Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ
            Παρακολουθώντας κάποιος στενά τον πρώτο μήνα από την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, δε μπορεί κανείς να συγκρατήσει ένα επιφώνημα χαράς και υπερηφάνειας για το άμεσο τεράστιο έργο του. Για να καταλάβουν όλοι βεβαίως την τεράστια σημασία του και γιατί ΗΔΗ τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «πίνουν νερό στο όνομα του» θα ήθελα να κάνω μια εκτενή αναφορά σε αυτό, αναφερόμενος σήμερα στην πρώτη μόλις βδομάδα της παρουσίας του στο ΥΠΕΘΑ:

1. Πέταξε στα Ίμια για να καταθέσει στεφάνι στους 3 νεκρούς ήρωές μας για ΠΡΩΤΗ φορά μετά απο 19 χρόνια κατά τα οποία οι πολιτικοί μας εθελόδουλοι αποδέχονταν ελληνικό εθνικό έδαφος ως «γκρίζα ζώνη». Ο Πάνος Καμμένος πήγε εκεί για να τα «ασπρίσει» και το πέτυχε. Δεν έδωσε εντολή για επιστροφή στο ελικόπτερο ούτε όταν οι Τούρκοι σήκωσαν 2 F-16 για να το αναχαιτίσουν εντός ελληνικού εναέριου χώρου, συνέχισε την πορεία του προς τα Ίμια κι αντί οπισθοχώρησης έδωσε εντολή να σηκώσουμε κι εμείς ζευγάρι μαχητικά τα οποία έφτασαν στο σημείο πριν τα Τούρκικα προστατεύοντας το ελικόπτερο και «περιπολώντας» άνωθεν του συμπλέγματος νησιών την ώρα της κατάθεσης έτσι ώστε να βροντοφωνάξουν «Εδώ είναι Ελλάδα!» μην αφήνοντας τα Τούρκικα να πλησιάσουν.

2. Έδωσε αστραπιαία την εντολή να δοθεί ξανά το «επίδομα παραμεθορίου» (120 ευρώ περίπου) σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου. Όταν ρωτήθηκε πού θα βρει τα λεφτά απάντησε «από το Μέγαρο Μουσικής που τα χάριζε ο Σαμαράς» (εκατοντάδες εκατομμύρια από φόρους που δεν πλήρωνε ποτέ του ο Ψυχάρης και από παράνομα «θαλασσοδάνεια» που έπαιρνε το Μέγαρο με κυβερνητική μεσολάβηση βάζοντας τον ελληνικό λαό να τα αποπληρώνει). Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος επαίνεσε δημοσίως την ενέργεια του Πάνου Καμμένου, την οποία (όπως δήλωσε) θεωρούσε απαραίτητη για να επανέλθει το ηθικό και το αξιόμαχο στους Ακρίτες μας. Αυτό που δε μας είπε βεβαίως είναι το γιατί ενώ πέρασαν τρεις προηγούμενοι Υπουργοί ως πολιτικοί του προϊστάμενοι όχι μόνο δεν τους πίεσε για το «απαραίτητο» αυτό επίδομα, αλλά ούτε εξαρχής όταν κόπηκε «πραξικοπηματικά» από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας -ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν είχε προβάλλει καμία αντίρρηση!
ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ
3. Πέταξε στην Κρήτη για να τιμήσει για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από 41 χρόνια τον ήρωα του Αττίλα 1 Μανώλη Μπικάκη που κατάφερε να κρατήσει ένα ύψωμα ολομόναχος κατά τη μάχη της Κύπρου εξουδετερώνοντας μια ολόκληρη ίλη του Τουρκικού στρατού με 6 τανκς. Ο άνθρωπος αυτός δεν τιμήθηκε ποτέ του μέχρι σήμερα απο το ελληνικό κράτος. Στη δε κατάθεση στεφάνης οι κάμερες και οι παρευρισκόμενοι είδαν όλοι τον Πάνο Καμμένο να δακρύζει…

4. Έγινε ο ΠΡΩΤΟΣ υπουργός Εθνικής Άμυνας που συνάντησε ποτέ το προεδρείο της ΠΟΕΣ. Είδε αυτός ο «δεξιός», ο «συντηρητικός» ,ο “εθνικιστής” (για κάποιους) τους εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών! Αυτό που δεν είχαν κάνει αρκετοί… «προοδευτικοί» πολιτικοί που περασαν από το ΥΠΕΘΑ το έκανε ο Καμμένος.

5. Διέταξε έλεγχο στους φακέλους ΟΛΩΝ των εξοπλιστικών προγραμμάτων από μηδενική βάση για να πάρουν όλοι οι «ελαφροχέρηδες» το δρόμο του Τσοχατζόπουλου μηδενός εξαιρουμένου. ΚΑΜΙΑ συγκάλυψη με τον Πάνο Καμμένο στην ηγεσία του Υπουργείου, όλοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη!

6. Διέταξε, μετά από 41 χρόνια που οι νεκροί μας της Κύπρου χαρακτηρίζονταν «αγνοούμενοι» ή είχαν καταχωρηθεί ως νεκροί του 1940-44 (για να μη «στεναχωρηθούν» Τούρκοι και Αμερικανοί που δε θέλουν να φαίνεται πως το 1974 στην Κύπρο έγινε εισβολή και μάχη, αλλά το προπαγανδίζουν ως ειρηνική αποβίβαση), την πλήρη αποκατάσταση των οικογενειών τους όπως προβλέπεται για τις οικογένειες ηρώων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα!
ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ
7. Έδωσε εντολή να γίνει προγραμματισμός σύμφωνα με τον οποίο όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πάρουν όλα τα χρήματα που τους επιδίκασε το Συμβούλιο της Επικρατείας, και αρνήθηκε να τους δώσει ο Σαμαράς καταπατώντας τη Δικαιοσύνη, το αργότερο μέχρι το Μάϊο. Επαναφέρει άμεσα τις Ένοπλες Δυνάμεις στο μισθολόγιο του 2012!

8. Δήλωσε ξεκάθαρα ακόμη πως θα επαναφέρει σε πλήρη λειτουργία την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), για να παράγει η Ελλάδα μόνη της το πολεμικό υλικό που χρειάζεται και να σταματήσουν οι προμήθειες απο το εξωτερικό με τελικό στόχο η Ελλάδα αντί να εισάγει να εξάγει! Μίζες τέλος δηλαδή… Πρόκειται για ακριβώς αντίθετη πορεία από των προηγούμενων που έκλεισαν ΕΑΒ και ΕΑΣ για να μας εξαρτήσουν επίτηδες πλήρως απο τη Γερμανική «πολεμική μηχανή»! Με το «αζημίωτο»; Οι έρευνες πιθανώς θα το αποδείξουν!
 
9. Συνάντησε την Ισραηλινή Πρέσβη σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο χωρών που είχαν διαρραγεί εξαιτίας της προηγούμενης κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όταν το Ισραήλ εξέφρασε πρόθεση στήριξης της Ελλάδας σε ενδεχόμενη ανακήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο με σκοπό την εξαγωγή υδρογονανθράκων. Η βούληση της εθελόδουλης συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου να μην προχωρήσει στην ανακήρυξη ΑΟΖ ενώ το είχαν υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες, μας οδήγησε σε διεθνή απομόνωση. Η συνάντηση αποκατέστησε την επικοινωνία των δύο πλευρών κι ο κ. Καμμένος προσκλήθηκε να επισκεφτεί το Τελ Αβίβ σύντομα.

10. Συνάντησε τον Πρέσβη των ΗΠΑ David Pearce, στον οποίο εξέφρασε την απόφασή του για εκσυγχρονισμό των 5 παροπλισμένων αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας Ρ-3 από την εποχή της υπουργίας Μειμαράκη. «Είναι αδιανόητο να υπάρχουν και να σκουριάζουν στις αποθήκες» όπως δήλωσε, «επειδή κάποιοι φρόντισαν να τα προμηθευτούν χωρίς πρόβλεψη για συντήρηση και εκσυγχρονισμό τους». Η μεγάλη «βόμβα» ήρθε από τον Πάνο Καμμένο όταν αποκάλυψε την πρόθεσή του να αναβαθμιστεί η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία της Τανάγρας σε επισκευαστικό κέντρο της αμερικανικής Lockheed Martin για ολόκληρη την περιοχή! Αυτό θα την εκτοξεύσει πολύ υψηλά στη ζήτηση και άλλων εταιρειών για επισκευές των αεροσκαφών τους δημιουργώντας οικονομική άνθηση και πολύ μεγάλο αριθμό νέων θέσεων εργασίας!

11. Συνάντησε τον Πρέσβη της Ρωσίας Andrey Maslov. Μετά τη συνάντηση ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι ήδη βρίσκεται στην Ρωσία με εντολή του επιτροπή της Πολεμικής Αεροπορίας για ζητήματα υποστήριξης των αντιαεροπορικών μεγάλου βεληνεκούς S-300, που πάντα ήταν προβληματική ελλείψει πλαισίου υποστήριξης και ροής ανταλλακτικών. Επίσης ο υπουργός είπε ότι ετοιμάζεται επίσκεψη αντίστοιχης επιτροπής του Στρατού στην Ρωσία για τα αντιαεροπορικά μεσαίου βεληνεκούς TOR-M1. Ο κ. Καμμένος δέχτηκε και αποδέχθηκε άμεσα πρόταση να επισκεφθεί την Μόσχα!

12. Σε press conference με δημοσιογράφους αποκάλυψε το μεγαλεπήβολο σχέδιό του να επανιδρύσει και επαναδραστηριοποιήσει τη ΜΟΜΑ. Η μονάδα αυτή κατασκευών των Ενόπλων Δυνάμεων, με τεράστιο κατασκευαστικό έργο πανελληνίως, είχε καταργηθεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1990.

13. Συνάντησε στις Βρυξέλλες το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ με σκοπό την ενημέρωση για να επέλθει επίλυση όλων των ενδο-συμμαχικών διαφορών που καθιστούν τη λειτουργία τη συμμαχίας προβληματική (κοινώς για να «μαζέψει» το ΝΑΤΟ τους Τούρκους).

         
Όλα αυτά βεβαίως έγιναν ενώ στο Υπουργείο ο Πάνος Καμμένος βρήκε 4.000 ανυπόγραφους φακέλους «προίκα» από τους 3 προκατόχους του, οι οποίοι δεν αναλάμβαναν την ευθύνη να υπογράψουν ούτε για να πάρει χαρτί υγείας ο Στρατός, όπως δεν υπέγραφαν και για τη λειτουργία-συντήρηση οπλικών συστημάτων αν δεν έπαιρναν «δωράκι»! Αυτό εννοούσαν όταν μας τρομοκρατούσαν ότι… δε θα έχουμε χαρτί να σκουπιστούμε;
Παρά ταύτα, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βγαίνει μπροστά σε διεθνές επίπεδο και σχεδιάζει την «ομπρέλα» ασφαλείας της Ελλάδος. Αποτέλεσμα της προηγούμενης επίσκεψης του στη Ρωσία στις 14-15 Γενάρη (προεκλογικά!) ήταν να αμφισβητήσει η Ελλάδα την ίδια την τρόικα δια στόματος Βαρουφάκη, να προσφερθούν χθες 10 δις δολάρια από τη Ρωσία για προσωρινή κάλυψη χρηματοδοτικών μας αναγκών μέχρι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους και να δηλώσει ο Μεντβέντεφ πως οι Ρώσοι επιθυμούν να τροφοδοτούν φυσικό αέριο όλη τη Νότια Ευρώπη μέσω της Ελλάδας ενώ συνεπακόλουθα ήρθε κι η δήλωση στήριξης Ομπάμα για να μη μείνουν οι ΗΠΑ εκτός παιχνιδιού και η πρόταση ΔΝΤ για 50% κούρεμα του ελληνικού χρέους!
        

  Την ίδια ώρα που ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σηκώνει παγκοσμίως την Ελλάδα «όρθια», η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται τα Ίμια ως Τουρκικά! Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ο πανευρωπαϊκός συνασπισμός της ΝΔ) δια στόματος του επικεφαλής του Βέμπερ ζητά απ’ το Ευρωκοινοβούλιο να καταδικάσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «ξενόφοβους», «ρατσιστές», «προκλητικούς» και «εξτρεμιστική οργάνωση» επειδή ο Πάνος Καμμένος πέταξε «σε τουρκικές ακτές» (τα… Ίμια!) και «ανάγκασε» την τουρκική Πολεμική Αεροπορία να διατάξει απογείωση μαχητικών (για να αναχαιτίσουν το ελικόπτερο του μέσα σε ελληνικό εναέριο χώρο!).
Δεν ξεχνούμε βέβαια πως πρώην αρχηγός του κόμματος του Βέμπερ που κατηγορεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως «ακροδεξιά οργάνωση» ήταν ο Φρανς Γιόζεφ Στράους, που υπηρέτησε στο Γερμανικό στρατό ως Αξιωματικός Προπαγάνδας των Ναζί!
 Όποιος γνωρίζει πώς λειτουργεί το ευρωκοινοβούλιο αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση η τοποθέτηση αυτή του ΕΛΚ να έγινε εν αγνοία των ευρωβουλευτών της ΝΔ. Ο δε βουλευτής της ΝΔ Καραγκούνης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου όταν ρωτήθηκε αν διαφοροποιείται η άποψη της ΝΔ για το θέμα από τη θέση του πανευρωπαϊκού σχηματισμού της (ΕΛΚ) απήντησε: «Πρέπει να το συζητήσουμε για να αποφασίσουμε». Τι να αποφασίσετε Κώστα; Θα συζητήσετε αν το εθνικό μας έδαφος είναι Ελληνικό ή Τούρκικο;
          
Χάρη στον Πάνο Καμμένο όλος ο πλανήτης μιλά ξανά για την Ελλάδα, αντί για την αποκλεισμένη Ελλαδίτσα του χθες που ούτε καν συζητούσαν μαζί της! Κάποιοι όμως συμπολίτες μας εξακολουθούν δυστυχώς να εθελοτυφλούν. Τους πείραξε, λένε κάποιοι, που ο Βαρουφάκης βάζει το χέρι στην τσέπη… «Τη δική του» εννοούν μάλλον, γιατί μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να αποδέχονται αυτούς που το είχαν στη δική μας κι είναι μεγάλο εμπόδιο η συνήθεια. «Έξις δευτέρα φύσις» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι άλλωστε!
Για να ασκήσεις όμως τελικά πολιτική εθνικά υπερήφανη, για να κάνεις τα αυτονόητα κι έναν ολόκληρο λαό υπερήφανο και όρθιο (αντί «στα 4″ που είχε δώσει εντολή ο Σαμαράς στους Υπουργούς του να στέκονται ενώπιον της τρόικας) χρειάζεται μόνο ένα πράγμα… Να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ, κι ο Πάνος Καμμένος είναι!
Η Ελλάδα μας ξανασηκώθηκε από το καναβάτσο που σκόπιμα την είχαν ρίξει κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια, δεν πρόκειται να την αφήσουμε να ξαναπέσει. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ήδη διαλαλούν παντού «επιτέλους ένας Έλληνας στο Υπουργείο μας» και για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία οι «yes men», οι τεμενάδες στο Σουλτάνο, οι επικύψεις μας τελείωσαν! Ευχαριστούμε Πάνο…
           

Γράφτηκε από τον geoathanas Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015