Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΕΛΑ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!»




Ο ΠΒΙ ξαναχτύπησε!!! Έγραψε το παρακάτω αρθρίδιο που δημοσιεύθηκε στο Ithcanews
Τι θα κάναμε άραγε χωρίς βαρβάρους!!!

«Ο Συρμής από το Βορρά και η Κασσιανού από το Νότο, έχουνε βαλθεί να μας στείλουνε αδιάβαστους! Αντί να κοιτάξουνε έκαστος τη περίπτωσή του και να δούνε τι φταίει και ψοφάνε τα έρημα στον Όμιλο και στο Δημαρχείο, κάθονται να μας κάνουνε υποδείξεις τι να ψηφίσουμε ο ένας και τι να μη ψηφίσουμε η άλλη! Ο Συρμής τη Πρωτομαγιά μας εξηγεί καμιά εικοσαριά λόγους που θα ψηφίσει το Πάνο Καμμένο λες και τον ερώτησε κανένας! Τη Τρίτη 8 Μαΐου μας λέει ότι «κατά τη γνώμη μου ποτέ πια ψήφο στα δύο μεγάλα κόμματα!! Ναι όμως ψήφο στο Παύλο Παπαδάτο της Ν.Δ»!! Πως θα ψηφίσει κανείς το Παπαδάτο υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ χωρίς να ψηφίσει και το κόμμα της Ν.Δ δε μας το εξηγεί ο καμένος!!
Το Σαββάτο 19 Μαΐου «αφιερώνει άρθρο στους συμπολίτες μας που προτίμησαν λανθασμένα κατ' αυτόν τη Θεοπεφτάτου, που θα μας βγάλει από τη δραχμή, για βουλευτή και δεν προτίμησαν το μόνο γνώστη και ικανό, το κ. Παύλο Παπαδάτο  της Ν.Δ»!!
Δηλαδή ο Συρμής τα θέλει όλα για τη πάρτη του, αυτός να ψηφίζει όποιον θέλει αλλά εμείς να ψηφίζουμε όποιον εκείνος μας λέει. Ωραίοι τύποι! Δημοκράτες με σεβασμό στη βούληση του πολίτη! Αφού καλά καλά δε ψήφισε ο ίδιος το Παπαδάτο σιχτιρίζει όσους άλλους κάμανε το ίδιο. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη ψήφισε ούτε το Καμμένο το φίλο του και να άει εκδούλευση σε όλους! Πρώτη φορά είναι!
Η άλλη, εκείνη του Δημαρχείου έχει τις δικές της αγωνίες! Αν δεν έβλεπε λέει, αυτά τα χάλια-να ψάχνουνε το Δήμαρχο για τα χρέη του στο Δημόσιο- αν δε της καθότανε στο στομάχι εκείνη η Κωσταντοπούλου που το παίζει ιδιαιτέρα του Θεού, παίρνοντας το ρόλο της Νίκης Κασσιανού, αν ο Τσίπρας της εξηγούσε με σαφήνεια τι θα φάει την επόμενη μέρα η ίδια εννοεί - το νου τους στο φαί- και αν ο Τσίπρας δεσμευότανε με υπογραφή συμφωνητικού απέναντι στο λαό- όπως ο Γιάνναρος ας πούμε, τότε η Κασσιανού θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ! Έλα πουλί στο τόπο σου! Τώρα κατάλαβα γιατί είδα τόσο προβληματισμένο στη Τ.V το Τσίπρα! Προσπαθεί να πείσει τη Κασσιανού και το Συρμή να τον ψηφίσουν. Τέτοιοι αξιόπιστοι ψηφοφόροι θέλουνε και τη παραπάνω προσπάθεια για να τους αλλάξεις τα κριτήρια που ψηφίζουνε!

Π.Β.Ι»
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΩΩΩΩΩ Καλώς τον Π.Β.Ι. !!! Χρόνια και ζαμάνια!!! 

Τσίμπησε πάλι το εγώ του αγαπητού ΠΒΙ !!!
Τούτη τη φορά ενοχλήθηκε, προφανώς, από τις γνωριμίες μου και είπε να πετάξει λίγο δηλητήριο!!
Πάντα βέβαια από την ασφαλή κρυψώνα της ανωνυμίας. Τι περίπτωση και αυτή! Έχει μελετηθεί βέβαια, από τους Freud και Adler (Inferiority Complex).
Αλλά ας έρθουμε προκείμενο.
1.    Δεν ξέρω τι γίνεται στο Δημαρχείο αλλά στον Όμιλο Πλατρειθιά «δεν ψοφάνε τα έρημα» αντίθετα ο Όμιλος τελευταία έκανε όσα έργα δεν είχαν γίνει ποτέ στον Πλατρειθιά: π.χ. Ανάπλαση Πηγής Καλάμου, Κρήνη στις Λίμνες, Σκίαστρο στις Αφάλες, Πλακόστρωτο στους Αγ. Σαράντα, Πλατεία – Πάρκο στην Κολιερή, Ανακατασκευή (μαζί με ΚΟΦ) του ξύλινου προβλήτα, και της Παιδικής χαράς στις Φρίκες κλπ κλπ. Βέβαια αυτά ο αγαπητός ΠΒΙ δεν τα βλέπει τυφλωμένος από το σύμπλεγμα κατωτερότητας που τον διακατέχει. Δεν πειράζει!!
2.    Με κατηγορεί ο ΠΒΙ ότι… ανέφερα τους λόγους  που θα ψηφίσω «Ανεξάρτητους Έλληνες» και υπονοεί ότι …. δεν είμαι δημοκράτης!!!
    Κατά τον ΠΒΙ δηλαδή απαγορεύεται να δημοσιοποιήσει κανείς τη σκέψη του!!! Προφανώς δεν έχει ακούσει ο καημένος ότι το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας είναι η ελεύθερη έκφραση του λόγου και της σκέψης!! Εκτός αν φοβάται, μήπως οι σκέψεις μου αλλά και αυτές της κας Κασσιανού, τον επηρεάσουν και τον κατευθύνουν, ωσάν ζώο!!!
3.    Εξακολουθώντας δε τα σχόλια στη σκέψη μου βρίσκει αντίφαση σε αυτά που έγραψα!!!
          Μα ποιο ξεκάθαρα δεν μπορούσαν να είναι!
        Σαφώς ψήφισα και θα ψηφίσω «Ανεξάρτητους Έλληνες» γιατί αυτό με εκφράζει, το λέω δημόσια και αναφέρω τους λόγους. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να γνωρίζω τον κ. Παύλο Παπαδάτο και τις δυνατότητες του και ιδικά για τα νησιά μας και να τον συστήνω σε όσους ... επιμένουν να ψηφίσουν  ΝΔ.
Όσο δε για την «εκδούλευση», μάθε αγαπητέ ΠΒΙ  ότι τόσο ο Πάνος ο Καμένος όσο και ο Παύλος ο Παπαδάτος είναι αδελφικοί μου φίλοι και η πολυετής φιλία μας δεν χαλάει από το αν τους ψηφίσω ή όχι ! 
         
          Αλλά φίλε ΠΒΙ γιατί δεν βγαίνεις από την κρυψώνα της ανωνυμίας; Προφανώς φοβάσαι! Σε παραπέμπω λοιπόν στο άρθρο του διακεκριμένου ψυχίατρου, ψυχολόγου Πάνου Συκιώτη « η Ψυχολογία της διεστραμμένης ανωνυμίας»» http://sykiotis.blogspot.com/2012/02/blog-post_04.html 
          Μεταξύ των άλλων το άρθρο αναφέρει: «…Η ανωνυμία για να χαρακτηριστεί διαστροφή πρέπει να στοχεύει στη πρόκληση κάποιας βλάβης στον συνάνθρωπο. Ο ανώνυμος προσπαθεί να προσβάλλει, να υποτιμήσει, να κατηγορήσει, να σπιλώσει, να συκοφαντήσει, να καταστρέψει, χωρίς όμως να έχει το θάρρος να εμφανισθεί. Η ανωνυμία του παρέχει ασφάλεια, καθησυχασμό, ανακούφιση από το φόβο του. Ο φόβος του είναι απέναντι στα πρόσωπα που στοχεύει και επιτίθεται, αλλά συγχρόνως φοβάται και τα δικά του συναισθήματα…..» Καταλαβαίνεις τώρα ότι το μόνο πουλί που πρέπει να πάει στη θέση του είναι αυτό του μυαλού σου!!!!
   Αν όμως δεν συντρέχουν τα παραπάνω και έχεις το κουράγιο και τα κατάλληλα προς τούτω όργανα…. Σε καλώ σε δημόσια συζήτηση για να καταλάβουν οι συμπατριώτες μας και δη οι Βόρειοι, … πόσο αγαπάς το νησί μας και τι ρόλο παίζεις !!