Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ


Όπως είχαμε εξαγγείλει την Τετάρτη ήρθαν στην Ιθάκη οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων: κ. Βασίλης Πολίτης Γιατρός Ορθοπεδικός,  ο κ. Γιώργος Παυλάτος Μηχανικός και πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Κεφαλληνίας και Ιθάκης και η κα Κατερίνα Σταβέρη Επιχειρηματίας. Και οι τρεις υποψήφιοι είναι άνθρωποι κοινωνικά καταξιωμένοι με πλούσιο κοινωνικό έργο στα νησιά μας.
Οι υποψήφιοι συνοδεύονταν από τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων των ΑΝΕΛ  κ. Γεράσιμο Πετράτο και τον Συντονιστή Ιθάκης των ΑΝΕΛ,  κ. Δημοσθένη Συρμή.  
Στο Βαθύ ο κόσμος τους δέχθηκε με απίστευτα φιλικό τρόπο και τους εξέθεσε την κατάσταση που δημιούργησαν οι κυβερνώντες στον τόπο με προεξάρχον το τεράστιο πρόβλημα της συγκοινωνίας και της κατάργησης της γραμμής Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα από τα διάφορα εφοπλιστικά συμφέροντα.
Επισκέφθηκαν το Δήμαρχο και το Λιμενάρχη ενώ είχαν και εκτεταμένη συζήτηση με την καταξιωμένη πρώην Έπαρχο Ιθάκης κα. Σμαράγδα Σαρδελή.
Στη Βόρεια Ιθάκη είδαν πολλούς κατοίκους συμπεριλαμβανομένου και του άλλου καταξιωμένου πρώην έπαρχου Ιθάκης κ. Γιάννη Ανδριανάτου. Μέσα σε ένα κλίμα φιλικότατο αφουγκράσθηκαν την αγανάκτηση των πολιτών για την υποβάθμιση του τόπου και της ζωής τους, που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Η είδηση μεταδόθηκε από όλα τα μέσα ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου της Κεφαλονιάς.  

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.