Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

O ΓΝΩΣΤΟΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ Π.Β.Ι. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ


 
Με αφορμή το άρθρο μου «ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ ΙΘΑΚΗΣ» ο γνωστός – άγνωστος ΠΒΙ ξαναχτύπησε!
Ποιος όμως μπορεί να του δώσει σημασία; Κατά την τακτική του μεταφέρει τη μισή αλήθεια! Σκόπιμα δεν αναφέρει τι γράφω παρακάτω: 
…Αλλά και από την άλλη μεριά η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Οι κοροϊδίες και οι προπηλακισμοί δίνουν και παίρνουν.  Και οι δύο, με ψευδώνυμα αρθρίδια άνευ νοήματος, καταφεύγουν σε βλακώδη και ακατανόητα εν πολλοίς επιχειρήματα σε μια μάταιη προσπάθεια να κατατροπώσουν η μία την άλλη και δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον κανείς σοβαρός αναγνώστης δεν τα διαβάζει, ή αν κατά τύχη τα διαβάσει νιώθει τάση για εμετό και λυπάται για το κατάντημα της ιστορικής Ιθάκης….
Εμετό λοιπόν νιώθουν όσοι εκ παραδρομής διαβάζουν τα γραφόμενα του.
Όμως για να ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα το τοπίο.
1.   Κε. ΠΒΙ σε αντίθεση με σας δεν το παίζω ούτε δικαστής ούτε εισαγγελέας. Δεν είμαι εγώ που θα κρίνω τον κάθε Γιάνναρο! Υπάρχει σ’ αυτή τη χώρα, ακόμα τουλάχιστον, δικαιοσύνη και αρχές! Ας πράξουν το καθήκον τους.
2.   Όμως  ερωτώ απλά: με τόσες καταγγελίες με τόσες αναφορές με τόσα δημοσιεύματα, τι κατορθώσατε; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!
3.   Ανακαλύπτω σήμερα αυτά που φωνάζατε; Δεν κατάλαβα! Εκτός από τις αηδιαστικές, ανώνυμες και ψευδώνυμες ύβρεις, συκοφαντίες, αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και καταγγελίες, τι άλλο φωνάζατε;
4.   Κάνατε ποτέ σας κάποια εποικοδομητική κριτική και δεν το κατάλαβα;
5.   ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΕΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
6.   Ωστόσο δεν θα πάψω να επισημαίνω τα λάθη τις, παραλείψεις και τα ατοπήματα του Δήμαρχου. Πάντα σε μια προσπάθεια βελτίωσης των πραγμάτων για το όφελος αυτού του νησιού.
7.   Το άρθρο μου είναι σαφέστατο και αντικειμενικότατο. Απλά ασκεί καλόπιστη κριτική. Γνώριζε ότι αρχή μου είναι το «μηδένα προ του τέλους μακάριζε ή …σιχτίριζε»  
8.   Τέλος αν θέλεις δημόσιο διάλογο είμαι στη διάθεσή σου αρκεί να τολμήσεις  επιτέλους να υπογράψεις τα κείμενα σου!