Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ 2016



ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ  ΕΝΦΙΑ  2016
ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ  ΠΛΗΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ 17/11/2015

Όπως είναι γνωστό μετά απόφαση του σχετικού υπουργείου, οι πληγείσες από το σεισμό της 17ης Νοεμβρίου 2015 οικοδομές σε Λευκάδα, Κεφαλληνία και Ιθάκη, απαλλάσσονται από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ του έτους 2016.
Προκειμένου να γίνει αυτό πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν σχετική βεβαίωση από τον ΤΟΜΕΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ (Τ.Α.Σ.)  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ που εδρεύει στο Ληξούρι.
Για τη βεβαίωση αυτή απαιτείται να σταλεί, συμπληρωμένη, η αίτηση που εμφανίζεται πιο κάτω:

Η αίτηση θα σταλεί είτε με Φαξ είτε με Ε-mail υπ’ όψη κας Αθανασίας Κακαβά στο: ΦΑΞ:  2671094419 ή στο Ε-mail :  athanasiakakava@gmail.com
Το τηλέφωνο της κας Κακαβά για περισσότερες διευκρινήσεις είναι: 2671094418.
Μη ξεχάσουμε να συμπληρώσουμε στην αίτηση τον αριθμό του δελτίου ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ της οικοδομής που αναφέρει ότι η οικοδομή έχει χαρακτηρισθεί, Επισκευάσιμη ή 
Κατεδαφιστέα (ΚΙΤΡΙΝΗ ή ΚΟΚΚΙΝΗ).


Τη βεβαίωση που θα μας στείλει η κα. Κακαβά (με Φαξ, Ε-mail, ταχυδρομείο) θα την καταθέσουμε στην υπεύθυνη της εφορείας στο ΚΕΠ Ιθάκης για να προωθηθεί στην Κεφαλονιά και να μας αφαιρέσει τον ΕΝΦΙΑ.

Ας ελπίζουμε λοιπόν ότι θα απαλλαγούμε τουλάχιστον από τον ΕΝΦΙΑ του 2016!!!

Καλή μας τύχη!!!!  

Σημειώνουμε εδώ ότι:

Κάποιοι, λόγο έλλειψης πληροφόρησης, πήγαν και πλήρωσαν την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ ή ολόκληρο το ποσό. Με  την παραπάνω διαδικασία μπορούν να συμψηφίσουν το καταβληθέν ποσό με άλλες οφειλές προς την εφορεία. Όσοι δεν οφείλουν τίποτε ας μη περιμένουν ότι θα το πάρουν πίσω!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.