Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ





Ο Πάνος ο Καμμένος, τις προάλλες, σε κουβέντα που είχε, καθώς έβγαινε από την κεντρική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, με πολίτες που του ανέφεραν ότι στη Χαλκιδική επί ένα μήνα έπιναν νερό με … αρσενικό και αυτό το είχε αποκρύψει ο Δήμαρχος Πάχτας τους είπε: λυντσάρετε τον!

Όχι πολιτικά Πάνο! Εγώ θα έλεγα:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΕΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,  ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 4000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ (ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ), ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΥΦΤΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ.
         
          Ο μεγάλος διαπλεκόμενος Πάχτας προκειμένου να υπερασπίσει τα κέρδη του από τα μεταλλεία, πότιζε το λαό της Χαλκιδικής με αρσενικό.
Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Πάχτας, γνωστότερος ως «Πόρτο Πάχτας» (λόγω της τροπολογίας για το «πόρτο Καράς» για την οποία και τον απέλυσε ο Σιμήτης)
         
Είναι ο άνθρωπος που 8 χρόνια πριν, το Δεκέμβριο του 2003, ως  Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας μαζί με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Α. Καλαφάτη, ενεργώντας ως εκπρόσωπος του Υπουργού Ανάπτυξης, Άκη Τσοχατζόπουλου, χάρισαν τα Μεταλλεία Κασσάνδρας της Χαλκιδικής στην HELLAS GOLD ευρύτερων συμφερόντων Μπόμπολα! Είναι ο άνθρωπος που «διευκόλυνε» και εξακολουθεί να διευκολύνει με το αζημίωτο βέβαια, την σημερινή ιδιοκτήτρια Eldorado Gold όπως αποκάλυψε το Γαλλικό κανάλι.
          Οι δημοσιογράφοι έπεσαν να φάνε τον Καμμένο!!! Γιατί; Γιατί είπε το αυτονόητο για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα!!!

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ STAR
          Η κ. Τσοπανίδου, ένα νέο ντόμπερμαν της ενημέρωσης (έτσι όπως περιγράφονται από τον Στάθη Σταυρόπουλο), πιστή στις επιταγές του αφεντικού της, Βαρδινογιάννη, προσπαθούσε μανιωδώς να αποσπάσει από τον Πάνο Καμμένο, ομολογία ότι ωθεί το λαό σε πράξεις βίας. Και με απίστευτο φασιστικό θράσος, απειλεί αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος ότι θα τον πετάξει έξω από το στούντιο. 
          Λέξη για την ταμπακέρα!!!
Καμία απολύτως αναφορά στο έγκλημα της δηλητηρίασης  των κατοίκων της Χαλκιδικής με το γνωστό δηλητήριο αρσενικό που χρησιμοποιείται  για την επεξεργασία του χρυσού.
          Το αρσενικό  είχε διεισδύσει στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής καθιστώντας το νερό γύρω από τα μεταλλεία επικίνδυνο και ο Δήμαρχος Χαλκιδικής, Χ. Πάχτας το απέκρυπτε επί τουλάχιστον 20 ημέρες. Μετά τους είπε να πίνουν νερό …εμφιαλωμένο.   
           
          Αντί λοιπόν ο Πάχτας να βρεθεί στο εδώλιο για απεχθές έγκλημα έχει το απίστευτο θράσος να ζητάει την κεφαλή του Καμμένου επί πινακίου.
Και ο εισαγγελέας έσπευσε να επιληφθεί πάραυτα!!!!  
          Αναρωτιόμαστε πότε ο Εισαγγελέας θα επιληφθεί για το στυγερό έγκλημα του Πάχτα και των συν αυτώ;  Τι σόι δικαιοσύνη έχουμε σ’ αυτό τον τόπο; 
          Επιπρόσθετα τα μεγάλα ΜΜΕ (που βέβαια ανήκουν στους κεφαλαιούχους του τόπου) πέσανε να φάνε τον Καμμένο. Οι πληρωμένοι προβοκάτορες τους, κόντεψαν να τον σκοτώσουν στο Κερατσίνι. Πρωτόφαντο στα Ελληνικά πολιτικά χρονικά να προπηλακίσουν και να  τραυματίσουν αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος,…
          Η εταιρία Σαμάρ- Βενιζ  γνωρίζει πολύ καλά, ότι αυτοί που λένε πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, το λένε από αντίδραση στην τρομακτική πίεση που υφίστανται από την ανάλγητη κυβέρνηση τους. Ξέρει η ΝΔ ότι το συντριπτικό ποσοστό των ψηφοφόρων του νεοναζιστικού μορφώματος δεν είναι ούτε νοσταλγοί του Άουσβιτς ούτε επιθυμούν να γίνουν οι εβραίοι σαπούνι. Γνωρίζουν οτι, όταν βρεθούν μπροστά στις κάλπες θα σκεφθούν ψυχραιμότερα και η ψήφος τους θα πάει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, έτσι λοιπόν είναι απόλυτη ανάγκη για τη ΝΔΠΑΣΟΚ να εξοντώσει τον Πάνο Καμμένο.
         
Όμως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εξοντώνονται ούτε πτοούνται.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.. ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
 
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ
Υ.Γ.
Απορούσα γιατί ο Πάνος Καμμένος τα έβαλε με τον Πορτοσαλτε!!!
Τώρα μου λύνεται η απορία:  αυτή την ώρα το κεντρικό δελτίο του SΚΥ μιλάει για τη δολοφονία εν ψυχρώ του παλικαριού και δείχνει πλάνα από τη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής! Ξέρετε τι δείχνει;
          Τους λεβέντες της ΧΑ με Ελληνικές σημαίες να ψάλουν τον Εθνικό ύμνο, τους δείχνει  να προσφέρουν συσσίτια, δείχνει μια γριούλα να φιλάει το χέρι… του Κασιδιάρη, να βοηθάνε τον κόσμο….. ελάχιστα ως τίποτα για τη βίαια δράση τους….
Τα συμπεράσματα δικά σας.