Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ


Έχω πολλές φορές δηλώσει ότι σέβομαι το δικαίωμα του συνανθρώπου μου να εκφράζεται ελευθέρα. Όμως έχω και το δικαίωμα να κρίνω και να επικρίνω.
Έτσι λοιπόν αναρωτιέμαι τι μυαλό μπορούν να κουβαλάνε αυτοί οι 240.000 (;) πού ανάλωσαν το χρόνο τους ενδεχομένως και χρήματα για να πάνε να ψηφίσουν το χοντρό γελοίο υποκείμενο που μας ήπιε το αίμα και μας θυσίασε στο βωμό των τραπεζών και των μεγαλοσυμφερόντων.
Σε λίγο αυτά τα καθάρματα θα έρθουν να ξαναζητήσουν την ψήφο μας χωρίς να ντρέπονται χωρίς να ερυθριούν μπροστά στις εκατοντάδες χιλιάδες των ανέργων, των πεινασμένων, των άστεγων, των συνταξιούχων που πεθαίνουν!
Και συ φίλε μου θα πας να τους ψηφίσεις;
Φτύστους όπου τους βρεις, πέταξέ τους γιαούρτι και ντομάτες μη τους αφήσεις να βγάλουν άχνα! Δεν έχουν τίποτα να πουν παρά μόνο συγγνώμη που μη περιμένεις να την ακούσεις.   
Ξανά τις ίδιες παπαριές θα αναμασήσουν. Θα δώσουν νέες υποσχέσεις και θα μοιράσουν χαμόγελα και χειραψίες.
Αντί το χέρι ας τους δώσουμε σκατά, ιδιαίτερα σ΄ αυτούς της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ που ψήφισαν το επαίσχυντο μνημόνιο, που μας κατάντησε υπόδουλους και πένητες.  
Μόνο αυτά τους αξίζουν. 

Πρέπει επιτέλους όλοι αυτά τα καθίκια να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν είναι ούτε χαχόλοι ούτε κάφροι.
Ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που διέλυσε την Οθωμανική αυτοκρατορία είναι αυτός που κατατρόπωσε τους φασίστες του Μουσολίνι είναι αυτός που έδιωξε τη χούντα των συνταγματαρχών.
Ας φανούμε επιτέλους αντάξιοι εκείνων.