Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

     Η 25Η Μαΐου 2014 θα είναι μια ημέρα καθοριστική για το μέλλον της χώρας και του λαού της.  
     Η ψήφος μας σε τούτες τις Ευρωεκλογές έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς σημαίνει από τη μια μεριά την επιβράβευση της κυβερνητικής πολιτικής και από την άλλη την καταδίκη αυτής της πολιτικής που εξαθλίωσε το 80% των Ελλήνων στο όνομα της ευημερίας των τραπεζιτών και της πελατείας τους.
     Τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας υποβάλουν τις τελευταίες ημέρες σε πλύση εγκεφάλου μέσα από τα μεγάλα κανάλια όπου σχεδόν κάθε δέκα λεπτά μας δείχνουν τα τηλεοπτικά τους σποτ.         Πανικόβλητοι, προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκοιμίσουν για μια ακόμα φορά το λαό.  
     Μας μιλάνε για ανάπτυξη, ομαλότητα, θέσεις εργασίας,  και success  story!  Ο Σαμαράς μεταβλήθηκε σε …ηθοποιό και μας εκλιπαρεί να διαλέξουμε τη σταθερότητα από την αστάθεια του άγνωστου.  Εννοεί βέβαια τη σταθερότητα της μιζέριας και της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού. Και το κάνει αυτό την ώρα που η Eurostat  μας πληροφορεί ότι μόνο τη διετία 2012- 2013, αυτοκτόνησαν 6.700 Έλληνες μη μπορώντας να αντέξουν άλλο αυτή …τη σταθερότητα του Σαμαρά.
     Πανικόβλητοι που βλέπουν πως ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο προσπαθούν να μας παραπλανήσουν με τη δημιουργία μορφωμάτων όπως το ποτάμι η ελιά και άλλα διάφορα!
     Μου άρεσε η επιστολή του ηθοποιού Παύλου Κοντογιαννίδη (υποψήφιου βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.)
  Προς πανικόβλητους επιστολή Παύλου το ανάγνωσμα:
Αγαπητοί πολιτικά πανικόβλητοι, παραλλάζοντας τη ρήση του λαού, λέω:
Δεν ξέρει η κεντροδεξιά τι ποιεί η κεντροαριστερά της και το αντίστροφο.
Συμπέρασμα: πανικός, ασκήσεις εδάφους-αέρος, παραλλαγές ρούχων, τίτλων, ταμπελών! Αγώνας πολιτικής επιβίωσης …για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ, ΓΕΦΥΡΕΣ κλπ κλπ.
Το μείζον θέμα δεν είναι η δική σας πολιτικοπιπιλάλα!
Το μέγα θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος είναι στα όρια του, ο λαός δεν έχει δουλειά πεινάει, δεν έχει να φάει, δεν έχει αξιοπρέπεια, δεν έχει ελπίδα! Και σείς ψάχνετε την πολιτική σας ύπαρξη, στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας! Και «λυπάστε» για τις θυσίες του λαού! Την φτώχια και την πείνα του άλλου!!!
Ως που θα φθάσει το ταλέντο της υποκρισίας;
Όλα αυτά είναι τερτίπια του αδιεξόδου τέλους σας, τερτίπια μιας πολιτικής μετριότητας, κοινώς δημόσιες σχέσεις κι’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!!!!
Κανένας χορτάτος δεν δικαιούται να μιλά για την φτώχια και την πείνα του άλλου!!!
Μαζέψτε τα ποσοστά σας και χτυπάτε τα στο μίξερ!!!!

     Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο αντιστέκονται στην εξαθλίωση της χώρας μας! Έχουν όραμα την Ευρώπη των λαών και όχι αυτή των τραπεζιτών. Έχουν πρόγραμμα υλοποιήσιμο, σταθερό και αμετακίνητο!
     Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ανήκουν όλοι εκείνοι που πιστεύουν σε μια Ευρώπη των λαών, μια Ευρώπη με ισότιμους πολίτες, μια Ευρώπη συνεργασίας και αλληλεγγύης και όχι στην ομοσπονδιακή Ευρώπη των ολιγαρχιών και των ολιγοπωλίων.
     Με βάση αυτές τις αρχές ο Πάνος Καμμένος επέλεξε υποψήφιους για την ευρωβουλή ανθρώπους κοινωνικά καταξιωμένους, με γνώση, εμπειρία και κατάρτιση.   
     Στο ψηφοδέλτιο των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ όλοι οι υποψήφιοι έχουν πανεπιστημιακή  κατάρτιση ενώ οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους. Πολλοί  είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου, πρυτάνεις, πρεσβευτές, διεθνείς επιχειρηματίες, αλλά και  απλοί άνθρωποι με γνώση και πείρα!
     Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι το καλύτερο όλων των κομμάτων.
     Δημιουργήθηκε με το σκεπτικό ότι στην Ευρωβουλή, για να υπερασπισθούν τα συμφέροντα της  χώρας μας, χρειάζονται άνθρωποι με μεγάλες γνώσεις και πείρα.


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΤΟΥ ΜΑΗ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ