Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

Αγανάκτησα! Επιτέλους δεν πάει άλλο! Ως εδώ και μη παρέκει!!!

Έχω γράψει επανειλημμένως ότι δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν του Δημάρχου αλλά το έργο και η διαχείριση των πραγμάτων του Δήμου. Δεν νομίζω ότι κανείς άλλος έχει τολμήσει επώνυμα να κρίνει το Δήμαρχο τόσο αυστηρά όσο εγώ σε όλα μου τα άρθρα και ιδιαίτερα στα «Αλαλούμ» και «Το γατόνι». Δεν είμαι φίλος ούτε του Γιάνναρου, ούτε του Λιβιτσάνη, ούτε του Σκληρού, ούτε του Μαυροκέφαλου!!!
Είμαι φίλος της Ιθάκης και επιθυμώ την ανάπτυξή της! Γι’ αυτό…

… τώρα έχω αγανακτήσει!

 Όχι με το Δήμαρχο! 
Αλλά με όλους αυτούς που, για δικούς τους λόγους που μόνο ο Φρόιντ μπορεί να εξηγήσει, προκειμένου να χτυπήσουν το Δήμαρχο παρακωλύουν ή μποϋκοτάρουν σε συστηματική πλέον βάση τα έργα στο νησί μας.
Δήθεν υπέρμαχοι της «νομιμότητας», δηλαδή της γραφειοκρατίας που κοστίζει στη χώρα 5 ΔΙΣ Ευρώ ετησίως καταγγέλλουν σε κάθε είδους αρχή οποιοδήποτε έργο ξεκινάει να κάνει ο Δήμαρχος!
·        Ξεκίνησε να βελτιώσει το δρόμο προς Μάρμακα (έργο σημαντικότατο για την ανάπτυξη του τόπου) τον κατήγγειλαν στο δασαρχείο, στην πολεοδομία, στην αστυνομία, κλπ και το έργο σταμάτησε!
·        Ξεκίνησε να φτιάξει δρόμο από την Ανωγή στο Κιόνι, έργο αναπτυξιακό για τον τόπο, τον κατήγγειλαν στο δασαρχείο γιατί λέει … χάλαγε το παραδοσιακό μονοπάτι!! Το έργο σταμάτησε!
·        Ξεκίνησε να καθαρίσει τους οχετούς που χρόνια τώρα δεν μπορεί να σταθεί άνθρωπος στη πλατεία από τη βρώμα τον κατήγγειλαν …για παρακώλυση συγκοινωνιών!
·        Ξεκίνησε να επισκευάσει το Δημαρχείο και άκουσε τα μύρια όσα!!!!

Και δυστυχώς έπεται συνέχεια! Ότι και να κάνει θα βρουν κάτι για να τον καταγγείλουν και αν μπορούν να τον σταματήσουν. 

Γιατί κύριοι το κάνετε αυτό;
Γιατί προκειμένου να χτυπήσετε τον Γιάνναρο εμποδίζετε να γίνουν έργα στην Ιθάκη;
Ποιοι είστε εσείς επιτέλους που μονοπωλείτε τις εξουσίες στο νησί και για να εκδικηθείτε τον outsider που σας τις πείρε, έχετε το θράσος να σταματάτε την ανάπτυξη του τόπου με δήθεν δικαιολογία τη νομιμότητα;

Αν όλα αυτά που του προσάπτετε είναι αλήθεια, αφήστε  τη δικαιοσύνη να αποφανθεί και να κάνει ότι πρέπει!   Αλλά μέχρι να γίνει αυτό,
  
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!