Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ




 

ΜΠΡΑΒΟ στον Απόστολο Γκλέτσο. Δείτε ποιους ανέβασε στην εξέδρα των επισήμων και ποιους κατέβασε
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με την κίνησή του, να ανεβάσει τους πολεμιστές του ’40 στην εξέδρα των επισήμων και να κατεβάσει τους πολιτικούς!
 
 Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το τοπικό ειδησεογραφικό site Lamia Report, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ότι, κατανοεί απόλυτα την
αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι, η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου. «Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα… Εμείς τι κάναμε γι΄αυτούς; Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τη σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες… Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα… Εμείς τί Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;», είπε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Στυλίδας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΙΚ-ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ




ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη είχε σήμερα (30/10/2013) το μεσημέρι, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε να πληροφορηθεί από τον Υπουργό για την πρόοδο του νομοσχεδίου που αφορά τις αλλαγές του Καλλικράτη στη Λέσβο και την Κέρκυρα  και ποιες προοπτικές υπάρχουν για αντίστοιχες αναδιατάξεις και σε άλλα μεγάλα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Για την Κέρκυρα και τη Λέσβο ο Γιάννης Μιχελάκης ήταν σαφής και υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα το νομοσχέδιο θα είναι στη Βουλή με όλες τις τελικές αποφάσεις του Υπουργείου του, οι οποίες θα δώσουν ένα τέλος στη μακιαβελική πολιτική του Γιάννη Ραγκούση «κάθε νησί και Δήμος».

Ο Βουλευτής Επικρατείας έθεσε επίσης στον Υπουργό Εσωτερικών και το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, που πέρυσι ήταν ένα από τα μεγάλα αγκάθια, θέμα το οποίο παίρνει και πάλι ενοχλητικές διαστάσεις, μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Και για το θέμα αυτό ο Γιάννης Μιχελάκης διαβεβαίωσε τον Τέρενς Κουίκ ότι θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν φέτος προβλήματα, επισημαίνοντας, πάντως, ότι κυρίως έχει να αντιμετωπίσει τις αγκυλώσεις της γραφειοκρατίας.