Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΥΡΜΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΥΡΜΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
Διαβάσαμε σήμερα στο « Το Λαζαρέττο» αρ. φύλου 12, (Έκδοση του Σπύρου Αρσένη) στην πρώτη σελίδα με κεφαλαία.«Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ 1994 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!»
          Επειδή η φρασεολογία καμιά φορά αλλάζει εντελώς το νόημα, επίτρεψτε μου να ξαναγράψω τη φράση του κ. Αρσένη.
Έπρεπε λοιπόν να γραφτεί:

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο 
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΥΡΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ 1994 ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΡΣΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!»
         
          Γιατί αυτή είναι η αλήθεια αγαπητέ Σπύρο!
          Προκειμένου δε να φέρω τα χρήματα του κληροδοτήματος εδώ, μετά την επιπλοκή που δημιούργησε ο καλοθελητής (!!!) «συμπατριώτης» μας που είχε γράψει τότε στη διαχειρίστρια εταιρία ότι ο Δήμος δεν αντιπροσωπεύει όλο το νησί, όπως θα θυμάσαι, πραγματοποίησα 14 ταξίδια στην Αυστραλία, χρησιμοποίησα δικηγόρους και νομικούς συμβούλους και όλα αυτά με χρήματα ΔΙΚΑ ΜΟΥ και του αείμνηστου ΑΔΕΛΦΟΥ μου, μόνο και μόνο για να δικαιώσουμε την οικογένεια Συρμή που ακόμα ΔΕΝ έχει δικαιωθεί λόγω ανικανότητας αλλά και ιδιοτέλειας των μετέπειτα δημοτικών αρχών του τόπου.
          Εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι στην προσπάθεια μου εκείνη να φέρω τα χρήματα από την Αυστραλία, είχα αμέριστη τη  συμπαράσταση και βοήθεια του τότε Δημάρχου κ. Σπύρου Αρσένη.
         
          Και επί τη ευκαιρία γνωρίζω σε όλους τους συμπατριώτες μας ότι θα παλέψω με νύχια και με δόντια για τη δημιουργία του Ξενώνα Ηλικιωμένων και τη δικαίωση της οικογένειας μου.

         Παρακαλώ να δημοσιευθεί το παρον ως έχει στο επόμενο φύλλο του "Το λαζαρέττο"   


Δημοσθένης Συρμής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.