Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα "ασυνόδευτα"



Του Δημοσθένη Συρμή

Το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα έχει πια φθάσει στο αποκόρυφο.
Η άφιξη των λαθρομεταναστών έχει πάρει τη μορφή κανονικής εισβολής με τη βοήθεια της Τουρκίας η οποία μας έχει κυρήξει ένα ασύμετρο υβριδικό πόλεμο. (*)
Ο Σουλτάνος έχοντας ηττηθεί κατά κράτος στη Συρία και έχοντας οδηγήσει τη χώρα του στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής προσπαθεί να εκβιάσει την Ευρώπη με τον υβριδικό  μεταναστευτικό πόλεμο και να κερδίσει ότι μπορεί από την ΕΕ και την Ελλάδα. Έτσι αυτή τη φορά πραγματοποίησε την απειλή του και όχι μόνο άνοιξε τα σύνορα του αλλά διευκολύνει τους λαθρομετανάστες, ανάμεσα στούς οποίους υπάρχουν πράκτορες της ΜΙΤ, Τζιχαντιστές και μέλη της φρικιαστικής Μπόκο Χαράμ.
Ο Ερντογάν επιθυμώντας να ανορθώσει το γόητρό του, προσπαθεί να αναβιώσει τον Οθωμανισμό, στα πλαίσια του οποίου, επιχειρεί να εφαρμόσει το σχέδιο Οζάλ. Δηλαδή την μετακίνηση στην Ελλάδα τουλάχιστον 2.000.000 μουσουλμάνων (σήμερα οι υπάρχοντες μαζί με αυτούς της Θράκης υπολογίζονται στούς 800.000) που φυσικά θα αλλοιώσουν την εθνική συνοχή της χώρας και σε μικρό χρονικό διάστημα η Ελλάδα θα έχει πλήρως ισλαμοποιηθεί.  
Ήδη πολλές περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων μεγάλων πόλεων, έχουν μετατραπεί σε μουσουλμανικά γκέτο. Από την πλατεία Βικτωρίας μέχρι τα Πατήσια δεν ακούς πλέον Ελληνικά!
Έβρος 12-3-2020
Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Καθημερινά κάποιοι θα πέσουν θύματα λαθρομεταναστών.
Ένας από αυτούς, είναι και ο γράφων που τη γλύτωσα την τελευταία στιγμή από επίθεση Αφγανών στην πλατεία Εξαρχείων!
 Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2019 αναφέρουν ότι: Έγιναν 73 ανθρωποκτονίες από ημεδαπούς και 53 από αλλοδαπούς, 47 βιασμοί από ημεδαπούς και 34 από αλλοδαπούς, 494 διαρρήξεις αυτοκινήτων από ημεδαπούς και 295 από αλλοδαπούς.
Με λίγα λόγια οι αλλοδαποί ενώ αποτελούν περίπου το 10% του πληθυσμού της χώρας, παράγουν το 40% των εγκλημάτων.
Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει μια ανείπωτη ανασφάλεια στους πολίτες, η οποία θα αυξηθεί αν γίνει μετακίνηση των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα, όπου θα είναι πλέον ελεύθεροι και όχι περιορισμένοι όπως π.χ. στη Μόρια ή σε κλειστά κέντρα που σκέπτονται να δημιουργήσουν.
 
Καπνογόνα στις δυνάμεις της FRONEX από τους Τούρκους
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι ξύπνησε και έχει ήδη λάβει δραστικά μέτρα όπως για παράδειγμα το κλείσιμο των συνόρων στον Εύρο, και η ενύσχυση τους με τη βοήθεια του στρατού, ενώ παράλληλα ζήτησε απο την ΕΕ την εφαρμογή του άρθρου 78 παρ. 3 της Συνθήκης του Μάαστριχτ, που προβλέπει αυστηρά μέτρα, όταν ένα κράτος μέλος βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας ξαφνικής εισροής υπηκόων ξένων χωρών. Επίσης ζήτησε βοήθεια από τη FRONTEX με αποστολή της ομάδας RΑΒΙΤ, (Rapid Border Intervention Team) Εξειδικευμένη ομάδα απώθησης λαθρομεταναστών καθώς και το κόψιμο των επιδομάτων. Συζητάει επίσης τη δημιουργία κλειστών δομών σε ξερονήσια.
Τα μέτρα αυτά είναι μέχρι στιγμής προς τη σωστή κατεύθυνση, όμως  ο κος. Μητσοτάκης φαίνεται ότι εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι Μουσουλμάνοι μετανάστες-πρόσφυγες μπορεί να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες, μάλιστα είχε πεί στη βουλή: «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική»
Αιγαίο Εισβολή από θαλάσσης 
Ποιοι είναι όμως αυτοί οι προσφυγομετανάστες που εισβάλουν στη χώρα μας; Από πού προέρχονται;
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Το 82% είναι άνδρες ηλικίας από 18 ως 35 ετών. Το 98,6% είναι μουσουλμάνοι. Από αυτούς από την αρχή του 2019 μέχρι το τέλος 27 Οκτωβρίου, 2019,  είχαν εισβάλει στη χώρα 55.348 από περίπου 80 χώρες. Μόνο το 5% είναι πρόσφυγες από τη Συρία. Το 33,5% είναι από το Πακιστάν, 5% από το Αφγανιστάν, 8% από το Μπαγκλαντές  και οι υπόλοιποι από 77 άλλες χώρες όπως το Ιράκ, τη Νιγηρία, την Αλγερία, την Υεμένη, τη Γκάνα, τη Σομαλία, το Μαρόκο το Σουδάν τη Σενεγάλη κλπ κλπ.
Η μεγαλύτερη εισβολή έγινε το 2015 επί ΣΥΡΙΖΑ, λόγω προφανώς της χαλαρότητας και της ιδεοληψίας της προηγούμενης κυβέρνησης που ονόμαζε φασίστες όσους τολμούσαν να μιλήσουν για λαθρομετανάστες.
Έβρος: Βασανισμένα γυναικόπαιδα
Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος οι εισβολείς ανήλθαν το 2015 σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149 ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς μετακινήθηκαν σε χώρες της Ευρώπης. Τα 347.316 άτομα, όμως είναι οικονομικοί μετανάστες από 77 Αραβικές και Αφρικανικές χώρες.
Από το 2014 ως και τις 27 Οκτωβρίου 2019 έχουν σημειωθεί αφίξεις (διά ξηράς ή θαλάσσης) 1.224.348 ανθρώπων (ενδιαφέροντα στατιστικά μπορείτε να δείτε κι εδώ: asylo.gov)
Ο πληθυσμός μόνο τριών χωρών από τις οποίες προέρχονται οι λαθρομετανάστες, δηλαδή το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια εκ των οποίων υπολογίζεται ότι τα 250.000.000 είναι Σαλαφιστές μουσουλμάνοι, δηλαδή φανατικοί μαχιτές του ιερού αγώνα (αυτό που λέμε Τζιχαντιστές) για την ισλαμοποίηση της γης. 
Αντιλαμβανόμαστε τώρα το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί!               Βέβαια ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ευελπιστεί ότι αυτοί οι άνθρωποι θα ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία και … θα αναθερμάνουν την οικονομία, όπως είπε στη Βουλή ή θα συμβάλουν στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, όπως είπε ανεγκέφαλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα συμφωνούσα με τον πρωθυπουργό αν οι άνθρωποι αυτοί ήταν, χριστιανοί, βουδιστές, σιντοϊστές, εβραίοι, ινδουιστές ή ότι άλλο, αλλά όχι μουσουλμάνοι.
Ο κ. Μητσοτάκης πιθανόν να μη γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει Ισλάμ. Αναρωτιέμαι όμως, δεν βλέπει τι γίνεται στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες; Σε ποια χώρα έχουν ενσωματωθεί και δεν την έχουμε μάθει; Μήπως στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Δανία, το Βέλγιο, ή οι χώρες αυτές αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα από τα γκέτο που έχουν δημιουργήσει και την απαίτηση τους να εφαρμόζουν το δικό τους τρόπο ζωής, δηλαδή τη Σαρία;
  
Έβρος 10-3-2020
Έπρεπε λοιπόν να γνωρίζουν οι κύριοι της κυβέρνησης και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί ότι οι μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται ποτέ στις τοπικές κοινωνίες, αντίθετα δημιουργούν γκέτο, και προσπαθούν να αλλοτριώσουν τις χώρες στις οποίες εγκαθίστανται επιβάλλοντας το δικό τους τρόπο ζωής και συμπεριφοράς γιατί, απλά, αυτό απαιτεί το Κοράνι και οι Χαντίθ!
Η αραβική λέξη «Ισλάμ» σημαίνει «υποταγή» δηλαδή «υποταγή στον Θεό» και εκείνοι που αποδέχονται την θρησκεία του Ισλάμ (τη στάση υπακοής, εξάρτησης και αφοσίωσης στον Θεό) ονομάζονται Μουσλίμ (Μουσουλμάνοι), που σημαίνει «υποταγμένοι στον Ύψιστο».
Όπως είχα εξηγήσει σε παλαιότερο άρθρο μου το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά ένα πλήρες σύστημα, που ρυθμίζει κάθε πτυχή του δημόσιου και ιδιωτικού βίου. Η ζωή του Μουσουλμάνου καθορίζεται σαφώς, από τη Σαρία, δηλαδή τον Ισλαμικό θρησκευτικό κώδικα διαβίωσης ο οποίος απορρέει από το Κοράνι αλλά και τις Χαντίθ (Το Κοράνι είναι ο λόγος του θεού προερχόμενος από τον ίδιο το Θεό, ενώ οι Χαντίθ είναι ο λόγος του προφήτη Μοχάμεντ)   
Η Σαρία, αποτελεί το Ισλαμικό δίκαιο το οποίο ρυθμίζει με αυστηρούς κανόνες τη ζωή του Ισλαμιστή, από την προσευχή και τη νηστεία μέχρι τις σχέσεις οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου.  Η θέση της γυναίκας στο Ισλάμ είναι εξευτελιστική από κάθε άποψη. Λίγο πολύ είναι γνωστά αυτά που υφίσταται (χιντζάμπ, μπούργκα, παντρειά σε παιδική ηλικία, μαστιγώματα, λιθοβολισμούς, κλειτοριδεκτομές κλπ). Η γυναίκα στο Ισλάμ είναι καλλιεργήσιμη γη υπό την απόλυτη κυριαρχία του άνδρα που έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω της (Κοράνι. Σούρα Δ’, στ. 38).
Γενικά η Σαρία δεν συνάδει με τις σύγχρονες δυτικές νομοθεσίες, με τον φιλελευθερισμό και ιδίως με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τις ιδέες, της ισότητας των δύο φύλλων, της ατομικής ελευθερίας, της ελευθερίας της σκέψης και του λόγου, της ισότητας των πολιτών, της ελευθερίας του τύπου, της ανεξιθρησκίας, κλπ κλπ.

Αυτό επιδιώκουν να δημιουργήσουν οι μουσουλμάνοι στον κόσμο! 

Το πρόσωπο της Σαρία είναι απολύτως αναχρονιστικό και θυμίζει χριστιανικό μεσαίωνα. Σημειώνω εδώ, ότι δυστυχώς έτυχε να παραβρεθώ και να δω, προσωπικά, το δημόσιο λιθοβολισμό μιας κοπέλας στο Νταχράν της Σαουδικής Αραβίας τον Ιούλιο του 1996.
Το κοράνι αναφέρει ότι το Ισλάμ είναι η αληθινή θρησκεία και θα πρέπει να διαδοθεί και να καταπνίξει τις άλλες θρησκείες. Μιλάει με περιφρόνηση για τις άλλες θρησκείες. π.χ.
Κοράνι 61:9. «Μην κάνετε φιλίες με τους Εβραίους και του Χριστιανούς»
Κοράνι 5:51 «Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Θα κόψω τα κεφάλια τους, θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους» κ.λπ. κ.λπ.
Η σφαγή των άπιστων αναφέρεται τουλάχιστον σε 150 στοίχους του Κορανίου.
Απώτερος σκοπός του Ισλάμ είναι η επικράτηση του σε ολόκληρη τη Γή όπως σαφώς αναφέρεται στο Κοράνι.
Θα ρωτήσει κάποιος: δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ; Νομίζω ότι το μετριοπαθές Ισλάμ υπάρχει μόνο στη φαντασία των Δυτικών αλληλέγγυων. Το «μετριοπαθές Ισλάμ» είναι η φανταστική θρησκεία των πολυπολιτισμικών δυτικών κοινωνιών. Βεβαίως υπάρχουν άνθρωποι που αδιαφορούν για το Κοράνι και τις Χαντίθ, οι γυναίκες δεν φορούν μαντίλα και οι άνδρες παντρεύονται την γυναίκα που αγαπούν εφ’ όσον βέβαια το επιτρέπουν οι χώρες τους (κάτι τέτοιο στη Σαουδική Αραβία, το Ιράν το Πακιστάν το Αφγανιστάν κλπ είναι αδιανόητο). Μόνο που αυτοί οι «Μουσουλμάνοι», τώρα πια, αποτελούν μια μικρή μειοψηφία.
Αυτά τα κορίτσια είναι μουσουλμάνες από την Αίγυπτο (Δεύτερη από αριστερά η φίλη μου Φαρίντα Χαμπίμπ)
Το Ισλάμ ΔΕΝ δυτικοποιείται. Αντίθετα μετά και την λεγόμενη Αραβική Άνοιξη το 2010, (που δημιούργησαν οι Αμερικάνοι και οι σύμμαχοι τους με στόχο τα πετρέλαια), το Ισλάμ ενδυναμώθηκε απίστευτα. Επικρατούν πλέον οι φανατικοί μουσουλμάνοι (Σαλαφιστές) και εντείνουν τον ιερό πόλεμο (Τζιχάντ) εναντίον της δύσης με αποκορύφωμα τη δημιουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου (ISIS- Islamic State of Iraq and Syria).
Ο Γάλος συγγραφέας Guillaume Faye, στο βιβλίο του: La colonisation de l’Europe: Discours vrai sur l’immigration et l’islam, γράφει: «Εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως το Ισλάμ μπορεί να εξευρωπαϊστεί, να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, να αποδεχθεί την ιδέα του κοσμικού κράτους, κάνουν ένα φοβερό σφάλμα. Το Ισλάμ, στην ουσία του, δεν συμβιβάζεται. Είναι φύσει απολυταρχικό και επιθετικό. Με την εισαγωγή του Ισλάμ στην Ευρώπη μέσω του εποικισμού, δύο κίνδυνοι εγείρονται: Παραμόρφωση ή πόλεμος. Το πλήρες σχέδιο του Ισλάμ είναι πολύ απλά η θρησκευτική και εθνική κατάκτηση της Ευρώπης, όπως ορίζει το Κοράνι. Είμαστε ήδη σε πόλεμο!».
Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι τι θα γίνει τελικά με τους μουσουλμάνους, πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες που συνεχίζουν να φθάνουν στη χώρα μας;
Ας ξεχάσει ο κ. Πρωθυπουργός και οι ιθύνοντες, ότι αυτοί θα αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Ας ξεχάσουν τα περί μετριοπάθειας του Ισλάμ. Ο πακιστανός ράφτης μου, στην Ιπποκράτους, που προσεύχεται 5 φορές την ημέρα, είναι εν δυνάμει Μουτζαχεντίν, το ίδιο και το κοριτσάκι με τη μαντίλα στην παρέλαση. (Αν χαρακτηρίζονταν από μετριοπάθεια ΔΕΝ θα φορούσε μαντίλα, όπως οι φίλες μου στην Ιορδανία και την Αίγυπτο.)
Βασανισμένοι και κατατρεγμένοι "πρόσφυγες" στον Έβρο
Αλήθεια, πως θα δράσουν οι λαθρομετανάστες σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία ή έστω και σε ένα θερμό επεισόδιο; Ήδη είχαμε δείγματα. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν για τον Έβρο καμιά τρακοσαριά άτομα για να σιγοντάρουν τους εισβολείς. Ευτυχώς η κατάσταση αυτή αποσοβήθηκε, την τελευταία στιγμή, από την αστυνομία.
Δεν κινδυνολογώ, αλλά πρέπει να εξετάζουμε όλα τα σενάρια και καλό θα ήταν να κάνουν το ίδιο και οι αρμόδιοι φορείς. Η κατάρτιση μιας εθνικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της εν λόγω απειλής είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε και όχι «μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ» που ήθελε να δημιουργήσει ο κ. Μητσοτάκης.
Τέλος εξαιτίας της μεγάλης γεννητικότητας των Ισλαμιστών, ο πληθυσμός τους αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς σε αντίθεση με το δικό μας που συρρικνώνεται. Αυτό σε συνάρτηση με το ότι δεν ενσωματώνονται στην κοινωνία σημαίνει ότι αν δεν λάβουμε σοβαρά μέτρα, τότε με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα μόλις χρόνια, θα αποτελούμε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.
"ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟ"
Τελευταία επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι η Ελλάδα μέσα στην επόμενη δεκαετία θα έχει ισλαμοποιηθεί πλήρως με επικυρίαρχο φυσικά την Τουρκία η οποία θα έχει καταλάβει τη χώρα χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά, αλλά απλά εφαρμόζοντας το σχέδιο Οζάλ.