Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

THE BURNING YES


Ο κ. Παπαδήμος (κύριος υπεύθυνος του διπλασιασμού του εξωτερικού χρέους της χώρας, μαζί με τους Σημίτη και Παπαντωνίου) καθώς και οι πολιτικοί αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τα τσιράκια τους ΜΜΕ καταστροφολογούσαν όλο αυτό τον καιρό για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και το κατάφεραν. Πρώτο έπεισαν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού και δεύτερο και κυριότερο έπεισαν τους ηλίθιους ανεγκέφαλους, και λαμόγια στην πλειοψηφία τους, άχρηστους  βουλευτές (μαζί και τον δικό μας).                 Και κατάφεραν το ΝΑΙ.
Ναι, σε ένα απεχθές πρόγραμμα τρομακτικής στέρησης χωρίς προηγούμενο, που θα οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος του λαού σε εξαθλίωση. Για να κερδίσουμε τι;
Κατά τη γνώμη μου, μια μικρή πίστωση χρόνου! Μακάρι να διαψευσθώ! Όμως πιστεύω ότι σε σύντομο χρόνο θα βρεθούμε πάλι στην ίδια κατάσταση!
Η μονομερής διαγραφή του χρέους και η έξοδος από το Ευρώ, δεν πιστεύω ότι θα σήμαινε την καταστροφή της χώρας. Η χώρα έχει έσοδα. Τη μισή φοροδιαφυγή αν μπορούσαν να συλλάβουν θα έκλειναν τις λεγόμενες μαύρες τρύπες, δηλαδή το έλλειμμα στις τρέχουσες συναλλαγές. Και με μία αυστηρή δημοσιονομική πολιτική που δεν θα έθιγε τόσο τα μικρομεσαία και χαμηλά εισοδήματα, η χώρα θα ανέκαμπτε οριστικά.
Χθες έκαψαν την Αθήνα! Προβοκάτορες με οργανωμένα σχέδια; Ακροαναρχικοί συγκεκριμένου χώρου; Στοιχεία του κοινού ποινικού δικαίου; Δεν γνωρίζω! Με την ανοχή μιας ανύπαρκτης πολιτείας κάηκαν πάλι αυτοί που δεν έπρεπε!
Αυτοί που έπρεπε να καούν, γελάνε από τα χιονοδρομικά της Ελβετίας.
Πρέπει επιτέλους ο λαός να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ