
     Και μετά έχουμε την κα. Γκερέκου!
Δεν λέω ωραία παρουσία, όμως μη ξεχνάμε ότι αυτή ήταν που ψήφισε ΟΛΑ τα μνημόνια με βάση τα οποία υποβαθμίστηκε το νησί μας, πιστή στον χοντρό αρχηγό της και στην τρόικα.  
     Και ας προσέξουμε και τούτο!
Οι ντόπιοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν έχουν απολύτως καμία δύναμη. Η κ. Σμαράγδα Σαρδελή (προς τιμή της) προσπάθησε τα μέγιστα διαμαρτυρόμενη και μάλιστα διαφωνώντας έντονα με τους Κουρή και Σπύρου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Βλέπετε όλα εξαρτώνται από τον Κεφαλλονίτη Αντιπεριφερειάρχη. Έτσι λοιπόν ας μην επηρεαζόμαστε από τις συγγένειες και τις φιλίες με τους εδώ υποψήφιους.
    Είναι απόλυτη ανάγκη για το νησί μας και τη χώρα μας, να ψηφίσουμε οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο εκτός του Σπύρου και της Γκερέκου.



ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΚΕΡΕΚΟΥ