Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ


                                                                                                                                 Απο τον Δημοσθένη Συρμή

Προχθές επισκέφθηκε το νησί μας ο επικεφαλής υποψήφιος της ΝΔ στα νησιά μας, κ. Πέτρος Αλιβιζάτος.
          Τον είδα καθισμένο στην πλατεία στο βαθύ με καμιά δεκαπενταριά υποτιθέμενους Νεοδημοκράτες στους οποίους προσπαθούσε να εξηγήσει τα …ανεξήγητα.
·        Τι να τους πει; Για την ηλιθιότητα του αρχηγού του που στις περασμένες εκλογές δεν μπορούσε να ορίσει υποψήφιους στα νησιά μας και το έκανε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να χάσει την έδρα;
·        Να τους πει ότι η ΝΔ μάζεψε τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα; Ήτοι λαμόγια όπως τη Ντόρα (και πρώτη μάλιστα) το Δούκα, τον Ψωμιάδη…. ή τους Άδωνη και Βορίδη που τον είχανε ξεφτιλίσει στα κανάλια;
·        Να τους πει ότι σ΄ αυτούς θα εναποθέσει τις ελπίδες του και το μέλλον των παιδιών του, ο Ελληνικός λαός; Σ’ αυτά τα ίδια πρόσωπα που κατέστρεψαν τη χώρα;
·        Να τους πει ότι ο αρχηγός του, μαζί με τον προδότη Βενιζέλο πήγε και παρέδωσε τη χώρα μας αδιαπραγμάτευτα σε ξένα συμφέροντα, σε τοκογλύφους και τραπεζίτες.
·        Η μήπως τους είπε τα μέτρα που περιλαμβάνει το μνημόνιο 2 (που δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμα) και το οποίο σύμφωνα με τις εξαγγελίες της αφεντικίνας του κας Μέρκελ θεωρείται αδιαπραγμάτευτο. (πράγμα βέβαια που και ο ίδιος έλεγε πριν δει τα σκούρα!)
·        Η μήπως τους εξήγησε το πως οι ίδιοι, οι ανίκανοι, οι ηλίθιοι, τα λαμόγια, οι προδότες, οι πλιατσικολόγοι, οι δοσίλογοι, θα … διορθώσουν το πελατειακό κράτος που συντηρούσαν 35 ολόκληρα χρόνια κάνοντας τις διαρθρωτικές αλλαγές που απαιτούνται για να ορθοποδήσει η χώρα;
·        Και φυσικά απέφυγε να τους πει (αν βέβαια το ήξερε!!!) πως αν δεν εφαρμοσθούν οι διαρθρωτικές αλλαγές και δεν κλείσει η “μαύρη τρύπα” μέχρι το τέλος του χρόνου θα χρειασθεί και τρίτο μνημόνιο ή επιστροφή στη Δραχμούλα, χωρίς να κινδυνεύσει η υπόλοιπη Ευρωζώνη γιατί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έχουν δώσει τον κατάλληλο χρόνο για να προετοιμασθεί κατάλληλα η ΕΚΤ και η ΕΕ.
·        Τέλος αν κανένας από τους παρευρισκόμενους σφουγκοκωλάριους του ανέφερε τίποτα από τα παραπάνω, ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα, κ. Αλιβιζάτος θα απαντούσε μα εγώ δεν έφταιξα!!! Ε όχι Πέτρο μου!  Μέρος του συστήματος ήσουνα και συ!!!  
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΟΒΟΡΙΔΗΣ..



































 Αλλά ποιοι ήταν αυτοί που κάθονταν και τον άκουγαν;
Λοιπόν αυτούς τους χωρίζω σε τρεις κατηγορίες
1.    Αυτοί που πήγαν γιατί τον συμπαθούν. Λογικό γιατί είναι η αλήθεια ότι ο Πέτρος είναι συμπαθέστατος. Αυτοί βέβαια είναι σκεπτόμενοι και σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσουν ΝΔ. και για του λόγου το αληθές δύο από αυτούς που κάθονταν μαζί του με πλησίασαν και… μου ζήτησαν ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!
2.    Αυτοί που έχουν πέντε δεκάρες στην πάντα και φοβούνται μήπως ο Τσίπρας, Καμένος κλπ αγριέψουν τους Ευρωπαίους και μας αναγκάσουν να πάμε πίσω στη Δραχμή! Αυτοί βέβαια δεν γνωρίζουν αυτό που σήμερα υποστηρίζουν το 90% των αναλυτών: ότι δηλαδή η υπόθεση Δραχμή είναι βεβαιότερη με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέχρι το τέλος του χρόνου!
3.    Οι γνωστοί κολλημένοι ή αφελείς που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι αδύνατο τα ίδια άτομα που κατέστρεψαν την Ελλάδα να την επανορθώσουν. 
      Παρ΄ όλο που δεν ήμουν παρόν δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι ο αγαπητός Πέτρος κινήθηκε στο πνεύμα της νεοδημοκρατικο -πασοκικής προπαγάνδας! Δηλαδή …εξήγησε τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και λοιποί μπαμπούλες, καταγγείλουν το μνημόνιο και … πάμε στη Δραχμή.
      Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μη έχοντας άλλα επιχειρήματα να ορθώσουν, τρομοκρατούν τους ψηφοφόρους με το ψευτοδίλημμα «Ευρώ ή Δραχμή» παρουσιάζοντας βέβαια εαυτούς ως τους εγγυητές του Ευρώ ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί που θα οδηγήσουν με βεβαιότητα τη χώρα μας εκτός Ευρωζώνης.   
      Στην άσκηση αυτής της τρομοκρατίας συμβάλουν οι πάτρωνές τους, τα μεγάλα ΜΜΕ που καθημερινά πλέον στήνουν δήθεν ενημερωτικές εκπομπές που καταλήγουν … στη «φρίκη» της Δραχμής.
      Το ΑΝΤ1 αύριο θα παρουσιάσει την πολυδιαφημισμένη εκπομπή «Ευρώ ή Δραχμή» μια εκπομπή για την οποία διαλέχτηκε προσεκτικά ο χρόνος αλλά και το περιεχόμενο. Στοιχηματίζω ότι θα δείξουν τριτοκοσμικές χώρες και έκτροπα σ’ αυτές ενώ θα μιλούν περιθωριακοί «ηγέτες» λατινοαμερικάνικων χωρών σε ένα κρεσέντο τρομοκρατίας!   
      Και βέβαια θα αποφύγουν να μας πουν ότι με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι πιθανότητες της δραχμής αγγίζουν το 100% καθώς η Ευρώπη θα έχει τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμασθεί και να πάρει μέτρα για την προστασία της υπόλοιπης Ευρωζώνης, αναγκάζοντας  την Ελλάδα να την εγκαταλείψει σε 100 ημέρες (αν δεν μπορέσει να εφαρμόσει αυτούσιο το μνημόνιο 2) όπως είπε χθες στο Γερμανικό κοινοβούλιο η κα. Μέρκελ.
      Αντίθετα με μια σωστή κυβέρνηση αντιμνημονιακών δυνάμεων που θα καταγγείλει αμέσως τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια, όσο η Ευρώπη θα είναι απροετοίμαστη και αναγκαστικά  έτοιμη να διαπραγματευτεί ένα σωστό αναπτυξιακό και ανθρώπινο πρόγραμμα, υπάρχει βάσιμη ελπίδα να παραμείνουμε στο Ευρώ. Κάτω δε από μια τέτοια πίεση είναι σίγουρο πως θα υποχωρήσει και η Γερμανία προς την κατεύθυνση μιας πιο ενωμένης Ευρώπης. (Κοινό χρέος, Ευρωομόλογα κλπ)  
      Τούτη τη στιγμή ακούω το Σαμαρά να λέει επί λέξει: «υπάρχουν Ευρωπαίοι ηγέτες που περιμένουν η Ελλάδα να καταγγείλει τη Δανειακή σύμβαση για να τη διώξουν από το Ευρώ»
      Τρομοκρατία και ψέματα! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας διώξει από την Ευρωζώνη! Αυτό θα είναι μια καθαρά δική μας επιλογή!
      Η τρομοκρατία και οι μεθοδεύσεις κοροϊδίας του λαού, σ’ αυτές τις εκλογές, εκ μέρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει φθάσει σε απόγειο. Στα νησιά μας προκειμένου οι μνημονιακοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πάρουν τη μονοεδρική έφθασαν να δώσουν… γραμμή στους Πασοκζίδες να ψηφίσουν ΝΔ.  
     
Αγαπητοί  Φίλοι,
      Η Κυριακή που έρχεται είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα. Πριν πάμε να ψηφίσουμε ας σκεφθούμε σοβαρά αλλά και απλά συγχρόνως!
      Ποιους θα ψηφίσουμε; αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα; Υπάρχει λογικός άνθρωπος, νέος, μεσόκοπος, γέρος, άνδρας, γυναίκα, που να πιστεύει ότι οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν θα …μας σώσουν;  
      Είναι δυνατόν να υπάρχει κοινή λογική σ’ αυτούς που θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΗΦΟ  ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.