Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΨΕΥΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ



   
 Σε πολλά από τα κείμενα μου αλλά και στις σύντομες αναρτήσεις μου επισημαίνω τους κινδύνους από τη εισβολή των λαθρομεταναστών είτε αυτοί είναι δημογραφικοί είτε είναι οικονομικοί είτε αυξάνουν την εγκληματικότητα είτε συνδέονται με την αυξημένη επιθετικότητα της Τουρκίας.

     Ο κίνδυνος αλλοίωσης του πληθυσμού μεσοπρόθεσμα είναι πασιφανής, (αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος). Αυτό δεν θα με φόβιζε αν οι λαθρομετανάστες δεν ήταν κατά 99% μουσουλμάνοι. Όπως είναι γνωστό οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται στις κοινωνίες αλλά δημιουργούν γκέτο, έχουν μεγάλη γεννητικότητα και προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους τρόπο ζωής (Σαρία) ο οποίος βέβαια θα μας πάει πίσω στο μεσαίωνα και αυτό είναι που με φοβίζει!
     Σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή ξοδεύει τεράστια ποσά, πέραν αυτών που λαμβάνει από την Ε.Ε. για τη στέγαση, σίτιση, περίθαλψη των μεταναστών. Χρήματα βέβαια που εισπράττει από το λαό.
     Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα παρά τα αυστηρότερα μέτρα της σημερινής κυβέρνησης και αναμένεται έτι περισσότερη αύξηση στο μέλλον.
     Το σημαντικότερο όμως είναι οι προθέσεις της Τουρκίας της οποίας η επιθετικότητα έχει, τελευταία, αυξηθεί δραματικά! Τι ρόλο θα παίξουν όλοι αυτοί, το συντριπτικό ποσοστό των οποίων είναι αυτό της μάχιμης ηλικίας, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με την γείτονα;
     Αυτά όλα μου δημιουργούν ανησυχία και τα δημοσιοποιώ.
     Το ίδιο κάνουν και πολλοί άλλοι έχοντας και οι ίδιοι τρομάξει με τα τεκταινόμενα. Όμως πολλοί είναι αυτοί που διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες είτε κατασκευασμένες (fake news) είτε αλλοιωμένες (HOAXES) κυρίως για να δημιουργήσουν ένα κλήμα φοβίας και να ξεσηκώσουν τον κόσμο.
     Άνθρωποι ιδεοληπτικοί, ακροδεξιοί, ελληναράδες, θρησκόληπτοι, ανεβάζουν στο διαδίκτυο ότι ανοησία τους κατέβει. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να διακρίνει κανείς τις αληθινές πληροφορίες και να τις αναμεταδώσει. Ακόμα και εγώ που τις ψάχνω εξονυχιστικά, έχω απατηθεί αρκετές φορές!
     Θα δώσω εδώ μερικά παραδείγματα από πρόσφατες αναρτήσεις με πράγματα κατασκευασμένα που δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είναι δηλαδή ΗΟΑΧES.
     Τα παρακάτω, αναφερόμενα, έχουν ερευνηθεί από τα ellinikahoaxes.gr, όπου και μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες.

1) Η χρέωση “ΥΚΩ”, στο λογαριασμό της ΔΕΗ, χρησιμοποιείται για να πληρώνονται οι λογαριασμοί των μεταναστών που διαμένουν στην Ελλάδα.. Ψευδές!
Η Αλήθεια: Η χρέωση “ΥΚΩ” αφορά τα εξής:
α. Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των απομονωμένων νησιών σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας.
β. Παροχή ρεύματος σε πολύ χαμηλές τιμές στις πολύτεκνες οικογένειες.
γ. Παροχή ρεύματος σε χαμηλές τιμές για ευάλωτες κατηγορίες καταναλωτών, που εντάσσονται στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ

2) Μετανάστες στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει επιδημία σοβαρών νόσων όπως τύφος, χολέρα, πανούκλα και φυματίωση. Ψευδές!
Η Αλήθεια: Εξετάζοντας τα δεδομένα για τους ισχυρισμούς που εμφανίζονται στα υπό εξέταση δημοσιεύματα βλέπουμε ότι δεν έχουν βάση καθώς καμία από τις ασθένειες που αναφέρουν δεν έχει τεκμηριωθεί πως έχουν πλήξει τον Ελληνικό πληθυσμό πόσο μάλλον σε επίπεδα που να χρίζουν το χαρακτηρισμό “πανδημία”.
 

3) Εκατοντάδες μουσουλμάνοι έποικοι διαδήλωσαν στο κέντρο των Σερρών στις 24/11/2019 διαμαρτυρόμενοι για την αντίδραση των Ελλήνων χριστιανών στην εγκατάστασή τους στην περιοχή. Ψευδές!
Η Αλήθεια: Δεν συνέβη τέτοιο γεγονός.
Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι από γιορτή μουσουλμάνων για την επέτειο γέννησης του προφήτη Μωάμεθ στη Κρήτη το 2015.

4) Στο Ρέθυμνο της Κρήτης αφαιρούνται σταυροί από τις εκκλησίες ή δεν ανάβουν το βράδυ και οι αφαιρέσεις σχετίζονται με τη παρουσία μουσουλμάνων μεταναστών στη περιοχή. Ψευδές!
Η Αλήθεια: Ο μόνος σταυρός που αφαιρέθηκε στο Ρέθυμνο είναι στην εκκλησία των 4 μαρτύρων για επισκευές μετά από βραχυκύκλωμα. Κανένας άλλος σταυρός δεν έχει αφαιρεθεί ενώ όλες οι υπόλοιπες εκκλησίες ανάβουν τους σταυρούς τους κανονικά το βράδυ.
 

5) Η Ισλαμική, τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram έκαψε ζωντανούς Χριστιανούς στη Νιγηρία. Ψευδές!
Η Αλήθεια: Τα απανθρακωμένα πτώματα της εικόνας είναι θύματα έκρηξης βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό τον Ιούνιο του 2010.

6) α. Ισλαμιστές καταλαμβάνουν ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά μετά το 1830. β. Τον νόμο της Σαρίας έχουν επιβάλει Πακιστανοί & Αφγανοί. Ψευδές Η Αλήθεια: Τον Ιούλιο του 2014, στη Σκάλα Λακωνίας έγινε κινητοποίηση και απεργία Πακιστανών εργατών. Επρόκειτο για μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στα πλαίσια εργατικής απεργίας και τίποτε άλλο!
     Αυτές και πολλές άλλες είναι οι ανοησίες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

     Το ότι κυκλοφορούν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τους λαθρομετανάστες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε μπροστά σε ένα φανερό κίνδυνο τον οποίο πλέον παραδέχεται και η κυβέρνηση χωρίς όμως, ακόμα, να έχει πάρει κάποια δραστικά μέτρα!!