Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΡΟΜΑ



ΠΡΟΣΟΧΗ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ, ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΡΑΜΠΟ



          Το πρωί στο Σταυρό καθώς βγήκα από το αυτοκίνητο μου έπεσα πάνω σε ένα τύπο με μαύρο μπλουζάκι καμουφλέ παντελόνι …και ένα τεράστιο πιστόλι στη μέση. Κάτι δηλαδή σαν τον Ράμπο, εν μέσω πλατείας Σταυρού!
          Προς στιγμή σκέφθηκα τη Χρυσή Αυγή. Κάπως έτσι δεν ήταν οι τύποι που μας έδειχναν στην TV;
          Μετά πρόσεξα πώς η μπλούζα έγραφε Δασική Υπηρεσία.
          Απορημένος από την εμφάνιση του κυρίου αυτού, και κυρίως σοκαρισμένος από το πιστόλι που κρέμονταν επιδεικτικά στη μέση του, τον πλησίασα και τον ρώτησα ποιος ήταν και τι ήθελε στην πλατεία του χωριού μας και βέβαια τι ρόλο έπαιζε το όπλο. Μου απάντησε ότι η οπλοφορία επιτρέπεται στους Δασικούς.
          Αυτό το καταλαβαίνω όταν πρόκειται για διατεταγμένη αποστολή σε κάποιο σκοτεινό και αδιαπέραστο δάσος με ληστές, ζωοκλέφτες, εμπρηστές κλπ. αλλά βρε αδερφέ στην πλατεία του Σταυρού όπου έπιναν τον καφέ τους απολαμβάνοντας τον πρωινό ήλιο, φιλήσυχοι άνθρωποι;;;;;
          Μου θύμισε αλήστου μνήμης εποχές!
          Τι παρίστανε ο υπάλληλος αυτός του Δασαρχείου Κεφαλληνίας; Ποιους ήθελε να τρομοκρατήσει με το κουμπούρι επιδεικτικά στη μέση; Ήταν δική του ιδέα ή της διευθύντριας του;  Μήπως ήθελε να υπενθυμίσει ο άνθρωπος αυτός και αυτοί που τον έβαλαν, ότι δεν υπάρχει πια δημοκρατία σ΄ αυτό τον τόπο;     
          Γιατί εκεί φτάσαμε! Σαν μα μην έφτανε η αφαίμαξη του λαού με φόρους με χαράτσια, με απανταχούσες, από την άθλια κυβέρνηση, έχουμε τώρα και … Δασικούς υπάλληλους να γυρίζουν με στυλ Ράμπο για να εισπράξουν πρόστιμα από κάποιο φουκαρά που έτυχε να κόψει ένα πουρνάρι.
          Η κυβέρνηση - εταιρία Σαμάρ-βενίζ, απελπισμένη πια από την αδυναμία της να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της στο 4ο Ράιχ της Μέρκελ, προσπαθεί τώρα να μαζέψει λεφτά από όπου μπορεί. Έχει επιστρατεύσει, λιμενικό, αστυνομία, δασαρχείο, και λοιπούς μικρούς εξουσιαστές σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βγάλει καμιά δεκάρα από πρόστιμα, όχι από σοβαρές παραβάσεις που αφορούν την προστασία του πολίτη (όπως θα έπρεπε) αλλά από παραβάσεις ασήμαντες όπως π.χ. παράνομο παρκάρισμα, έλλειψη φαρμακείου, σχισμένη σημαία στη βάρκα, κόψιμο ενος κυπαρισιού κλπ.
          Φυσικά ο στόχος είναι και πάλι ο φτωχοποιημένος απλός λαός. Που να τολμήσουν να κάνουν έλεγχο στις πόρσε τις φερράρι και τα τζίπ καγιέν ή στα μεγάλα σκάφη ή στα τεράστια κτήματα των μεγάλων!!!! Φουκαράδες έχουν βάλει στο στόχαστρο, όπως π.χ. τον ΓΔ που τον έπιασαν στο Σταυρό να … μη φοράει κράνος στο μηχανάκι! Δεν ρώτησαν φυσικά αν είχε λεφτά να αγοράσει κράνος!!! Και τώρα θα πρέπει να κάνει 8 τουλάχιστον μεροκάματα για να πληρώσει τους άθλιους που τα έφαγαν και μας εξαθλίωσαν.
Απορώ γιατί δεν βγαίνουμε ακόμα στους δρόμους !!!!!

ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.