Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΧΤΙΔΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ



Σ΄ ένα θολό τοπίο όπου πια δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις το διπλανό σου, όπου το άγχος του αύριο σου κατατρώει τα σωθικά, όπου η αβεβαιότητα σε σκοτώνει, όπου δεν  βλέπεις πια κανένα στήριγμα παρά ομίχλη και λύκους έτοιμους να πιούνε και την τελευταία ρανίδα του αίματος σου, στο βάθος εκεί προβάλουν αχτίδες ελπίδας.
          Ένας νέος πολιτικός φορέας γεννιέται από τις στάχτες. Ένας νέος πολιτικός σχηματισμός ιδρύεται από κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που αρνούνται να ενδώσουν στα αναίσχυντα ψεύδη των μεγάλων κομμάτων και στην υποδούλωση της χώρας σε ξένους κατακτητές.
          Εμπνευστής της κίνησης και συνιδρυτής του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ο ανεξάρτητος βουλευτής, κ.  ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ. 

·        Ο Πάνος δεν δήλωσε αρχηγός κόμματος δήλωσε απλά συνιδρυτής και αυτό μας άρεσε πολύ.
·        Ο Πάνος θεωρεί αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής ανεξαρτησίας και περηφάνιας και της λαϊκής κυριαρχίας και αυτό μας αρέσει.
·        Ο Πάνος απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας, βουλευτών υπουργών και άλλων αξιωματούχων για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας και αυτό θέλουμε όλοι μας.
·        Ο Πάνος απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων και αυτό είναι που απαιτεί σύσσωμος ο Ελληνικός λαός.
·        Ο Πάνος απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το επαχθές, παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια και μ’ αυτό συμφωνούμε απόλυτα.
·        Ο Πάνος αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου την οποία μάλιστα αποκάλεσε χούντα. Εμείς λέμε ότι η χούντα Παπαδήμου είναι 100 φορές χειρότερη από τη χούντα των συνταγματαρχών.
·        Ο Πάνος από την πρώτη στιγμή είπε όχι στα μνημόνια και στις επαχθείς συμφωνίες.
·        Ο Πάνος ούτε μια στιγμή δεν παλινώδησε. Ούτε μια στιγμή δεν πρόδωσε τις αξίες του. Ούτε μια στιγμή δεν δείλιασε. 
·        Ο Πάνος ήταν από τους ελάχιστους του κοινοβουλίου που έκαναν το καθήκον τους σαν αντιπρόσωποι του λαού:  στάθηκαν πάντα δίπλα στον απλό Έλληνα και άκουσαν την απεγνωσμένη κραυγή του.
·        Και δεν είχαμε αμφιβολία γι’ αυτό γιατί απλά έχουμε την τιμή να τον γνωρίζουμε! Να τον γνωρίζουμε πολύ καλά ώστε να τον ξεχωρίζουμε από το συρφετό των 300.   

          Ο Πάνος ο Καμένος γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1965. Είναι γόνος μεγάλης Γαλαξιδιώτικης οικογένειας με ένδοξη ιστορία στην επανάσταση του 21.    
                Σπούδασε οικονομικά και ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Λυών στη Γαλλία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ελβετία.
          Το 1993 εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β' Περιφέρεια Αθηνών. Από τότε εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα.
 Έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο της Τιμής από το Πατριαρχείο Τσεχίας, με το Παράσημο της Τιμής από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας από τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.
          Το 2007 διετέλεσε υφυπουργός εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
          Ο Πάνος είναι ένας απλός, πολύ απλός άνθρωπος που δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς σε μορφωμένους και αμόρφωτους σε μαύρους και άσπρους. Είναι λάτρης της φύσης και ιδικά της θάλασσας. Του αρέσει να ψαρεύει και ασχολείται με την κατάδυση όπου έχει συμβάλει αποτελεσματικά στην απελευθέρωση των βυθών.
          Ο Πάνος είναι νέος άνθρωπος με αρκετή πολιτική πείρα και κυρίως με όραμα. Βάζει πάνω απ’ τον εαυτό του, πάνω από όλα τη χώρα μας και θα πασχίσει μ’ όλες του τις δυνάμεις για την ανόρθωσή της.
          Χαιρετίζουμε τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και συμπορευόμαστε, για μια καλύτερη Ελλάδα ανεξάρτητη και κυρίαρχη.