Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ

     
ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΚΟ!!!!!
     Χθες είχε μια ζεστή ηλιόλουστη μέρα και αποφάσισα να πάω για μπάνιο στα Κουρβούλια! Είχα πάρει μαζί μου και τη φωτογραφική μηχανή καθώς η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτικά διαυγής. Έτσι κατόρθωσα να φωτογραφήσω τους ψεκασμούς!!!!
Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ Ο ΓΛΑΡΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;
     Ούτε ένας ούτε δύο!!! Στο δίωρο που κάθισα στην παραλία μας ψεκάσανε δύο ντουζίνες αεροπλάνα!!!! Η μία γραμμή χάνονταν και αμέσως μετά ακολουθούσε άλλη! Δείτε τις φωτογραφίες!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ: ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ 
     Ιδού όμως το μεγάλο ερώτημα: Γιατί όλοι  οι ψεκασμοί γίνονταν πάνω από την Άτοκο και το Αρκούδι όπως άλλωστε φαίνεται και στις φωτογραφίες;
ΒΛΕΠΕΤΕ; ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ Η ΑΤΟΚΟΣ
     Αποφάσισα να το ερευνήσω!!!       Τηλεφώνησα αριστερά τηλεφώνησα δεξιά τηλεφώνησα στη μέση και τελικά έμαθα!!!!
Τα αιγοπρόβατα τόσο του Αρκουδιού όσο και τις Ατόκου, μη αντέχοντας άλλο τα νέα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση, αποφάσισαν να επαναστατήσουν!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΑΡΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ
     Σάλος στις Βρυξέλες και στο Βερολίνο!!!
     Η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπισθεί άμεσα!!! 
     Η Μέρκελ τηλεφωνεί στο Σόιμπλε, ο Σόιμπλε στο Γιούνγερ, ο Γιούνγερ στο Μοσκοβισύ και αποφασίζουν να συνέλθει έκτακτη σύνοδος της λέσχης Μπίλντεμπεργκ! Στη σύνοδο κλήθηκαν βέβαια και εκπρόσωποι της διεθνούς Μασονίας και φυσικά, όπως πάντα, Εβραίοι Χασιντίκ! (Τον Τσίπρα τον έγραψαν!!!)
     
ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΙ
     Η απόφαση ήταν ομόφωνη: Τα αιγοπρόβατα της περιοχής Ατόκου και Αρκουδιού πρέπει να ραντιστούν άμεσα με το γνωστό αέριο «αποχαβνόλ»
     Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν, (δεν ξέρω απο που και αν ο Καμμένος είχε γνώση) δύο ντουζίνες αεροπλάνα και καταράντισαν την περιοχή!
     
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ 
Τι μέλει γενέσθαι δεν γνωρίζω. Πάντως εγώ, καλού κακού, με την πρώτη γραμμή που θα δώ, φοράω την αντιασφυξιογόνο μάσκα μου!!!!!        
ΚΟΥΡΒΟΥΛΙΑ: 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΕΣ
     Σημείωση:

Όσοι το παίζετε σοβαροί δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά εδώ: http://dimos-syrmis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_30.html