Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ανεξάρτητοι Έλληνες Νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης


Δελτίο Τύπου

Οι ανακοινώσεις της συγκυβέρνησης το τελευταίο, αλλά και όχι μόνο, διάστημα έρχονται να επιβεβαιώσουν την παλαιοκομματική αντίληψη, που ακόμη κουβαλάνε στις φαρέτρες τους.
Μόνο λύσεις ασπιρίνης και αποπροσανατολισμού, που έρχονται προσωρινά να δώσουν ψίχουλα στους Έλληνες που παρακολουθούν ενδεείς.
Η Θεσσαλονίκη έδωσε βήμα σε έναν δωσίλογο Πρωθυπουργό για να ανακοινώσει ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μείωση 30% του φόρου και όχι της συνολικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, δηλαδή μείωση περίπου 10 λεπτά στο λίτρο και όχι όπως αναφέρουν κάποιες φυλλάδες, μείωση στα προ κρίσης επίπεδα!!!!
Από την άλλη, η Παλική γλύφει της πληγές της με προβλήματα που δεν πρόκειται να λυθούν πριν τον προσεχή χειμώνα και για μια ακόμη φορά  στις ανακοινώσεις της μειοψηφούσας συγκυβέρνησης για πιλοτικά προγράμματα, η πληγωμένη Παλική είναι απούσα!!!
Από αυτά τα λίγα ψίχουλα που θα δώσετε ως εξασφάλιση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, (4.200€ είναι το όριο με αφαίρεση του δηλωθέντος εισοδήματος και εφόσον πληροί κάποιος τα κριτήρια!!) σε 13 δήμους σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει κάποιος από εσάς που νομίζει ότι η Παλική και γενικά η Κεφαλονιά και η Ιθάκη δεν έχουν τέτοιες ανάγκες;
«Κύριοι» αποφασίζοντες, νομίζετε πως μόνο με το να μην επιβληθεί επιπλέον βάρος από τον επαίσχυντο ΕΝΦΙΑ, η Παλική και η Κεφαλονιά αλλά και η Ιθάκη είναι σε πορεία ανάπτυξης;;
Μήπως βαυκαλίζεστε πως τα νούμερα, της πλαστής ανόδου, του τουριστικού προϊόντος στα νησιά μας, έχουν δώσει τέτοια ώθηση στην οικονομία μας, που τα όσα τάξατε μπροστά στις κάμερες, στην πασαρέλα που κάποιοι σας έστρωσαν με κόκκινο χαλί, δεν είναι πλέον αναγκαία;
Έχετε χάσει πλέον την ψυχραιμία σας και η ψεύτικη παροχολογία βγαίνει αβίαστα.
Από συνήθεια μάλλον!!

Οι Έλληνες δεν θέλουν ελεημοσύνη!
Θέλουν να είναι Κύριοι και Περήφανοι!
Και θα είναι είτε το θέλετε είτε όχι!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέχρι τελευταίου, θα παλεύουν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την απόδοση ευθηνών σε όλους τους παρανομούντες που έχουν πετάξει το Σύνταγμά μας στον κάλαθο των αχρήστων!

Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !