Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


ΛΙΓΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΗΡΩΑΣ
Ένας άνθρωπος, ένας συμπολίτης μας, ένας Έλληνας, αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ήρωας και σαν τέτοιο θα πρέπει να τον τιμάμε!
          Του αξίζει τιμή και δόξα, γιατί αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του όχι γιατί ήταν πνιγμένος στα χρέη αλλά γιατί ένοιωθε πως αυτή η πράξη ήταν ο μοναδικός τρόπος διαμαρτυρίας που μπορούσε να κάνει.
 «Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου».
 ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
          
 Ήταν μια απόλυτα πολιτική πράξη. Μια διαμαρτυρία ενάντια στα καθάρματα τους προδότες που πούλησαν τη χώρα μας στα ξένα μεγαλοσυμφέροντα και στα ημέτερα λαμόγια, φθάνοντας το λαό στην εξαθλίωση.
          Ήταν όμως συγχρόνως και μια διαμαρτυρία απέναντι σε μια νεολαία που τελεί σε αφασία και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, προσωρινά ευδαιμονώντας, ανάμεσα στα I phones, τα μεταμεσονύκτια club, και το freducino, χωρίς να σκέπτεται το ανύπαρκτο μέλλον. Σε άλλους καιρούς θα είχε αρπάξει, καραμπίνες, μαχαίρια, πυρσούς, καζμάδες και σκοινιά και θα είχε κρεμάσει όλα τα πολιτικά λαμόγια, αλλά και αυτά της διπλανής πόρτας, στο Σύνταγμα.
          Το σημερινό πολιτικό συνονθύλευμα απαιτεί δυναμική ανατροπή.
ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΟΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
          Αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο σας βεβαιώνω ότι θα είμαι ανάμεσα σ’ αυτούς που θα το τολμήσουν. Και δεν χρειάζεται να πάμε στην Αθήνα!!! Έχουμε και δω (όπως και σε κάθε τόπο) μπόλικα λαμόγια που θέλουν κρέμασμα.

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, αυτά τα ίδια λαμόγια που μας εξαθλίωσαν αυτοί οι προδότες του έθνους, θα αμοληθούν για να μοιράσουν και πάλι φρούδες υποσχέσεις. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους ακούσουμε! Το απαιτεί το μέλλον των παιδιών μας.
 Κανένας από αυτούς που ψήφισαν τα επαίσχυντα μνημόνια να μη πατήσει σε τούτο το νησί.
        Ας φανούμε επιτέλους αντάξιοι του μακρινού προγόνου μας Οδυσσέα και ας σηκώσουμε τα τόξα καθαρίζοντας τον τόπο μας από τους μνηστήρες της εξουσίας που τρώνε το βιός μας και πίνουνε το αίμα μας!