Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ



           
ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ
Αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ μου θύμισε την 27η Απριλίου του 1941 όταν πάνοπλα Γερμανικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Ζάππειο μέγαρο που βρίσκονταν η Ελληνική Ραδιοφωνία.
          
  Ο εκφωνητής, αείμνηστος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος μετέδιδε με τη χαρακτηριστική ένρινη φωνή του τις τελευταίες ελεύθερες φράσεις που μπορούσαν να ακουσθούν: «Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι… Έλληνες Προσοχή! Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα! Έλληνες! Μην τον ακούτε! Ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής νίκης! Έλληνες! Ψηλά τις καρδιές, Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!»

Φαίνεται λοιπόν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Σήμερα τα ξημερώματα, πάνοπλα ΜΑΤ εισέβαλαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην αγία Παρασκευή. Ο εκφωνητής, πριν τα ΜΑΤ του πάρουν το μικρόφωνο μετέδιδε σχεδόν τα ίδια λόγια με αυτά εκείνου του 1941. «αυτοί που θα σας μιλούν από αυτό το μικρόφωνο δεν θα είναι η φωνή της ελληνικής ραδιοφωνίας…. καλώς ήρθες μεσαίωνα»
          Η κυβέρνηση προκειμένου να περάσει την άθλια προπαγάνδα της, πραξικοπηματικά και αντισυνταγματικά, φίμωσε μια ακόμα ελεύθερη φωνή, για να μπορέσει ανεμπόδιστα να ολοκληρώσει την οριστική παράδοση της χώρας μας στο 4ο ράιχ της Μέρκελ του Χούφτελ και του Σόιμπλε!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ;

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κος Τέρενς Κουίκ έκανε την ακόλουθη δήλωση.  


 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ   Κ.Ο.                                                                               ΤΗΛ. (210) 3707970
                                                                                                                       FAX: (210) 3707976
                                                      
e-mail: anexartitoiellines@parliament.gr
        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

«ΟΙ ΑΝΕΛ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΡΤ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ, έκανε από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται σήμερα το πρωί, την εξής δήλωση:

«Η ιστορία θα καταγράψει ότι η ιστορική ΕΡΤ σίγησε σήμερα με την επέμβαση των κατασταλτικών δυνάμεων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε ότι η σιγή αυτή θα είναι προσωρινή. Μόλις αποκατασταθεί η Συνταγματική τάξη στη χώρα, η οποία παραβιάζεται από Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες υπογράφει ξεπερνώντας κόκκινες γραμμές, κατά σύστημα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τότε η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει με όλη την ελευθερία του λόγου που της αξίζει και της ανήκει και βεβαίως με τον εξορθολογισμό που επιζητούν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Δεν είναι σε καμία περίπτωση αποδεκτό (το είχα τονίσει και από το βήμα της Βουλής), το μόρφωμα - νομοσχέδιο του Ηλία Μόσιαλου - ΠΑΣΟΚ που έβγαλε από τα συρτάρια Βενιζέλου η Νέα Δημοκρατία, για να οργανώσει με τον τίτλο ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ την «ενημέρωση» που θέλει να επιβάλλει η τρόικα.

Σας παραπέμπω επίσης και στις δηλωσεις που έκανε σήμερα από την Κρήτη και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόσο στην ΕΤ3, όσο και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Μέσα της Κοινωνικής Δικτύωσης».