Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ
Τα κατάπτυστα μεγάλα ΜΜΕ, σπόνσορες της εταιρίας Σαμάρ-Βενίζ, σαν να μην έφθανε το όργιο της γκεμπελίστικης προπαγάνδας που επιβάλλουν στον Ελληνικό λαό, προσπαθούν τώρα να επηρεάσουν και να καθυποτάξουν και τη δικαιοσύνη.
          Ούτε ψήλος στον κόρφο των καιμένων, έντιμων και αδέκαστων ανακριτών μετά από το λίβελο που εξαπέλυσαν (και συνεχίζουν) εναντίον της απόφασης τους !!!
          Και όχι μόνο τα ΜΜΕ αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που δήλωσε «καταφανώς στεναχωρημένος» όταν άκουσε την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι οι τρεις.
          Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της ένωσης Εισαγγελέων για καταφανή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης η οποία βέβαια, σοβαρότατη δήλωση, πέρασε στα «ψιλά» των ΜΜΕ ή δεν αναφέρθηκε καθόλου.
          Ο δε αρχιγκέμπελς, Πρετεντέρης το παράκανε προτρέποντας τους ανακριτές να … δουν τηλεόραση.  Αίσχος.

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

          Αναρωτιέμαι ποιοι είναι περισσότερο φασίστες και νεοναζί !!! Η χρυσή αυγή ή η κυβέρνηση και τα τσιράκια της, ΜΜΕ;
·        Τι έγινε το περί δικαίου αίσθημα;
·        Που πήγε το τεκμήριο της αθωότητας;
·        Που πήγαν οι νόμοι που απαγορεύουν να εμφανίζονται οι προσαγόμενοι για ανάκριση και δη βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου;
·        Που πήγαν δεκάδες άλλοι νόμοι, αλλά και το Ελληνικό Σύνταγμα που παραβιάζονται συνεχώς ;

          Καταδικάζω απερίφραστα το φασισμό το ναζισμό και κάθε μορφή ολοκληρωτισμού και δεσποτισμού , οθενδήποτε και αν προέρχονται όμως παράλληλα δηλώνω ένθερμος οπαδός της ρήσης του Βολτέρου: «…διαφωνώ θανάσιμα μαζί σου αλλά είμαι πρόθυμος να πεθάνω για να υπερασπιστώ το δικαίωμα σου να λες την άποψή σου ελεύθερα…»


          Με αυτά που ακούμε και βλέπουμε αυτές της μέρες, διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε με τη βοήθεια των ΜΜΕ, τη δίωξη ιδεών, πράγμα που την καθιστά πολύ πιο επικίνδυνη συμμορία από τη χρυσή αυγή. Άλλωστε..
·        Ποιος δημιούργησε τη χρυσή αυγή αν όχι η ΠΑΣΟΚΝΔ;
·        Ποιος έφερε το ναζιστικό αυτό μόρφωμα στη Βουλή των Ελλήνων και μάλιστα με σημαντικά ποσοστά; «…μια διακήρυξη ενάντια στο φασισμό δε μπορεί να έχει ίχνος ειλικρινείας, όταν μένουν ανέπαφες οι κοινωνικές καταστάσεις που τον παράγουν σαν φυσική αναγκαιότητα…»  έγραφε ο Berthold  Brecht….
·        Που ήταν η κυβέρνηση τα δύο τελευταία χρόνια όταν οι νταήδες της χρυσής αυγής οργίαζαν ανά την επικράτεια, διαλύοντας, δέρνοντας, μαχαιρώνοντας και χτυπώντας, μέχρι θανάτου, φουκαράδες μετανάστες ; Μήπως υπολόγιζαν τη Χρυσή Αυγή ως εταίρο;
·        Που ήταν η δικαιοσύνη όταν συντελούνταν το έγκλημα της Ζίμενς και τα υπόλοιπα εγκλήματα της Πασοκονεοδημοκρατίας που καταρράκωσαν την Ελλάδα;  
          Αφού λοιπόν η εταιρία Σαμάρ-Βενίζ εξαθλίωσε τη χώρα, την υποδούλωσε σε ξένους κατακτητές, κατέστησε τους Έλληνες πένητες, προκάλεσε το θάνατο χιλιάδων πολιτών, έρχεται τώρα να καταλύσει κάθε ίχνος δημοκρατικής έννοιας παρεμβαίνοντας και στη δικαιοσύνη και μάλιστα με τη μέθοδο που χρησιμοποιούσε ο Γιόζεφ Γκέμπελς σε αλήστου μνήμης εποχές.
          Στη δημοκρατία της Βαιμάρης ο Γκέμπελς χρησιμοποιώντας τα τότε ΜΜΕ κατόρθωνε να πείσει τους Γερμανούς ότι για την ήτα τους και την οικονομική τους καταστροφή μετά πρώτο παγκόσμιο πόλεμο έφταιγαν … οι Εβραίοι...
          Η κυβέρνηση αποφάσισε να χειρισθεί την υπόθεση αυτή επικοινωνιακά, εκμεταλλευόμενη το θάνατο του παλικαριού, για να κατατροπώσει το κόμμα που σύμφωνα με δημοσκοπήσεις έρχονταν τρίτο και της χάλαγε τη σούπα. Έτσι έδωσε γραμμή στα μεγάλα, πανελλήνιας εμβέλειας, ΜΜΕ που σχημάτισαν πογκρόμ ενάντια στους ανακριτές με σκοπό την καθυπόταξη του ελεύθερου φρονήματος και την αλλοίωση της συνείδησης τους.
          Είδαμε τους κουκουλοφόρους, που δεν παράλλαζαν από τους άλλους κουκουλοφόρους του παρακράτους, να συνοδεύουν δέσμιους τους βουλευτές χωρίς καν να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία για συγκεκριμένα εγκλήματα.  
          Αντί η κυβέρνηση να αναθέσει την υπόθεση σε Εφέτη ανακριτή, να αρθεί η βουλευτική ασυλία και να προχωρήσει σε συνετές νόμιμες και συνταγματικές ενέργειες… ανέθεσε την υπόθεση στα ΜΜΕ τα οποία, πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη, καταδίκασαν τους κατηγορούμενους !!! 
          Και αν αυτό δεν είναι χειραγώγηση της δικαιοσύνης τότε τι είναι;
          Για ποια λοιπόν δημοκρατία μιλάμε;
Η χειραγώγηση της δικαιοσύνης είναι το χειρότερο έγκλημα κατά του Δημοκρατικού πολιτεύματος και ο προάγγελος του φασισμού.
           
          Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρυσή αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, καλυπτόμενη πίσω από το πέπλο της εξτρεμιστικής ιδεολογίας του εθνικοσοσιαλισμού, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί από αδέκαστη δικαιοσύνη  με αδιαμφισβήτητα στοιχεία. 
         Φοβάμαι ότι τα στοιχεία, τουλάχιστον αυτά που μέχρι τώρα δίνονται στη δημοσιότητα, δεν είναι επαρκή. Τα «οπλοστάσια» που αποτελούνται από, σουγιάδες, δίκαννα, λάπ-τοπς και ναζιστικές αφίσες, δεν πιστεύω ότι θα πείσουν κανένα σοβαρό δικαστήριο. Και αν οι χρυσαυγίτες αθωωθούν θα είναι πολύ χειρότερο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.  
          Αναρωτιέμαι λοιπόν τι διαφορά μπορεί να έχει  η σημερινή κυβέρνηση από τη χρυσή αυγή.
          Θα έλεγα μάλιστα ότι η κυβέρνηση είναι πολύ πιο επικίνδυνη για τον Ελληνικό λαό από αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα.

          Και για να γίνω πιο κατανοητός ιδού μερικά επίσημα στοιχεία:

  •  Δημόσιο χρέος Ιούνιος 2013: 321,36 Δις Ευρώ. Αυξημένο κατά 5,93% από τον προηγούμενο Ιούνιο. Το χρέος αυτό σύμφωνα με το σύνολο των οικονομολόγων είναι αδύνατον να εξυπηρετηθεί.
  •  Η ΕΛΣΤΑΤ υπολογίζει ότι το ΑΕΠ στο τέλος του 2013 αναμένεται να σημειώσει μείωση - 4,2%. Το ίδιο προβλέπει και o οίκος Nomura (ένας από τους δανειστές μας) 
  •  Ανεργία Ιούνιος 2013 (μόνο καταγεγραμμένοι άνεργοι): 27,9%. Το μεγαλύτερο ποσοστό σε δυτική χώρα! 6 στους 10 νέους άνεργοι.
  •  Ακάλυπτες επιταγές Αύγουστος 2013: 411,1 Εκατ. Ευρώ.
  • Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών προβλέπει ότι ως το τέλος του 2013 θα κλείσουν 60.000 επιχειρήσεις πανελλήνια.
  • Οι μεγάλες εταιρίες φεύγουν η μία μετά την άλλη στο εξωτερικό, αγνοώντας το «θεωρητικό» κάλεσμα για επενδύσεις του κ. Σαμαρά.
  • Παταγώδης αποτυχία του μέτρου ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών και παρά τις απειλές για κατασχέσεις και φυλακίσεις των ανήμπορων οικογενειαρχών. Τα έσοδα του κράτους σε σχέση με πέρυσι που δεν ίσχυε αυτή η νέα ρύθμιση, είναι υποπολλαπλάσια.. και οδηγούν σε αδυναμία καταβολής ή νέας περικοπής συντάξεων.
  • Χιλιάδες συμπολίτες μας χάνουν τη ζωή τους λόγω διακοπής βασικών υπηρεσιών υγείας, φαρμάκων και επιδομάτων επιβίωσης.
  • Εκατοντάδες αυτοκτονούν κάτω από το βάρος των οικογενειακών χρεών.
  • Υπογραφή τρίτου μνημονίου που όχι μόνο ξεπουλάει ακόμα και… τον Παρθενώνα θα σύρει στο θάνατο χιλιάδες Έλληνες.         
          Δείτε τώρα τι τεκταίνεται πίσω από την πλάτη μας και ούτε καν στα «ψιλά» των ΜΜΕ δεν περνάει!!
          Η πρώτη είδηση είναι η Χρυσή Αυγή την ώρα που νομοθετείται η μεγάλη αρπαγή και ληστεία της περιουσίας του Ελληνικού λαού την οποία απόκτησε με αίμα και κόπο...
          Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;
          Έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:
Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.
Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.
          Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

          Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητή η επικινδυνότητα της κυβέρνησης του αίσχους!

ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΦΥΓΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.