Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!!




       Χτες, Σάββατο οι Πακιστανοί πραγματοποίησαν πορεία στο Σύνταγμα με αίτημα να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Έλληνας  που πριν μερικές ημέρες, στην Ομόνοια μετά από ξυλοδαρμό που υπέστητε από λαθρομετανάστες, έβρισε τον Μωάμεθ. 
Κατά τη διάρκεια της πορείας αλλά και με αναρτήσεις τους στα social media, ζητούσαν την αποκεφάλιση του. Στελέχη του Το Πακιστανικού σωματείου UNITY δήλωσαν ότι δεν θα σταματήσουν αν δεν τιμωρηθεί ο υβριστής τού Μωάμεθ! 
Σημειώνω ότι την ανάρτησή μου στο facebook  με το σχετικό video την κατέβασαν.
Τα ΜΜΕ γράφουν:
Οι Πακιστανοί έκαναν πράξη  την πορεία μίσους στο κέντρο της χριστουγεννιάτικης Αθήνας ζητώντας τον αποκεφαλισμό ενός Έλληνα. 
Αιτία ένα ανύπαρκτο στην ουσία περιστατικό με την εξύβριση του Αλλάχ ή του προφήτη Μωάμεθ, δεν έχει διακριβωθεί, με τους συγκεντρωμένους να απαιτούν μέχρι και το κεφάλι του Έλληνα πολίτη η οποίος προέβη σε αυτή την πράξη.​
Η συγκέντρωση και πορεία ξεκίνησε από το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και κατέληξε στο Σύνταγμα το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.
Η Αθήνα, πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει αλλάξει πλέον και στο μέλλον αυτές οι εικόνες θα γίνονται ακόμη και πιο συχνές.
Αλλοδαποί οι οποίοι έχουν έρθει παράνομα στη χώρα επιβάλλουν και θα επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες σε μια Ελλάδα που , όπως φαίνεται βρίσκεται σε τέλεια αφασία! 
Παρακάτω μερικά από τα σχόλια στο site της Πακιστανικής κοινότητας
Να σημειώσουμε ότι χθες το Πακιστανικό Υπουργείο άμυνας δήλωσε ότι «οι εχθροί της Τουρκίας είναι και δικοί μας εχθροί»
       Πριν κάποιες μέρες οι ένοπλες δυνάμεις του Πακιστάν έχουν ξεκινήσει προκλήσεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο με πρόφαση πάντα κάποια κοινή με την σύμμαχο Τουρκία, στρατιωτική άσκηση. Η αρχή έγινε στα μέσα Νοεμβρίου όταν αεροσκάφος P-3 του Πακιστάν παραβίασε το FIR Αθηνών, αναγκάζοντας τα ελληνικά μαχητικά να το αναχαιτίσουν και η διπλωματία να διαμαρτυρηθεί στους Πακιστανούς!
       Τονίζουμε ότι το Πακιστάν είναι η 6η στρατιωτική δύναμη παγκοσμίως και φυσικά διαθέτει πυρηνικά όπλα και διηπειρωτικούς πυραύλους!
        Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά απασχολούν σοβαρά την κυβέρνηση!