Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΙΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ


     
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
     Σε παλιότερο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στην επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στην Ινδονησία κατόπιν προσκλήσεως του Ινδονήσιου ομολόγου του, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2016.

ΤΖΑΚΑΡΤΑ
    Στην Ελληνική αποστολή μετείχαν μεταξύ άλλων, ο κ. Μάκης Μπαλλής Πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και συμβάσεων της Βουλής των Ελλήνων. Την αποστολή συνόδευε η κα. Ιντάν Συρμή που εκτελούσε χρέη διερμηνέα.

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΤΖΑΚΑΡΤΑΣ
     Η Ελληνική αποστολή επισκέφτηκε την διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού που έλαβε χώρα στη Τζακάρτα, πρωτεύουσα της Ινδονησίας.
Σημειώνουμε ότι οι συνομιλίες είχαν εξαιρετικά σημαντικό αποτέλεσμα προς όφελος και των δύο χωρών.

      Το προεδρικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε την αποστολή έκανε στάση ανεφοδιασμού στο Ομάν και στην επιστροφή στο Αμπού Ντάμπι.
Η ΙΝΤΑΝ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ V.I.P. ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΟΜΑΝ

ΣΤΟ V.I.P. TOY ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ-ΝΤΑΜΠΙ 
     Σημειώνουμε εδώ, ότι η Ινδονησία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου με πληθυσμό 259.000.000 κατοίκους. Αποτελείται από 18.000 νησιά και είναι η μεγαλύτερη Μουσουλμανική χώρα στον πλανήτη.
     
     Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Ινδονησία εξελίσσεται σε οικονομικό κολοσσό με ετήσια ανάπτυξη 6,3% ετησίως  δηλαδή η 2η χώρα σε ανάπτυξη των G20 μετά την Κίνα. Οι ξένες επενδύσεις στη χώρα φθάνουν τα 19 Δισεκατομμύρια δολάρια.  

     Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη στην Ινδονησία.  

INDODIFENCE 2016 ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΤΕΛΕΤΗ 

Η ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "BOROBUDUR"


ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ : Η ΙΝΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ

Ο ΥΕΘΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΑΝ
Από αριστερά : ΙΝΤΑΝ. Μ. ΜΠΑΛΗΣ,  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 

Η ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ κα. ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΙΝΤΑΝ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΔΑΕΕ, Η ΙΝΤΑΝ, Η ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ 

Η  ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ), Ο ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ T. HARDI, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΔΑΕΕ, Η ΙΝΤΑΝ, ΚΑΙ Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ (ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΥΕΘΑ)
Η ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ  ΚΑΙ Ο ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣ ΣΜΗΝΑΓΟΣ  

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΠΙΛΟΤΟΣ - ΥΠΟΜΗΝΑΓΟΣ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ)

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΛΟΧΑΓΟΣ

Βεβαίως η αποστολή έπρεπε να γευθεί την Ινδονησιακή κουζίνα, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων και ζωντανούς αστακούς (στην  τιμή της φασολάδας εδώ). Το γεύμα παρέθεσε   με ίδια έξοδα ο Υπουργός κ. Πάνος Καμμένος.  








Ο κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΙΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ  ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 2015 ΚΑΙ 2016 

 
Στο επίσημο δείπνο προς τιμή της Ελληνικής αποστολής, παραβρέθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ινδονησιακής Δημοκρατίας Τζόκο Ουιντόντο ο οποίος είχε φιλική συνομιλία με τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο και την την Ιντάν. 
Η ΙΝΤΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


 ..........................................

Και τελειώνουμε με μερικές φωτογραφίες από το τεράστιο  (όσο η μισή Αθήνα) πάρκο της Τζακάρτα, Taman mini.